Chosen Μάϊος 15, 2012 #5101 Μάϊος 15, 2012 -Αυτό το αστείο που ο διακόπτης για το κοινόχρηστο φως είναι δίπλα στο ξένο κουδούνι πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.αχαχαχαχαχαχα
Lakisss Μάϊος 15, 2012 #5102 Μάϊος 15, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8qhW3Kp1DS8&feature=colike]Runners Race to Survive Zombie Apocalypse - YouTube[/ame]
P70 Μάϊος 15, 2012 #5103 Μάϊος 15, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bdcpLP_eYMo]Human Car Sounds Guy - Australia's Got Talent - YouTube[/ame] Ο τυπος απλα δεν παιζεται! EPIC FAIL μια κοπελα στο κοινο που σχεδον πνιγεται απο τα γελια :P
thanoolhs Μάϊος 15, 2012 #5104 Μάϊος 15, 2012 Μια μέρα κάνοντας βόλτα ένας τύπος περνάει έξω από ένα μαγαζί με ζώα και πτηνά. Στην πόρτα ήταν ένας παπαγάλος ο οποίος μόλις τον βλέπει του λέει: ."Γεια σου μα***α". Ο τύπος μένει κάγκελο, αλλά σκέφτεται ότι έτσι λέει ο παπαγάλος σε όσους βλέπει. Περνάει την επομένη και πάλι τα ίδια. Σκέφτεται "Θα περάσω μετά από άλλον να δώ τι θα πεί". Οντως περνάει μετά από κάποιον άλλο περαστικό. "Γειά σου Κώστα" λέει ο παπαγάλος αλλά μόλις περνάει αυτός, "Γειά σου μα***α". Αλλάζει δρόμο και ξαναπερνάει μετά από καιρό. Με το που τον βλέπει ο παπαγάλος: "Σε χάσαμε, που ήσουνα μα***α". Εξοργισμένος μπαίνει στο μαγαζί και παίρνει τον παπαγάλο. Τον βάζει σε ένα σάκκο και πηγαίνει σε μια ερημική τοποθεσία όπου αρχίζει να βαράει αλύπητα το σάκκο κάτω. Μετά από ώρα ανοίγει το σάκκο να δεί τι εγίνε. Ο παπαγάλος βγαίνει από το σάκκο τινάζει τα φτερά και λέει έκπληκτος: "Πω, πω σεισμός!!!!!! Και γλιτώσαμε μόνο εγώ και ο μα***ας
PetrosD Μάϊος 15, 2012 #5105 Μάϊος 15, 2012 ^Αυτό το έχει πει ο Αλεξ. Πέτρακας στο ραδιόφωνο του Jeronimo Groovy πριν 13 χρόνια. Το έχω σε κασέτα!
spyvelm Μάϊος 15, 2012 #5107 Μάϊος 15, 2012 Ρωτάει το παιδί τον πατέρα του, τι σημαίνει η λέξη φουστηςΟ πατέρας του αφού το σκέφτεται για λίγο του απαντάει:- "Θυμάσαι που για αρκετό, όταν ήσουν πιο μικρός έλειπα από το σπίτι;Ε λοιπόν ήμουν σε ένα μέρος που το λένε φυλακή ... Εκεί δεν υπήρχαν γυναίκες,και κάποιοι έπρεπε να κάνουν τις γυναίκες ...Εγώ λοιπόν ήμουν στο ίδιο κελί με έναν άλλο κύριο,και κάποιος έπρεπε από τους δύο να κάνει την γυναίκα.Αποφασίσαμε λοιπόν να παίξουμε κορώνα - γράμματα για το ποιός από τους δύοθα έκανε την γυναίκα την πρώτη βδομάδα. Ετυχε λοιπόν στον μπαμπά,και ο μπαμπάς έκανε την γυναίκα για μία βδομάδα ...Την δεύτερη εβδομάδα όμως, ήταν η σειρα του άλλου να κάνει την γυναίκα, αλλά αυτός δεν δέχτηκε να την κάνει...Ε, αυτός είναι ο φουστης!!!"
Myralis Μάϊος 15, 2012 #5109 Μάϊος 15, 2012 My Antivirus? I have Norton running on the background.Αγαπημένε μας Admin, αν αυτό είναι το δικό σας backround, τότε θα σας παρακαλούσαμε να μας πείτε ποιες ώρες θα λιών.. ερρ, παίζετε Diablo 3. Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε ήσυχοι..
chroma Μάϊος 15, 2012 #5110 Μάϊος 15, 2012 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION]1080p? Μπα. O Chosen την έχει 2560x1600.
o polonos Μάϊος 16, 2012 #5112 Μάϊος 16, 2012 Μια μέρα κάνοντας βόλτα ένας τύπος περνάει έξω από ένα μαγαζί με ζώα και πτηνά. Στην πόρτα ήταν ένας παπαγάλος ο οποίος μόλις τον βλέπει του λέει: ."Γεια σου μα***α". Ο τύπος μένει κάγκελο, αλλά σκέφτεται ότι έτσι λέει ο παπαγάλος σε όσους βλέπει. Περνάει την επομένη και πάλι τα ίδια. Σκέφτεται "Θα περάσω μετά από άλλον να δώ τι θα πεί". Οντως περνάει μετά από κάποιον άλλο περαστικό. "Γειά σου Κώστα" λέει ο παπαγάλος αλλά μόλις περνάει αυτός, "Γειά σου μα***α". Αλλάζει δρόμο και ξαναπερνάει μετά από καιρό. Με το που τον βλέπει ο παπαγάλος: "Σε χάσαμε, που ήσουνα μα***α". Εξοργισμένος μπαίνει στο μαγαζί και παίρνει τον παπαγάλο. Τον βάζει σε ένα σάκκο και πηγαίνει σε μια ερημική τοποθεσία όπου αρχίζει να βαράει αλύπητα το σάκκο κάτω. Μετά από ώρα ανοίγει το σάκκο να δεί τι εγίνε. Ο παπαγάλος βγαίνει από το σάκκο τινάζει τα φτερά και λέει έκπληκτος: "Πω, πω σεισμός!!!!!! Και γλιτώσαμε μόνο εγώ και ο μα***ας^Αυτό το έχει πει ο Αλεξ. Πέτρακας στο ραδιόφωνο του Jeronimo Groovy πριν 13 χρόνια. Το έχω σε κασέτα![ame=http://www.youtube.com/watch?v=0pia-skkyt0]ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟ!!! - YouTube[/ame] Δεν υπαρχει απλα
Chosen Μάϊος 16, 2012 #5113 Μάϊος 16, 2012 Αγαπημένε μας Admin, αν αυτό είναι το δικό σας backround, τότε θα σας παρακαλούσαμε να μας πείτε ποιες ώρες θα λιών.. ερρ, παίζετε Diablo 3. Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε ήσυχοι..
tavliban Μάϊος 16, 2012 #5116 Μάϊος 16, 2012 ναι ρε θρύλε!!!ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ - Video Dailymotion
Jaco Μάϊος 16, 2012 #5119 Μάϊος 16, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QsxV49pmnL8]Canadian Police Chase - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.