Κοπρίτης Φεβρουάριος 6, 2012 #2921 Φεβρουάριος 6, 2012 Ακομη κι αν δεν φαινονται παντα (παρα μονο οταν κρατας τα βλεφαρα πολυ κοντα μεταξυ τους) ειναι οντως ρωγμες/επικινδυνο?δεν ειναι artifactsδεν ειναι βακτηριδια που κοβουν βολτες στο κερατοειδηδεν δικαιολογει RMAειναι φυσιολογικο, το εχουμε ολοιαπλα αλλαζει ο βαθμος και εντεινεται με την ηλικια εαν θυμαμαι καλαμπορεις να παιξεις και παιχνιδακια μαζι τους (tilt, 4in a row κτλ)απλα μετα απο το 5λεπτο πιθανοτατα θα πονοκεφαλιασεις ή θα αλληθωρησεις
Havic Φεβρουάριος 6, 2012 #2923 Φεβρουάριος 6, 2012 Ακομη κι αν δεν φαινονται παντα (παρα μονο οταν κρατας τα βλεφαρα πολυ κοντα μεταξυ τους) ειναι οντως ρωγμες/επικινδυνο? Δεν είμαι γιατρός αφού το ξεκαθαρίσουμε μπορώ να σου πω την προσωπική μου άποψη, οι ρωγμές που δημιουργούνται στο μάτι συνήθως τις επουλώνει μόνος του ο οργανισμός, όταν αυξηθούν και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ο οργανισμός τότε έχεις πρόβλημα, μπορεί να σου κάνουν μια μικρή επέμβαση (10λεπτου) με lazer, φωτοταξία νομίζω λέγετε και είναι κάτι σαν ράμματα, βασικά καίει την ρωγμή κατά πλάτος ( Κατά πόσο είναι καλή/ακίνδυνη και γενικά περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω). Γενικά λόγος ανησυχίας υπάρχει όταν αυξάνονται αισθητά σε αριθμό ανά τις ημέρες ή αν εμφανιστούν κάποιο/α που να είναι πολύ έντονα, γενικά όταν πας για αποκόλληση βλέπεις και κάποιες λάμψεις ανά τυχαία διαστήματα σε κάποιο σημείο στο οπτικό σου πεδίο. Αν συμβαίνει ένα από τα 3 καλό είναι να πας για βυθοσκόπηση, αν τα έχεις χρόνια και είναι τα ίδια σε μέγεθος , ένταση και αριθμό τότε δεν υπάρχει έντονος λόγος ανησυχίας αλλά πήγαινε στον οφθαλμίατρό για να είσαι σίγουρος και να μην ακούς κάποιο μπαγλαμά από το ιντερνέτ. Σε ανθρώπους που έχουν «πρόβλημα» ή καλύτερα να το πω προδιάθεση δεν κάνει να σηκώνουν μεγάλα βάρη γενικά, και ιδιαίτερα από το πάτωμα σκυφτά, (σαν τη μέση ένα πράμα ).
PetrosD Φεβρουάριος 6, 2012 #2924 Φεβρουάριος 6, 2012 Μερικά από αυτά βρίσκονται μέσα στο ζελέ του ματιού και εμφανίζονται με την ηλικία.
Frostbyte Φεβρουάριος 6, 2012 #2925 Φεβρουάριος 6, 2012 Εγω που το καταλαβα σχεδον αμεσως? Πρεπει να ανησυχω, πως δεν θα βρω ποτε μου γυναικα, γιατρε? Δεν είμαι γιατρός αφού το ξεκαθαρίσουμε μπορώ να σου πω την προσωπική μου άποψη, οι ρωγμές που δημιουργούνται στο μάτι συνήθως τις επουλώνει μόνος του ο οργανισμός, όταν αυξηθούν και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ο οργανισμός τότε έχεις πρόβλημα, μπορεί να σου κάνουν μια μικρή επέμβαση (10λεπτου) με lazer, φωτοταξία νομίζω λέγετε και είναι κάτι σαν ράμματα, βασικά καίει την ρωγμή κατά πλάτος ( Κατά πόσο είναι καλή/ακίνδυνη και γενικά περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω).Γενικά λόγος ανησυχίας υπάρχει όταν αυξάνονται αισθητά σε αριθμό ανά τις ημέρες ή αν εμφανιστούν κάποιο/α που να είναι πολύ έντονα, γενικά όταν πας για αποκόλληση βλέπεις και κάποιες λάμψεις ανά τυχαία διαστήματα σε κάποιο σημείο στο οπτικό σου πεδίο. Αν συμβαίνει ένα από τα 3 καλό είναι να πας για βυθοσκόπηση, αν τα έχεις χρόνια και είναι τα ίδια σε μέγεθος , ένταση και αριθμό τότε δεν υπάρχει έντονος λόγος ανησυχίας αλλά πήγαινε στον οφθαλμίατρό για να είσαι σίγουρος και να μην ακούς κάποιο μπαγλαμά από το ιντερνέτ. Σε