Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

Δεν χανεις ευκαιρια εσυ ε?:p

Αμεσως να πεταχτεις!

Είναι αγάπες αυτές. Πώς να το κάνουμε. :p

Πάρε να δεις και τι λένε.

Το μωρό μένει με το λάδι γα 3 ημέρες χωρίς να λουστεί (λαδοποντικός το κοριτσάκι μου)
Τα νερά τα πέταξα στον κήπο σε ένα σημείο που δεν πατάμε. Δεν μπορούσα να τρέχω στον Πειραιά...
Και εγω εχω σκοπο να ξεπλύνω τα λαδοπανα στην θαλασσα μιας και ειναι κάτω απο το σπίτι μου και δνε μου ειναι κόπος !
Και ναί, το παιδί δεν κάνει μπάνιο για 3 μέρες. Την 3η μέρα έρχεται η νονά να ξελαδώσει το μωρό, να το κάνει μπάνιο δλδ μαζί με την μαμά, κ αυτό το νερό σε γλάστρα επίσης. Εγώ όλα αυτά τα τήρησα κ το παιδί μου δεν έπαθε τίποτα,
εχει νοημα γιατι το παιδι εχει ενα σορω αγιοτικα πανω του... μυρο κτλ...

κι εμεις 1 εβδομαδα τον αφησαμε και ηταν και καλοκαιρι... τιποτα δεν επαθε... και τα παμπερς, επειδη ειναι πανω στο σωμα του που ειναι μυρομενο, γι'αυτο λεει να καουν. ειναι σαν να πετας εικονες ή οτι αγιοτικο εχεις στα σκουπιδια ή στο βοθρο, αν δεν ξεπλυνεις στη θαλασσα...

Και το επικότερο.

Θα πετάξω τα νερά από το ξέπλυμα στην εκκλησία και θα ξεβγάλω τα ρούχα της στη θάλασσα επειδή δεν έχω λόγο να μη το κάνω. Δεν θα κάψω την πάνα γιατί μου φαίνεται παράλογο και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αναφέρεται σε κανένα Ευαγγέλιο αυτό.

:rofl:

Αυτό είναι το μόνο παράλογο της υπόθεσης.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.