minast Απρίλιος 12, 2012 #4462 Απρίλιος 12, 2012 ^^ γιατί είναι λυπημένο; δεν το έπιασα. tape reunion party? Μπαίνει στην παρέα των καταργημένων μέσων...floppies, VHS, audio tape και τώρα το φιλμ...τι θέλεις, να χαίρεται?
Wizard! Απρίλιος 13, 2012 #4472 Απρίλιος 13, 2012 Μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα, ξεκινάει το πούλμαν από το Μόναχο με προορισμό το Νταχάου. Γεμάτο με απόγονους και συγγενείς των εβραίων που εκτελέστηκαν εκεί, ξεκινούσε μια μονοήμερη εκδρομή για να προσφερθούν λουλούδια στους ομαδικούς τάφους.Η κακοκαιρία όμως, δυσκόλεψε πολύ το ταξίδι, ο οδηγός χάθηκε και βρέθηκαν εκτός δρόμου και προγράμματος, παγιδευμένοι στο κατάλευκο δάσος της Βαβαρίας. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η μηχανή έσβησε και δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα.Μέσα στην ατυχία τους κι ενώ έχει ήδη νυκτώσει για τα καλά, ο οδηγός βλέπει ένα φως μέσα στα δέντρα."Πάω να ζητήσω βοήθεια" είπε με σπαστά αγγλικά. "Μη βγείτε έξω, είναι επικίνδυνα και μπορεί να χαθείτε".Κατέβηκε από το πούλμαν και προχώρησε με δυσκολία στο παχύ και φρέσκο χιόνι, για να φτάσει το κατώφλι μιας ετοιμόρροπης καλύβας. Χτυπάει δυνατά την πόρτα δύο φορές. "Ποιός είναι;" ακούστηκε μια τρεμάμενη φωνή στα γερμανικά, που συνοδεύτηκε από τον ήχο του μπαστουνιού στο πάτωμα. Η πόρτα άνοιξε κι ένας γέρος σχεδόν εκατό χρονών φάνηκε στο ημίφως των κεριών."Τι θέλετε μέσα στη νύκτα;" ρώτησε με δυσκολία, αφού είχε ήδη λαχανιάσει μέχρι να φτάσει στην πόρτα."Συγνώμη παππούλη για την ακατάλληλη ώρα. Έχω ένα πούλμαν γεμάτο εβραίους και τους πήγαινα στο Νταχάου, αλλά χάλασε η μηχανή και ξεμείναμε στο δάσος. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;""Πως να σε βοηθήσω παλληκάρι μου", αποκρίθηκε ο γέροντας, "ένα φουρνάκι τόσο δα έχω μόνο..."
greekfragma Απρίλιος 13, 2012 #4475 Απρίλιος 13, 2012 στάνταρ θα στούκαρα στον τοίχο στα πρώτα 10μέτρα......οπότε μάλλον θα τράβαγα απευθείας χειρόφρενο.
performer Απρίλιος 13, 2012 #4476 Απρίλιος 13, 2012 να πηγαινεις με 10 ξερω γω και να βλεπεις live σε slow motion το πλατς - πλατς.... :lock:
ARMAGEDDON Απρίλιος 13, 2012 #4477 Απρίλιος 13, 2012 η να βάλεις μια go pro και να το δεις μετά ....ξέρω ξέρω έχει άλλη χάρη live
kreach Απρίλιος 13, 2012 #4478 Απρίλιος 13, 2012 Live έχεις καλύτερη ανάλυση κ πιο πολλά fps Κ μια από μένα, πασχαλιάτικη NSFW
Chosen Απρίλιος 13, 2012 #4479 Απρίλιος 13, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=D_h9Jc1ws70]Επίθεση με γιαούρτια στον Άδωνι Γεωργιάδη - YouTube[/ame]
l2phile Απρίλιος 13, 2012 #4480 Απρίλιος 13, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bsV3RmCiFpU]ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ! - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.