Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

Εάν διανθίζεις τις βλακείες με βρισιές δεν τις κάνεις εξυπνάδες!!

Όσα χρόνια και αν περάσουν ποτέ στην φύση οι φράουλες δεν θα αποκτήσουν γονίδια ψαριών. Η επιστήμη το κατάφερε αυτό υπερπηδώντας τα φυσικά εμπόδια

"Με ανακοίνωση της, η αμερικανική ακαδημία για περιβαλλοντολογική ιατρική (AAEM) απαιτεί ένα μορατόριουμ για όλα τα γενετικός μεταλλαγμένα προϊόντα, αφού σε πολλαπλές μελέτες σε ζώα, αποδείχτηκε ότι έχουν σοβαρές συνέπειες στον οργανισμό!

Μεταξύ άλλων προκαλείται

στειρότητα,

παραποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, επιταχυνόμενη γήρανση,

γενετικές μεταλλαγές σε ότι αφορά την σύνθεση της χοληστερίνης,

την ρύθμιση της ινσουλίνης,

την κυτταρική επικοινωνία

και την παρασκευή των πρωτεϊνών,

όπως επίσης μεταλλαγές στο συκώτι,

τα νεφρά,

την σπλήνα

και το στομαχικό/εντερικό σύστημα! "

Link to comment
Share on other sites

11856894.jpg
Το καλαμπόκι ή αραβόσιτος (Zea mays, Ζέα η μαϋς) είναι σιτηρό της οικογένειας των Ποοειδών (Poaceae) ή Αγρωστωδών (Gramineae) και κατάγεται από την Αμερικάνικη ήπειρο όπου ήδη πριν απο 5.500 χρόνια το καλλιεργούσαν οι Ίνκας, οι Μάγια και οι Αζτέκοι. Η Ελληνική ονομασία του, «αραβόσιτος», σημαίνει «η σίτος (σιτάρι) των Αράβων» και εισήχθη στην Ελλάδα το 1600 από τη Βόρεια Αφρική. Η ετυμολογία της λέξης "καλαμπόκι" παραμένει ακόμα αβέβαιη. Έχουν προταθεί οι εξής εκδοχές: (α)<αλβ.kalambok (β)<ιταλ.calambochi (γ)<τουρκ.kalembek.

Πηγή: Καλαμπόκι - Βικιπαίδεια

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.