2cpu Ιανουάριος 30, 2012 #2721 Ιανουάριος 30, 2012 Να σε καλα ρε [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] βραδυατικα
thanoolhs Ιανουάριος 30, 2012 #2722 Ιανουάριος 30, 2012 Καλησπερα....Μπαίνει ο τύπος στο φαρμακείο που ο φαρμακοποιός είναι αδελφή και ζητά προφυλακτικά.- Τι νούμερο φοράτε κύριε;- Τι έχουν και νούμερα; ρωτά ο πελάτης.- Βεβαίως περάστε στο παραβάν και δοκιμάστε στις τρύπες που έχει η σανίδα σε ποια από αυτές χωράει το πουλι σας και πείτε μου απλώς το νούμερο που γράφει από επάνω η τρύπα.Μπαίνει ο τύπος να δοκιμάσει την σανίδα πάει και ο φαρμακοποιός πίσω από την σανίδα και του την πιάνει και του παίρνει πίπ@ μετά μανίας. Ενώ ο φαρμακοποιός ήταν όλο χαμόγελα σκουπίζοντας το στόμα του, ο πελάτης βγαίνει ταραγμένος από το παραβάν και ο φαρμακοποιός τον ρωτάει:- Λοιπόν κύριε τι νούμερο φοράτε; και ο πελάτης απαντά:- Ρε τι νούμερα και μ@λ@κιες, την πουλάς την σανίδα;
Hydra Ιανουάριος 30, 2012 #2724 Ιανουάριος 30, 2012 Like a boss!! Τί μου θύμισες! Ίσως το μόνο παιχνίδι που νοσταλγώ από τα παιδικά χρόνια. Τί ματς ρίχναμε!
uNick Ιανουάριος 30, 2012 #2725 Ιανουάριος 30, 2012 Σημερα επαιζα ποδοσφαιρακι,χεχεχε το λατρευω Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
NooDle Ιανουάριος 30, 2012 #2726 Ιανουάριος 30, 2012 Η κυρία είναι στο κρεβάτι με τον εραστή της. Ξαφνικά ακούνε το αυτοκίνητο του συζύγου να παρκάρει έξω απ` το σπίτι. Ο εραστής τρέχει πανικόβλητος να κρυφτεί.Η κυρία, πιο ψύχραιμη, του λέει:- "Πήγαινε στη γωνία και κάτσε ακίνητος!"- "Μα..."- "Δεν έχει μα! Κάτσε εκεί που σου λέω!"Πηγαίνει στο μπάνιο και φέρνει baby-oil και ταλκ. Τον πασαλείβει με το λάδι, τον πασπαλίζει ολόκληρο με ταλκ και του λέει:- "Κάτσε ακίνητος και κάνε το άγαλμα!"- "Μα..."- "Κάνε το άγαλμα, που σου λέω, αλλιώς μας έσφαξε και τους δύο!"Μπαίνει ο σύζυγος και βλέπει το άγαλμα.- "Τι είναι αυτό Μαρία;"- "Α, τίποτε! Είχα πάει στους Παπαδοπουλαίους το Σαββατοκύριακο κι είχαν ένα τέτοιο άγαλμα και το ζήλεψα. Δεν σε πειράζει που πήρα κι εγώ ε;"- "Α μπα, τι να με πειράξει;"Έκατσαν, έφαγαν, είδαν τηλεόραση και κάποια στιγμή έπεσαν για ύπνο. Κατά τις τρεις τα ξημερώματα, ο σύζυγος σηκώνεται, πάει στην κουζίνα, ανοίγει το ψυγείο, φτιάχνει ένα σάντουιτς, παίρνει και μια μπύρα και πάει στο άγαλμα.- "Έλα ρε, φάε, πιες!"Ο εραστής παγώνει απ` το φόβο του.- "Έλα ρε, φάε κάτι! Εγώ τρεις μέρες έκανα το άγαλμα στους Παπαδοπουλαίους κι ούτε ένα ποτήρι νερό δεν μου `δωσαν!"
Lakisss Ιανουάριος 30, 2012 #2727 Ιανουάριος 30, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jtH3Nl0awek&feature=colike]Epic Slap Training - YouTube[/ame]
Thrael Ιανουάριος 30, 2012 #2729 Ιανουάριος 30, 2012 Epic Slap Training - YouTubeΑυτος με το λευκο t-shirt εφαγε περισσοτερες λογω lag... UNACCEPTABLE!!!
jesus Ιανουάριος 30, 2012 #2730 Ιανουάριος 30, 2012 Και καλα προς στο τελος ειδικα αυτες που εριχνε ο τυπας με τα μαυρα μονο σφαλιαρες δεν τις λες. Μπουκετιδια τα λες.
Stolis Ιανουάριος 30, 2012 #2732 Ιανουάριος 30, 2012 Ρωτάει ο καρδιτσιώτης ΣΑΜ τον λαρισαίο ΦΡΟΝΤΟ : -Ρε Φρόντου που του 'κρύψς του δαχτυλίδ' ; -Στου γκόλουμ......! no offence, ε?
Pokemon640 Ιανουάριος 31, 2012 #2738 Ιανουάριος 31, 2012 για όποιον θέλει να διαβάσει και το υπόλοιπο : I keep dreaming that i am getting my penis sucked by my bestfriend should i tell him he is gay? - Yahoo! Answers πάντως έχει πολύ πλάκα το yahoo, ότι ερώτηση θες τη βρίσκεις! έχει και ποιο άκυρα : Can A Sex Change Be Perfect? - Yahoo! Answers
l2phile Ιανουάριος 31, 2012 #2739 Ιανουάριος 31, 2012 Like a boss Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Υπάρχει το manual
f117 Ιανουάριος 31, 2012 #2740 Ιανουάριος 31, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4o83FX6cYkc]to kolpo me to trapezi.wmv - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.