Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

τη χρειάζεσαι βασικά, δε τη θέλεις:p

Έχω την επιλογή όμως και θα της κάτσω! :T:

Υ.Γ: Ξύλο ή σεξ εννοούσες; :p

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά...ρεφενέ να μαζέψουμε ένα για τη βουλή!:p

(δείτε το μέχρι το τέλος για να καταλάβετε τι λέω)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SNPJMk2fgJU&feature=colike]Prototype Quadrotor with Machine Gun! - YouTube[/ame]

He had the choice...

Τί χαζούληδες κυκλοφορούν... :(

Εσύ κάνε το σε δημόσια τουαλέτα, να δεις τι επιλογές φαρμάκων θα έχεις μετά..

fake ειναι μωρε...εγω κλοτσιες δεν ειδα και ακουγεται λες και κλοτσαει και ξυλα

Ένας πιτσιρικάς μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας σκύβει και ψιθυρίζει στον πελάτη του. «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί που ξέρω! Κοίτα και θα σου το αποδείξω»!

Έτσι, βγάζει και κρατάει στο ένα του χέρι ένα νόμισμα των δύο Ευρώ και στο άλλο δύο νομίσματα των 50 λεπτών και τον ρωτάει. «Ποιο από τα δύο θέλεις αγόρι μου»;

Ο πιτσιρικάς βουτάει τα δύο πενηντάρικα και φεύγει τρέχοντας.

«Τι σου έλεγα»; Λέει γεμάτος ικανοποίηση ο κουρέας. «Το παιδί δεν μαθαίνει, ούτε μετά από τριάντα φορές που του έχω κάνει την ίδια πλάκα»!

Αργότερα ο πελάτης βγαίνοντας από το κουρείο, βλέπει τον πιτσιρικά να βγαίνει από ένα παγωτατζίδικο βαστώντας ένα παγωτό χωνάκι. «Μια στιγμή αγόρι μου του λέει, να σου κάνω μια ερώτηση; Γιατί πήρες τα δύο πενηντάρια αντί για τα δύο Ευρώ»;

Ο πιτσιρικάς, γλύφοντας το παγωτό του, του απαντάει. «Γιατί όσο παίρνω τα πενηντάρικα, ο κουρέας συνεχίζει να παίζει αυτό το παιχνίδι...»

Δε μπορώ να το πολυπάρω στα σοβαρά το βίντεο.. αλλά το κατερινάκι δεν είναι κακό

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MFvU18GGM3Y]I am Hellene - YouTube[/ame]

Τα σχόλια επίσης έχουν ενδιαφέρον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.