Periklis_pap Φεβρουάριος 14, 2012 #3182 Φεβρουάριος 14, 2012 [ATTACH]48205[/ATTACH]*Bankruptcy is coming
l2phile Φεβρουάριος 14, 2012 #3183 Φεβρουάριος 14, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=zRrSErUucBM]ΣΚΑΪ: Οι δημοσιογράφοι μας είναι πεντακάθαροι - YouTube[/ame]
biker Φεβρουάριος 14, 2012 #3184 Φεβρουάριος 14, 2012 Λέει κάποιος σ' έναν άντρα που στέκεται δίπλα του σε έναν γάμο:-Ρε συ, είδες τι άσχημη που είναι η νύφη; Σαν μαϊμού είναι!-Σας παρακαλώ κύριε! Τι είναι αυτά που λέτε; Η νύφη είναι η κόρη μου!-Ωχ! Με συγχωρείτε! Δεν είχα ιδέα ότι είστε ο πατέρας της!-Δεν είμαι ο πατέρας της! Η μάνα της είμαι!-Μαμά γιατί με φωνάζετε μπύρα;-Τί γιατί Amstel; γιατί έτσι μας αρέσει!
thanoolhs Φεβρουάριος 14, 2012 #3185 Φεβρουάριος 14, 2012 Είναι ένας σε ένα bar & βλέπει ένα πολύ πρώτο μωρό στην άλλη γωνία, να πίνει ποτό.Ρώτα τον barman:- Τι παίζει εδώ; Πολύ πρώτο μωρό, μόνο του είναι;Ο barman του απαντά:- Άσε, είναι τυφλή.Εντάξει λέει αυτός, κανένα πρόβλημα, πάει εκεί, αρχίζει κατάσταση οπότε τελικά του λέει η γκόμενα να πάνε σπίτι της.Της λέει αυτός:- Μέσα, αλλά να πάρω πρώτα τηλέφωνο τη γυναίκα μου, γιατί εγώ & η γυναίκα μου δεν έχουμε μυστικά.Οπότε βγάζει το κινητό του, καλεί τη γυναίκα του & της λεει:- Μωρό μου άσε, μου ‘κατσε μία στραβή & θα αργήσω.....Ένα κοπάδι νυχτερίδες κοιμάται σε ένα δέντρο κατά τον γνωστό τρόπο δηλαδή ανάποδα.Ξαφνικά η μία γυρίζει και στέκεται όρθια πάνω στο κλαδί.Ανήσυχη μια δεύτερη που βλέπει το σκηνικό, σκουντάει τη διπλανή της και με αγωνία της λέει<<Ρε Μήτσο, ξύπνα ρε, ο Θανάσης λιποθύμησε>>!!!.. …
Periklis_pap Φεβρουάριος 14, 2012 #3187 Φεβρουάριος 14, 2012 χαλαρά από τα καλύτερα troll physics ever
deninho Φεβρουάριος 15, 2012 #3190 Φεβρουάριος 15, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2Hosf86OLxM]MTN commercial FIFA World Cup 2010 - two world wars and one world cup - YouTube[/ame]
Narzul Φεβρουάριος 15, 2012 #3192 Φεβρουάριος 15, 2012 Κοιτα τι εβαλαν... Ετσι οπως ειναι αυτος μεγαλυτερη επιτυχια θα καναν με κανενα
astrolabos Φεβρουάριος 15, 2012 #3193 Φεβρουάριος 15, 2012 Αυτός είναι ο Γιώργος29 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, με μισθό 500 € μικτά, ερωτευμένος με την Κατερίνα καιαναποφάσιστος. Να της πάρει ψηφιακή;Βιντεοκάμερα; Κινητό; Μήπως να την κακομάθει και να της πάρει ένα tablet;Αλλά δεν ανησυχεί, δεν έχει φράγκο!Στην Ελλάδα φυσικά!
DJD Φεβρουάριος 15, 2012 Author #3195 Φεβρουάριος 15, 2012 Αυτός είναι ο Γιώργος29 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, με μισθό 500 € μικτά, ερωτευμένος με την Κατερίνα καιαναποφάσιστος. Να της πάρει ψηφιακή;Βιντεοκάμερα; Κινητό; Μήπως να την κακομάθει και να της πάρει ένα tablet;Αλλά δεν ανησυχεί, δεν έχει φράγκο!Στην Ελλάδα φυσικά!Even better:Αυτός είναι ο Γιώργος29 ετών, δουλεύει σε εμάς, στο Eshop, με μισθό 500 € μικτά, αλλά έχουμε να τον πληρώσουμε από πέρισυ το πάσχα,ερωτευμένος με την Κατερίνα καιαναποφάσιστος. Να της πάρει ψηφιακή;Βιντεοκάμερα; Κινητό; Μήπως να την κακομάθει και να της πάρει ένα tablet;Αλλά δεν ανησυχεί, δεν έχει φράγκο!
tragikos Φεβρουάριος 15, 2012 #3198 Φεβρουάριος 15, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=87uzTTXqIMY]Bill Cosby - Himself (Part 6) - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.