Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uwpBDu56vEk&feature=colike]It Went So Well until Dog Decided to Ruin It - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7XWVDCofCnA&feature=colike]O QUE ROLA L[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=O0kDH_BA-Zk&feature=colike]Cat Steals Fish from Fisherman [HILARIOUS] - YouTube[/ame]

Άννα Νταλάρα..:

-Αγάπη μου δεν πρόλαβα να μαγειρέψω τίποτα

Γιώργος Νταλάρας..:

-Δεν πειράζει μωρό μου,θα φάω κάτι στη δουλειά....!!!

- Τι κοινό έχει ένας παντρεμένος και ένας ανύπαντρος;

- Και οι δύο νομίζουν ότι ο άλλος μαμάει κάθε μέρα.

Link to comment
Share on other sites

Το ξέρεις ότι το έβαλες στα ανέκδοτα ε?

Τι να πει κανείς.. Είμαι νέος οπότε δεν έχω συναίσθημα πάνω στο θέμα της Βουγιουκλάκης και του Παπαμιχαήλ, μπορώ να πω ξερά, ότι η τύπισα ήταν τότε μια ξανθιά μπίμπο με καλή ερμηνεία, και ο τύπος, ένας ωραίος άνδρας με επίσης καλή ερμηνεία.. Τα βρήκαν και τα χάλασαν μεταξύ τους άπειρες φορές, η Αλίκη είχε πει ότι όταν τον παντρέυτηκε δεν το "ένιωσε" δυνατά αφού τον είχε παντρευτεί τόσες φορές στις ταινίες..

Και ο γίος τους, ο γιος που δεν του έλειψε τίποτα για πολλά χρόνια, ο κακομαθημένος γιος που απλά ζητούσε την προσοχή των γονιών του, ο γιος που είχε μπλέξει με ναρκωτικά και πρόσβαλε την διαθήκη του πατέρα του που δεν του άφηνε τίποτα, μπήκε τελικά σε ακροδεξιό κόμμα επειδή "ο αρχηγός ήξερε την μαμά και τον μπαμπά"... οκ..

Θέλω να δω πως και αν θα σχολιάσει το θέμα ο Λαζόπουλος.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION] και [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] Παιδιά να χαρείτε... όχι τέτοια ποστ στο αστεία κλπ thread... υπάρχουν άλλα threads γι αυτό. Καταλαβαίνω με ποια λογική τα βάζετε ώς "αστεία" αλλά δεν είναι αστεία με την έννοια του ευχάριστου ή της γκάφας και απλά χαλάνε το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.