MOS Ιανουάριος 9, 2012 #2061 Ιανουάριος 9, 2012 Αυτός: Ναι, επιτέλους. Δεν μπορούσα να .........περιμένω άλλο.Αυτή: Θέλεις να φύγω;Αυτός: Όχι, ούτε καν να το σκέφτεσαι.Αυτή: Με αγαπάς:Αυτός: Φυσικά. Όσο πάει και πιο πολύ.Αυτή: Μ’ έχεις απατήσει ποτέ;Αυτός: Όχι βέβαια.Αυτή: Θα με φιλήσεις;Αυτός: Οπωσδήποτε.Αυτή: Θα με χτυπήσεις;Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος.Αυτή: Μπορώ να σ’ εμπιστευτώ;Αυτός: Ναι!Αυτή: Αγάπη μου!Τώρα διαβάστε το ανάποδα, από κάτω προς τα πάνω…ΑΚΥΡΟΞεφεύγετε ώρες ώρες πέρα από την πλάκα....
wrong method Ιανουάριος 9, 2012 #2064 Ιανουάριος 9, 2012 ^^θα είναι μόνο για τα βραχέα κύματα (ουλτρα-ουλτρα χαι HF)
tragikos Ιανουάριος 9, 2012 #2065 Ιανουάριος 9, 2012 [ame=http://vimeo.com/26327396]S Bahn on Vimeo[/ame]
thanoolhs Ιανουάριος 9, 2012 #2066 Ιανουάριος 9, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6a37f5WROis&list=FLtR0MdeqwKEbm07sW-G19Dg&index=1&feature=plpp_video]Smart Thief Caught on Cam - YouTube[/ame] [ame] [/ame]
MOS Ιανουάριος 9, 2012 #2069 Ιανουάριος 9, 2012 Κόρη:- Μπαμπά, εχθές ένας νεαρός από το σχολείο, μου είπε κάτι που δεν το καταλαβαίνω.Μου είπε ότι έχω καταπληκτικό σασί, δυο πανέμορφα αμορτισέρ και δυο φοβερούς προφυλακτήρες. Τί εννοούσε;Μπαμπάς:- Να πεις στον νεαρό, ότι έτσι κι ανοίξει το καπό για να μετρήσει πόσο είναι το λάδι στη μηχανή, θα του “τσακίσω” την εξάτμιση.______________________________________________________________________________________________________________Ο Μητσάρας είναι κατηγορούμενος για βιασμό. Ο Δικαστής τον καλεί να απολογηθεί :- Πες μας κατηγορούμενε, τι έγινε το μοιραίο βράδυ;- Το λοιπόν, κύριε δικαστά, βλέπω την μαντμουαζέλ στο πάρκο και τη ρωτάω “είσαι για μια βόλτα;”, “αμέ” μου λέει και την πηγαίνω στο πάρκο. Εκεί, περνάει από μπροστά μας ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι? την ερωτάω.- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.- Φίναααα!Μετά από εκεί πάμε παραλία μεριά να ακούσουμε τα κύματα να πλατσουρίζουν, πέρα δώθε. Εκεί παραπέρα ήταν ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι? την ερωτάω.- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.- Καλώωως!Καθότι πρώτο ραντεβού κύριε πρόεδρε, και ο Μητσάρας, τουτέστιν εγώ, είναι ρομαντικός τύπος, είπαμε να πάμε μια βαρκάδα. Εκεί που νοικιάσαμε τη βάρκα περνούσε ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι? την ερωτάω.- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.- Ξηγημένααα!Ξανοιγόμαστε, λοιπόν, κανά δυο μίλια στο πέλαγο, κύριε πρόεδρε και τι μου λέει;- Τι σου λέει άνθρωπέ μου;- Μητσάρα, θέλω κολούρι!Ε! Την γ@μ@ς κύριε πρόεδρε; ή δεν την γ@μ@ς ;
Lakisss Ιανουάριος 9, 2012 #2073 Ιανουάριος 9, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KWFfDyupGpQ&feature=colike]Who's Your Favourite? - YouTube[/ame] edit: [ame] [/ame][ame] [/ame]
konservas Ιανουάριος 9, 2012 #2076 Ιανουάριος 9, 2012 Κάπου εκεί μέσα κρύβεται ο..''αυριανός'' Πρωθυπουργός! Zougla online - Μαργαριτάρια από γραπτά μαθητών!
yanni Ιανουάριος 9, 2012 #2080 Ιανουάριος 9, 2012 Κάπου εκεί μέσα κρύβεται ο..''αυριανός'' Πρωθυπουργός!Zougla online - Μαργαριτάρια από γραπτά μαθητών! Πάντως εγώ βρήκα τον επόμενο μεγάλο φιλόσοφο (χωρίς πλάκα) Ο στρατός, οι πολιτικοί και οι παπάδες δημιουργούν τις μεγάλες υστερικές στιγμές του έθνους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.