Jump to content

Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

DJD

Recommended Posts

• Replies 20,4k
  • Created
  • Last Reply
Το πιστευεις αυτό ή απλά το είπες? :p

CDs and DVDs | Ubuntu

αυτό εννοώ.Προφανώς δεν πουλάει αντιγραμμένο cd αλλά γνήσιο.Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο γιατί να τα αγοράσει κάποιος από την στιγμή που είναι free αλλά είναι πάρα πολλοί αυτοί που τα αγοράζουν.

CDs and DVDs | Ubuntu

αυτό εννοώ.Προφανώς δεν πουλάει αντιγραμμένο cd αλλά γνήσιο.Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο γιατί να τα αγοράσει κάποιος από την στιγμή που είναι free αλλά είναι πάρα πολλοί αυτοί που τα αγοράζουν.

Το ξέρω ότι πουλάνε και επίσημα cd/DvD, το σχόλιο πήγαινε στο αν αυτός τα έχει αγοράσει, anyway ξεφύγαμε.

tumblr_lx4zozobhv1r6fuiro1_500.gif?w=500&h=375

The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012) - Trivia - IMDb

Σχετικά με το The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012)

This film is a sequel to the second film The Scorpion King: Rise of a Warrior. So this is a sequel of a prequel The Scorpion King, which is a prequel to The Mummy Returns, which is a sequel to The Mummy which is a remake of 1932's The Mummy

:confused:

Αυτά να τα βλέπετε εσείς οι τζαμπαμάγκες που μου θέλετε και κασκόλ μέσα από το μπουφάν όταν κάνει κρύο...

attachment.php?attachmentid=47539&stc=1&d=1326077185

post-129-1416075724,8617_thumb.jpg

Αυτά να τα βλέπετε εσείς οι τζαμπαμάγκες που μου θέλετε και κασκόλ μέσα από το μπουφάν όταν κάνει κρύο...

Αυτό το είχα παρατηρήσει και εγώ, στην σχολή χειμώνας, όλοι με μπουφάν και η άλλη με την κοιλία απέξω, wtf, μετά σου λέει αδύναμο φύλο...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.