Chosen Απρίλιος 5, 2012 #4241 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 5, 2012 #4242 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Σε τι διαφερει το πεπονι απ το παγωνι Το πεπονι παγωνει , το παγωνι δε πεπονει Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 5, 2012 #4243 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Φέρνοντας στο μυαλό μου μερικά βίντεο με το trolling που κάνουν τα κοράκια στις γάτες δεν μπορώ να μην γελάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 5, 2012 #4244 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Dog on Duck... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 5, 2012 #4245 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Ρωτάει ένα πιτσιρίκι μία έγκυο στη στάση:-Τι περιμένετε?-Λεωφορείο-Δηλαδή σας πήδηξε transformer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 5, 2012 #4246 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 5, 2012 #4247 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s]Darth Vader NO! - YouTube[/ame] Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2012 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Απρίλιος 5, 2012 #4248 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Τα εξαφανισε :'(Μηπως ειχε καποιο θεμα (υγειας) και αναγκαστηκε? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 5, 2012 #4249 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 scarlett johansson got a breast reduction - Bodybuilding.com ForumsΕπικό thread.If I were a successful plastic surgeon I would have denied the request because it's a crime against humanity.ΥΓ. Μάλλον έχασε κιλά. Αλλά τι στο διάλο, όλα από εκεί τα έχασε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 5, 2012 #4250 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 (edited) φωτοσοπ ειναι! το καλό που τους θέλω! :rant: έλα να αποκαθίσταται η αλήθεια! http://www.justjared.com/photo-gallery/2627411/scarlett-johansson-bikini-beach-kisses-05/ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2012 από greekfragma Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 5, 2012 #4251 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Cop writing a ticket gets distracted by pussy. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=i_zRPWyATZw]Raw Video: Policeman Vs. Kitty - YouTube[/ame] I'm amazed the cop didn't beat it with a baton and arrest it, considering it's a black cat.. See. Cops are pussy magnets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 5, 2012 #4252 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 (edited) Προηγουμένως έγινε το εξής περίεργο και δυστυχώς οι [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] και [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] είδαν κάτι που δεν έπρεπε... Sorry παιδάκια... Μας έφερε ένας συνάδελφος που πήγε Νότια Ιταλία, μια σάλτσα από Peperoncini. Έβαλα λοιπόν λίγο στο μεσημεριανό για να δώσει μια επιπλέον γεύση... Παράλληλα έβαλα και μήνυμα στο twitter, με link τη φωτογραφία από το βάζο... Το twitter κάνει shorten το link και το ποστάρει αυτόματα και στο profile μου στο facebook... Εκεί λοιπόν άρχισαν τα περίεργα... Αλλόκοτα σχόλια, μήνυμα από το gousias για έναν τύπο στο profile μου και δε συμμαζεύεται... Για να μην πολυλογώ, εγώ έβλεπα το βαζάκι με τη σάλτσα, όποιο link και αν ακολουθούσα, ενώ οι υπόλοιποι ένα τραβέλι Made In Thailand με τη μαλαπέρδα έξω... Φυσικά σε εντελώς διαφορετικό site... Με τα πολλά, ανακαλύψαμε με τη γυναίκα μου ότι αν έσβηνε τη φωτογραφία από το Link (δηλαδή www.mysite.com/sauce/ αντί για www.mysite.com/sauce/sacue.jpg), έβλεπε κανονικά τη σελίδα με το προϊόν και τη φωτογραφία. Αν όμως έβαζε σκέτη τη φωτογραφία, την έστελνε σε κάτι άσχετο. Αυτό που υποπτεύομαι είναι κάποιο άθλιο anti-leech σύστημα που έχουν αυτοί, για να μην τους κάνουν hot-link τις φωτογραφίες τους, που όμως για κάποιο περίεργο λόγο δε δούλευε με Chrome αλλά δούλευε με Firefox & IE. Αν κρίνω από το σύνολο του site, μάλλον σχεδιάστηκε πριν καν κυκλοφορήσει ο chrome, οπότε κάτι τους έχει ξεφύγει στον κώδικα. Το link για την εικόνα είναι το παρακάτω, αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε τι περίεργο συμβαίνει, ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. www.newsfroup.net/esplosiva/miscela-esplosiva.jpg Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2012 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 5, 2012 #4253 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Περίμενα και εγω ο άνθρωπος να δω καμμιά καυτερή μακαρονάδα με λουκάνικα και μπαχαρικά, και βλέπω ένα... oh my eyes! Λέω πάει, τρελλάθηκε ο Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 5, 2012 #4254 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Επί δικτατορίας είναι κάποιος νυχτιάτικα έξω από ένα σπίτι και φωνάζει:- Μωρήηηηηη..... μωρήηηηηηηη...Περιμένει λίγο, δεν του απαντάει κανείς οπότε συνεχίζει:- Μωρήηηηηηηηηη..... μωρήηηηηηηηηηη...Κάποιος περαστικός πλησιάζει από περιέργεια και ρωτάει:- Με συγχωρείτε, αλλά ποιόν φωνάζετε;- Τη γυναίκα μου να με ανοίξει, επειδή ξέχασα τα κλειδιά.- Δεν θέλω να σας κάνω παρατήρηση αφού δε μου πέφτει και λόγος άλλωστε, αλλά το βρίσκετε πρέπον να φωνάζετε "μωρή" τη γυναίκα σας;- Αν θες φώναξέ την εσύ... Ελευθερία τη λένε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 5, 2012 #4255 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 5, 2012 #4256 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 5, 2012 #4257 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] redditor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 5, 2012 #4258 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 βεβαίως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 5, 2012 #4259 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 @astrolabos redditor ? O astrolabos είναι το reddit Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Απρίλιος 5, 2012 #4260 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts