Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Σε ένα σχολείο με πλουσιόπαιδα βάζει η δασκάλα άσκηση για τη χρήση του επιρρήματος "προφανώς" στις προτάσεις.

Ξεκινάει η Ζέτα, κόρη βιομήχανου:

- Προχθές στη δεξίωση, δοκίμασα τα ορεκτικά και ήταν πολύ αλμυρά. Προφανώς το χαβιάρι δεν ήταν καλής ποιότητας.

- Μπράβο Ζέτα, λέει η δασκάλα και δίνει το λόγο στον Αρθούρο.

- Το Σάββατο κατεβήκαμε στο γκαράζ και είδα μόνο τη Bugatti και τη Bentley. Προφανώς ο μπαμπάς είχε πάει βόλτα με τη Rolls Royce.

Σειρά της Έλενας:

- Το καλοκαίρι πήγαμε κρουαζιέρα με τη μεγάλη μας θαλαμηγό. Προφανώς το μικρότερο σκάφος έμεινε στην ιδιωτική μαρίνα μας.

-Μπράβο Ελενίτσα, λέει η δασκάλα και αναγκαστικά δίνει το λόγο και στον Τοτό:

- Το καλοκαίρι που ήμουν στο χωριό, είδα τη γιαγιά να αρπάζει τη Financial Times του μπαμπά από το τραπέζι και να τρέχει προς το βουνό. Προφανώς την είχε πιάσει κόψιμο.

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

ok μπορεί να μην είναι ολα αστεία αλλά στο 4:22 τα λέει καλά.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4d_jtGRHEiw&hd=1]ΜΠΡΑΦ 33 - Mikeius vs. Everyone (final part) - YouTube[/ame]

Μια φορά ο Μητσοτάκης και ο Παπανδρέου είχαν παρευρεθεί σε επίσημο

γεύμα μιας πολύ πλούσιας χώρας όπου τα σερβίτσια ήταν ολόχρυσα . Ενώ

έτρωγαν, βλέπει ο Μητσοτάκης τον Παπανδρέου, να παίρνει δύο υπέροχα

πιρούνια και να τα ρίχνει με τρόπο στη τσέπη του !

-Ρε το κάθαρμα , σκέπτεται ο Μητσοτάκης , κλέβει τα πιρούνια χωρίς να

τον πάρει κανείς είδηση ενώ εγώ δεν μπόρεσα να κλέψω τίποτα ακόμα !

Προσπαθεί ξαναπροσπαθεί. Τίποτα. Ο κίνδυνος να τον δουν είναι μεγάλος

και δεν το αποτολμά. Ξαφνικά του έρχεται μια ιδέα .Φωνάζει το γκαρσόνι

και του λέει .

-Θέλεις να σου κάνω ένα μαγικό κόλπο ;

-Θέλω εξοχότατε ,λέει το γκαρσόνι

-Πάρε αυτά τα δύο πηρούνια και ρίχτα στην τσέπη μου !

Το γκαρσόνι έκπληκτο, συμμορφώθηκε

- Τώρα ,του λέει ο Μητσοτάκης , Πήγαινε πάρ’τα από τη τσέπη του κ Παπανδρέου!

Μ' έχουν πρήξει όλοι να δω αυτό το πράμα.

Έχω δει δυο ολόκληρα επεισόδια, την πρώτη δε μου άρεσε, τη δεύτερη λέω άντε μπορεί να αξίζει δεύτερη ευκαιρία.

Τί βλακείες βλέπει ο κόσμος. :suicide:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ggIT37XStZA&feature=related]ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ - Επεισόδιο 10 - ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ - YouTube[/ame]

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION]

Δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ, πάνε διάβασε κανά Καζαντζάκη καλύτερα.

Είναι πολύ πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα και πολύ διασκεδαστική για τον normal κόσμο.

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION]

Δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ, πάνε διάβασε κανά Καζαντζάκη καλύτερα.

Είναι πολύ πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα και πολύ διασκεδαστική για τον normal κόσμο.

Αλήθεια το λες;

Δε ξέρω, εμένα μου θυμίζει εκείνους τους καημένους που ερχόντουσαν στο δημοτικό να κάνουν τους ζογκλέρ για 200 ευρώ. :nada:

Αλήθεια το λες;

Δε ξέρω, εμένα μου θυμίζει εκείνους τους καημένους που ερχόντουσαν στο δημοτικό να κάνουν τους ζογκλέρ για 200 ευρώ. :nada:

Το concept του αυτοσχεδιασμού όπως το παρουσιάζουν είναι πολύ καλή ιδέα γενικότερα. Κάποια σκετσάκια θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη υλοποίηση αλλά αυτό εξαρτάται από τα όρια των ηθοποιών.

Εμενα παντως μου βγαινει κατι να τους σπασω κανα δοντακι.Για ψιλοσφαλιαρες το στυλακι γενικα

ΝΟΣΟΚΟΜΑ: - Συγχαρητήρια κύριε, κάνατε δίδυμα!

ΚΥΡΙΟΣ: - Με τέτοιο 'κανόνι' που έχω, μόνο δίδυμα κάνω!!!

ΝΟΣΟΚΟΜΑ: - Καλά, αλλά να καθαρίζετε λίγο και το κανόνι, γιατί τα μωρά βγήκαν μαύρα!

1 έτους:-μααααααμά..

-Αχ το χρυσούλι μου.είπε μαμά!

18 ετών:-μαααααμά..

-Μαμούνιααααα...τι θες πάλι?

Τώρα που ο Μητροπάνος συνάντησε τον Steve Jobs, θα καταλάβει τι λένε τα computers κι οι αριθμοί. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.