ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 29, 2012 #3521 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Κυριακάτικο πρωϊνό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά…Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά.Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ…. και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:*- Πρόσεχε…ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! **Έχεις βάλει πολλά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Γύρνα τα. **Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. **Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία… **Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά… **ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ’ακούς εμένα… ΠΟΤΕ! **Γρήγορα Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; **Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι… **Βάλε αλάτι, ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.- “Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;”, τον ρωτάει…Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει…” Ήθελα απλά να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω…” Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 29, 2012 #3522 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 :clap: This was taken in a Vets office where the pup was not so happy being there so his "Daddy" stepped in and made everything ok ώρες ώρες είναι σαν παιδιά και τα σκυλιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 29, 2012 #3523 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 1, 2012 #3524 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Μια γριούλα πάει στο νοσοκομείο με μια σφαίρα στο αριστερό της γόνατο.Της λέει ο γιατρος:-Τι έγινε γιαγια; Ποιος σε πυροβόλησε;-Μόνη μου το έπαθα παιδάκι μου. Ήθελα να αυτοκτονήσω..-Και καλά πως πέτυχες το γόνατο;-Πήρα την εγγονή μου τηλέφωνο και την ρώτησα που ακριβώς βρίσκεται η καρδιά και μου είπε κάτω απο το αριστερό βυζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 1, 2012 #3525 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Μια γριούλα πάει στο νοσοκομείο με μια σφαίρα στο αριστερό της γόνατο.Της λέει ο γιατρος:-Τι έγινε γιαγια; Ποιος σε πυροβόλησε;-Μόνη μου το έπαθα παιδάκι μου. Ήθελα να αυτοκτονήσω..-Και καλά πως πέτυχες το γόνατο;-Πήρα την εγγονή μου τηλέφωνο και την ρώτησα που ακριβώς βρίσκεται η καρδιά και μου είπε κάτω απο το αριστερό βυζί...i used to be a suicider like you then i took a bullet in the knee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 1, 2012 #3526 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Μπάτσοι, Γουρούνια, .. Παλιοχαρακτήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 1, 2012 #3527 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 It's mine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 1, 2012 #3528 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 It's mine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 1, 2012 #3529 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 1, 2012 #3530 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 It's mine! Όταν τελειώσει το κέρμα τα γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 1, 2012 #3531 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Μάντεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 1, 2012 #3532 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Όταν τελειώσει το κέρμα τα γίνεται; άμα είσαι gay, τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Μάρτιος 1, 2012 #3533 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 άμα είσαι gay, the pleasure continuesfixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 1, 2012 #3534 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 στη συνέχεια μπήκε στη μέση ο γκόμενος.."και θα σου κάνω, θα σου δείξω..ξέρεις ποιος είμαι εγώ;;" πόσο ΜΑ ΠΟΣΟ βλαμμένες είναι αυτές οι γκόμενες???!!! θέλουν να φέρονται ως τάνεςπου και να αντιμετωπίζονται ως κυρίες:fist: εγώ το γέλιο το έριξα με το γκόμενο, άλλος βλάκας-δε το πείραξε που τη φωτογραφία θα τη δουν 5κ άτομα τα σχόλια τον πείραξαν..:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 1, 2012 #3535 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 1, 2012 #3536 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 στη συνέχεια μπήκε στη μέση ο γκόμενος.."και θα σου κάνω, θα σου δείξω..ξέρεις ποιος είμαι εγώ;;"πόσο ΜΑ ΠΟΣΟ βλαμμένες είναι αυτές οι γκόμενες???!!!θέλουν να φέρονται ως τάνεςπου και να αντιμετωπίζονται ως κυρίες:fist:εγώ το γέλιο το έριξα με το γκόμενο, άλλος βλάκας-δε το πείραξε που τη φωτογραφία θα τη δουν 5κ άτομα τα σχόλια τον πείραξαν..:hang3:Ο ζαβαλης αμπαλος μου φαινεται, καλα θελει τον δημοπουλο καλυτερα.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I5cYgRnfFDA&feature=related]1.21 gigawatts?! - Dr. Brown & Marty - Back to the future - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 1, 2012 #3537 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 1, 2012 #3538 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 ΕπαθαναΝ... Βοηθαει να εχετε δει το εν λογω ξερατο της 7ης τεχνης...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_lzCN0yLRoY]Reginald D Hunter Live - Sex in the City 2 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 1, 2012 #3539 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=EF1V8HFfpTE&feature=channel_video_title]On thin ice 4 - YouTube[/ame] Καμενος τυπος.Αλλα απιστευτη ελευθερια η ολη φαση. [ame] [/ame]Δεν υπαρχει ο ανθρωπος Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 1, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 1, 2012 #3540 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts