Havic Φεβρουάριος 28, 2012 #3501 Φεβρουάριος 28, 2012 Η ανωρθωγραφι δεν αιχουν δηκεομμα να δυαμμαρτιρωντε / δυαδιλονουν;
vic Φεβρουάριος 28, 2012 #3502 Φεβρουάριος 28, 2012 Η ανωρθωγραφι δεν αιχουν δηκεομμα να δυαμμαρτιρωντε / δυαδιλονουν; Gotcha! Το ε είναι σωστό. Για να δούμε αντιδράσεις.
Hydra Φεβρουάριος 28, 2012 #3511 Φεβρουάριος 28, 2012 Δηλαδή την εξυπνάδα εσύ την μετράς με την σωστή ορθογραφία; Ωχυ καλλαι. Σηγα, στω παναιπειστιμηω ειμασται !!
Myralis Φεβρουάριος 28, 2012 #3513 Φεβρουάριος 28, 2012 Δείτε τα αποτελέσματα και θα καταλάβετε γιατί το βάζω στα ανέκδοτα..tromaktiko: Μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012Ά, και προφανώς δεν σας καλώ να ψηφίσετε..
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2012 #3514 Φεβρουάριος 28, 2012 Δείτε τα αποτελέσματα και θα καταλάβετε γιατί το βάζω στα ανέκδοτα..tromaktiko: Μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012Ά, και προφανώς δεν σας καλώ να ψηφίσετε..Το είδα το πρωί. Πολύ λογικά αποτελέσματα. Ναι μεν είναι πολύ μεγαλύτερο δείγμα από τα 1000 άτομα που κάνουν οι δημοσκοπήσεις των καναλιών, αλλά το εν λόγω site έχει συγκεκριμένο κοινό, οπότε περιορισμένο δείγμα.
Myralis Φεβρουάριος 28, 2012 #3515 Φεβρουάριος 28, 2012 Το είδα το πρωί. Πολύ λογικά αποτελέσματα. Ναι μεν είναι πολύ μεγαλύτερο δείγμα από τα 1000 άτομα που κάνουν οι δημοσκοπήσεις των καναλιών, αλλά το εν λόγω site έχει συγκεκριμένο κοινό, οπότε περιορισμένο δείγμα.Βασικά κάτι πιο περίεργο παίζει, το σύστημα είναι από "polldaddy", αλλά η ίδια ψηφοφορία έχει πάει παντού...
defiant Φεβρουάριος 28, 2012 #3516 Φεβρουάριος 28, 2012 Είναι ο Τοτός στην τάξη και κλασσικά κάνει φασαρία,γελάει, πετάει χαρτάκια κλπ.Κάποια στιγμή αγανακτεί ο δάσκαλος και του λέει: -Τοτέ αυτό ήταν,δεν πάει άλλο,θα σε βγάλω έξω -Εντάξει κύριε,αλλά κερνάτε εσείς Ειμαι σπιτι τωρα και χτυπαει το κουδουνι... Ανοιγω και τι να δω...? Η γυναικα του γειτονα, η απολυτη φαντασιωση!! Η κρυφη μου επιθυμια... -Γεια σου γειτονα, μου λεει... -Γεια σου ρε Τζινα, εγινε κατι? -Οχι, οχι... να μωρε απλα.... εχω τρελη ορεξη για σεξ!!!....εισαι διαθεσιμος? -Σε παρακαλω...! ...για αυτο ειναι οι γειτονες!! ...οτι γουσταρει το Τζινακι!! -Ωραια, θα σου φερω να μου κρατησεις τα παιδια για δυο-τρεις ωριτσες.... Ενα μπουκαλι νερο περιμενει υπομονετικα στο μαιευτηριο... Καποια στιγμη βγαινει μια νοσοκομα και του λεει: - Συγχαρητηρια , ειναι ζαγορι...!
acct Φεβρουάριος 28, 2012 #3517 Φεβρουάριος 28, 2012 Και ο Μακρυγιάννης, ανορθόγραφος ήταν Όχι από επιλογή. Αν είχε πάει δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και πανεπιστήμιο, αντί να τρέχει στα βουνά με το καριοφίλι είμαι σίγουρος ότι ορθογραφία τουλάχιστον θα είχε μάθει. Απ'την άλλη, και τα παλληκάρια στη φωτό αντί να πηγαίνουν 12+ χρόνια σχολείο, μπορεί να 'παίζουν πόλεμο' ... ή τίποτα άλλο. Ας μου απονείμω ένα :OT: και πάω παρακάτω.
astrolabos Φεβρουάριος 28, 2012 #3518 Φεβρουάριος 28, 2012 Δεν κρίνουμε τις πράξεις από την ορθογραφία, όμως. Οι πολιτικές πράξεις κρίνονται και απαντώνται στο ίδιο επίπεδο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.