Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

To οτι ειναι αριστουργημα μην το λες σε μενα.Στους χριστιανους πες το που μονο δεν τον

εσφαξαν για το βιβλιο του αυτο.(και οχι μονο για αυτο βεβαια)

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

To οτι ειναι αριστουργημα μην το λες σε μενα.Στους χριστιανους πες το που μονο δεν τον

εσφαξαν για το βιβλιο του αυτο.(και οχι μονο για αυτο βεβαια)

Άαααααααλλη μια φορά μπερδεύουμε την Εκκλησία, με τη Θρησκεία... Δε θα το συνεχίσω, δεν είναι για αυτό το topic.

Εσύ όμως είπες για κουτούπωμα. Αν αυτό είναι το έργο τελικά, καλά κάνουν και διαμαρτύρονται. Ή μήπως οι αντιχριστιανοί τελικά, είδαν μόνο αυτό στο έργο (ή βιβλίο), που είναι προσβλητικό και για αυτό η Εκκλησία το αφόρισε; Μήπως τελικά δεν είδαν τίποτα, παρά μόνο έναν τρόπο να χωθούν στη μύτη των χριστιανών κάτι που ψάχνουν κάθε ευκαιρία να κάνουν; Μήπως τελικά αυτοί που δεν έχουν ζωή και στόχους είναι αυτοί που τους έχει γίνει εμμονή να τη λένε στους άλλους για τα πιστεύω τους; Μου θυμίζει οπαδούς ομάδων, που μπορεί να είναι στο όριο του υποβιβασμού ή να έχουν να πάρουν πρωτάθλημα 15 χρόνια, αλλά χαίρονται όταν η άλλη ομάδα κάνει ένα στραβοπάτημα... Γιατί περί οπαδισμού πρόκειται. Και η μία πλευρά και η άλλη.

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν το λες και αριστούργημα, αν έχεις διαβάσει λίγο Νίτσε (πολλά Νιτσεϊκά ο Νίκος, χωρίς να έχει το βάρος) και λίγο πιο πέρα απ' το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, που σταματάει και το πραγματικό ενδιαφέρον. :shout:

Link to comment
Share on other sites

Από το λίγο καιρό που γράφω εδώ ίσως έχετε παρατηρήσει οτι είμαι μετριοπαθής και αποφεύγω τις φορτσιμένες συζητήσεις... αλλά εξοργίζομαι όταν βλέπω τις ψευτοευαισθησίες ορισμένων να ξυπνάνε σε ένα thread για σάτιρα.

Ξέρουμε να κοροϊδεύουμε τους μουσουλμάνους ότι "αντιδρούν υπερβολικά" σε κόμιξ που έχουν σκοπό να σατιρίσουν την πίστη τους... Εδώ μπήκε ένα terminator spoof και νομίζουμε όλοι ότι μας προσέβαλαν τα θεία και τα όσια!

Δηλαδή αν βάλει κάποιος George Carlin θα τον αφορίσουμε κιόλας? Η θρησκείες επιδέχονται περισσότερο χιούμορ στις γιορτές τους, όχι λιγότερο! Ξεκολλήστε!

(Και μην ανησυχείτε, ο Θεός έχει περισσότερο χιούμορ... κοιτάξτε τον κόσμο γύρω σας και θα πιστείτε)

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν το λες και αριστούργημα, αν έχεις διαβάσει λίγο Νίτσε (πολλά Νιτσεϊκά ο Νίκος, χωρίς να έχει το βάρος) και λίγο πιο πέρα απ' το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, που σταματάει και το πραγματικό ενδιαφέρον.

Προσωπικά θεωρώ χαζομάρα να συγκρίνουμε τον Καζαντζάκη με το Νίτσε. Ο πρώτος έχει προταθεί 3 φορές για Νόμπελ λογοτεχνίας, ο δεύτερος απλά έγραψε κείμενα οπαδισμού και για αυτό είχε φανατικούς οπαδούς. Ο Νίτσε ήταν άθεος και επικριτής της θρησκείας, για αυτό και πολύς κόσμος που ήταν σύμφωνος με αυτή τη γραμμή, τον ακολούθησε. Ο Καζαντζάκης από την άλλη ήταν βαθιά θρησκευόμενος, αλλά όχι πρόβατο που τον ήθελε η Εκκλησία. Ήταν σκεπτόμενος και ανοιχτόμυαλος.

Link to comment
Share on other sites

- Φίλε, το σκέφτηκα σοβαρά. Θα βρω γκόμενα και δεν κάνω ξανά σεξ με την γυναίκα μου...

- Έλα ρε, σοβαρά, γιατί;

- Η γυναίκα μου σφουγγαρίζει, πλένει, σιδερώνει, μαγειρεύει, πάει τα παιδιά σχολείο, πάει στο σούπερ μάρκετ... Μην τη γ@μάμε κιόλας....!!!

Link to comment
Share on other sites

H γυναίκα ετοιμάζεται να πει στον άντρα της πως θέλει να χωρίσουν:

- Τάσο σου έχω κακά νέα....

- Tι Γωγώ μου? ..Εγώ πάλι σου έχω ευχάριστα...

- Για ξεκίνα με τα δικά σου.

- Κέρδισα στο Tζοκερ 1.000.000 ευρώ!!! για πες εσύ....

- ......Έκαψα τα γεμιστά..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.