ανθρώπους που έχουν «πρόβλημα» ή καλύτερα να το πω προδιάθεση δεν κάνει να σηκώνουν μεγάλα βάρη γενικά, και ιδιαίτερα από το πάτωμα σκυφτά, (σαν τη μέση ένα πράμα ). I see, καλα 21 χρονων ειμαι.. Απλως ρωτησα να δω αν αυτο ειναι γενικο προβλημα ή ηλικιας.. (Προβλημα αστρολαβου το βλεπω, οποτε παμε σε αλλο thread ) δεν ειναι artifactsδεν ειναι βακτηριδια που κοβουν βολτες στο κερατοειδη δεν δικαιολογει RMA ειναι φυσιολογικο, το εχουμε ολοι απλα αλλαζει ο βαθμος και εντεινεται με την ηλικια εαν θυμαμαι καλα μπορεις να παιξεις και παιχνιδακια μαζι τους (tilt, 4in a row κτλ) απλα μετα απο το 5λεπτο πιθανοτατα θα πονοκεφαλιασεις ή θα αλληθωρησεις
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2012 #2926 Φεβρουάριος 6, 2012 I see, καλα 21 χρονων ειμαι.. Απλως ρωτησα να δω αν αυτο ειναι γενικο προβλημα ή ηλικιας.. (Προβλημα αστρολαβου το βλεπω, οποτε παμε σε αλλο thread )
kwsths946 Φεβρουάριος 6, 2012 #2929 Φεβρουάριος 6, 2012 εμένα το μυαλό μου πήγε σε αντιστάσεις αλλά σαν πολλά μου φάνηκαν τα χρώματα... μετά βέβαια το ξανασκέφτηκα και είπα.... κοίτα να δεις που φτάνει η τεχνολογία.... δεν τους έφταναν οι συνδιασμοί
l2phile Φεβρουάριος 6, 2012 #2930 Φεβρουάριος 6, 2012 Παλιό σχετικά, αλλά δεν το έχω δει εδώ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΟ Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ήταν ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!!Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω:Και γιατί πρέπει να πας εσύ;Τι; Δεν μπορούν να στείλουν άλλον; Τι είσαι εσύ, ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται δηλαδή; Δεν βλέπεις κακομοίρη μου ότι σε εκμεταλλεύονται;Εσύ δεν γνωρίζεις καλά καλά ούτε την οικογένειά μου και θα πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Τι κρύβεις;Ποια στρογγυλή Γη μωρέ, θες να με τρελάνεις. Να δω τι άλλο θα σκεφτείς για τις γκομενοδουλειές σου;Τι; Θα πάνε μόνο άντρες; Σώπα…!Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια.Αν βγεις από την πόρτα, εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου! Δεν πρόκειται να με ξαναδείς ποτέ σου!!!!Mπα τι μας λες; Η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Τι νομίζεις ότι είμαι, βλαμμένη; Τι τρέχει επιτέλους με σένα και αυτήν τη γριά *******;Μην ντύνεσαι, ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Τελεία και παύλα!
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2012 #2936 Φεβρουάριος 6, 2012 Ξέρετε ότι όλα τα energy drinks έχουν καφεΐνη λιγότερη ή ίση με αυτή ενός καφέ, ε;
deninho Φεβρουάριος 6, 2012 #2937 Φεβρουάριος 6, 2012 Ξέρετε ότι όλα τα energy drinks έχουν καφεΐνη λιγότερη ή ίση με αυτή ενός καφέ, ε;επειδή δεν πίνω ούτε καφέ ούτε energy drinks, τι σημαίνει αυτό;
Periklis_pap Φεβρουάριος 6, 2012 #2938 Φεβρουάριος 6, 2012 επειδή δεν πίνω ούτε καφέ ούτε energy drinks, τι σημαίνει αυτό;περιέχουν άλλες όχι και τόσο αθώες ουσίες? (μπορεί να είμαι και λάθος)
jiohkor3 Φεβρουάριος 6, 2012 #2939 Φεβρουάριος 6, 2012 Και με 2 καφεδες μου σου πω. Ειδικα τα 500ml... Γενικα στα νευρα σε πειραζουν και εχουν και 2-3 βιταμινες για το χαβαλε.Απλα σε καποιους που δεν αρεσει η φραπεδουμπα πινουν κατι τετοιο. Δε το συγκρινω με ζεστο καφε γιατι ζεστο ενεργειακο ποτο δε παιζει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.