Myralis Φεβρουάριος 29, 2012 #3561 Φεβρουάριος 29, 2012 ΔΕΝ έπρεπε να το κάνεις αυτό!μπλιαχ...Σου μοιάζει και εσένα με την Μπακογιάννη στο τώρα?
Hydra Φεβρουάριος 29, 2012 #3562 Φεβρουάριος 29, 2012 χαχαχα τους ξέρω πολλούς. Zombie Walk Athens | VIDEO | Protagon
astrolabos Φεβρουάριος 29, 2012 #3563 Φεβρουάριος 29, 2012 χαχαχα τους ξέρω πολλούς. τι σύνταξη είναι αυτή πανεπιστήμονας άνθρωπος;
Hydra Φεβρουάριος 29, 2012 #3565 Φεβρουάριος 29, 2012 τι σύνταξη είναι αυτή πανεπιστήμονας άνθρωπος; Τους ξέρω πολλούς απ' αυτούς. Το υπόλοιπο που έλειπε είναι δευτερεύουσα ως εμπρόθετος προσδιορισμός του διαιρεμένου όλου. χαχααχα κάψιμο. :P
JeRiChO Φεβρουάριος 29, 2012 #3566 Φεβρουάριος 29, 2012 Αυτην την φωτο την εχω τραβιξει εγω οταν ειμουν στην Ροδο φανταρος
Pokemon640 Φεβρουάριος 29, 2012 #3569 Φεβρουάριος 29, 2012 παραλίγο να ξεράσω και αυτά που έφαγα, δε τη παλεύει ο τυπάς.
vic Φεβρουάριος 29, 2012 #3571 Φεβρουάριος 29, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BZwuTo7zKM8]Brave Sir Robin - YouTube[/ame]
yanni Φεβρουάριος 29, 2012 #3573 Φεβρουάριος 29, 2012 Να με συγχωρείτε αλλά είναι ανέκδοτοReal.gr - Επικαιρότητα - «Πράσινη» η εξεταστική για το έλλειμμαΔηλαδή από τα 14 μέλη της Επιτροπής, οι 8 είναι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οι 4 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας
jiohkor3 Φεβρουάριος 29, 2012 #3574 Φεβρουάριος 29, 2012 Παρτε RAM λεμε :dance3: ΕΕΕΕΕΕΕ Ειναι η σφουγγαριστρα με τα κορδονια τα σπαγγετι παλιο νεανια όχι οι πλακέ
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 29, 2012 #3575 Φεβρουάριος 29, 2012 Κυριακάτικο πρωϊνό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά…Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά.Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ…. και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:*- Πρόσεχε…ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! **Έχεις βάλει πολλά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Γύρνα τα. **Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. **Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία… **Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά… **ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ’ακούς εμένα… ΠΟΤΕ! **Γρήγορα Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; **Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι… **Βάλε αλάτι, ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.- “Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;”, τον ρωτάει…Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει…” Ήθελα απλά να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω…”
deninho Φεβρουάριος 29, 2012 #3576 Φεβρουάριος 29, 2012 :clap: This was taken in a Vets office where the pup was not so happy being there so his "Daddy" stepped in and made everything ok ώρες ώρες είναι σαν παιδιά και τα σκυλιά
Chosen Μάρτιος 1, 2012 #3578 Μάρτιος 1, 2012 Μια γριούλα πάει στο νοσοκομείο με μια σφαίρα στο αριστερό της γόνατο.Της λέει ο γιατρος:-Τι έγινε γιαγια; Ποιος σε πυροβόλησε;-Μόνη μου το έπαθα παιδάκι μου. Ήθελα να αυτοκτονήσω..-Και καλά πως πέτυχες το γόνατο;-Πήρα την εγγονή μου τηλέφωνο και την ρώτησα που ακριβώς βρίσκεται η καρδιά και μου είπε κάτω απο το αριστερό βυζί...
filthy_dwarf Μάρτιος 1, 2012 #3579 Μάρτιος 1, 2012 Μια γριούλα πάει στο νοσοκομείο με μια σφαίρα στο αριστερό της γόνατο.Της λέει ο γιατρος:-Τι έγινε γιαγια; Ποιος σε πυροβόλησε;-Μόνη μου το έπαθα παιδάκι μου. Ήθελα να αυτοκτονήσω..-Και καλά πως πέτυχες το γόνατο;-Πήρα την εγγονή μου τηλέφωνο και την ρώτησα που ακριβώς βρίσκεται η καρδιά και μου είπε κάτω απο το αριστερό βυζί...i used to be a suicider like you then i took a bullet in the knee
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.