SLN Νοέμβριος 2, 2011 #381 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Το διαβαζω, πηγα στο youtube... το αφησα 5ωρες πανω τον κερσορα, δεν εκανε κατι... Εκει πηγα να ψυλλιαστω... μηπως ειναι youpr0n αλλα δεν το δοκιμασα. Ενταξει ελεος... δηλαδη πλεον το pr0n ειναι συνυφασμενο με το youpr0n? Ποτε αλλαξε αυτο? Εγω στα torrents ειχα μεινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 2, 2011 #382 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 torrents? εγώ με passwords Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 2, 2011 #383 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 2, 2011 #384 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Ενταξει ελεος... δηλαδη πλεον το pr0n ειναι συνυφασμενο με το youpr0n? Ποτε αλλαξε αυτο? Εγω στα torrents ειχα μεινει Έλα βρε Σόλωνα... το torrent δεν είναι πανάκεια... δεν υπάρχει πάντα η δυνατότητα της χαλαρής ατμόσφαιρας, του χαμηλού φωτισμού, του γευστικότατου Bordeaux ενώ περιμένεις υπομονετικά την forthnet που κλείδωσε στα 500kbs. Υπάρχουν και στιγμές που θες να ξεδώσεις on the spot που λένε... λείπουν οι γονείς στο super market και εσύ αισθάνεσαι σαν τον filthy_dwarf μετά το link του Dinopoulou; Έσκυψε η ξανθιά γραμματέας με το μίνι και το μόνο σου όπλο είναι το smartphone και 3G σύνδεση; Ή μήπως ήρθε η ώρα να τινάξεις το anaconda μεταξύ των 2 freddoccino και έχεις ξεμείνει στα Starbucks με ipad και δωρεάν wifi; Άντρας είσαι, θα λυγίσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Νοέμβριος 2, 2011 #385 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Στα Starbucks? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 2, 2011 #386 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 κάτι μυρίζει στο offtopic και δεν είναι ποδαρίλα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 2, 2011 #387 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 το ανακόντα δε σου έκανε εντύπωση ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Νοέμβριος 2, 2011 #388 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 το ανακόντα δε σου έκανε εντύπωση ε; Εμένα μου έκανε εντύπωση ότι δεν έχει πέσει ban ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 2, 2011 #389 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 να ρίξω ένα στον uNick άμα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 2, 2011 #390 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Έλα βρε Σόλωνα... το torrent δεν είναι πανάκεια... δεν υπάρχει πάντα η δυνατότητα της χαλαρής ατμόσφαιρας, του χαμηλού φωτισμού, του γευστικότατου Bordeaux ενώ περιμένεις υπομονετικά την forthnet που κλείδωσε στα 500kbs.Υπάρχουν και στιγμές που θες να ξεδώσεις on the spot που λένε... λείπουν οι γονείς στο super market και εσύ αισθάνεσαι σαν τον filthy_dwarf μετά το link του Dinopoulou; Έσκυψε η ξανθιά γραμματέας με το μίνι και το μόνο σου όπλο είναι το smartphone και 3G σύνδεση; Ή μήπως ήρθε η ώρα να τινάξεις το anaconda μεταξύ των 2 freddoccino και έχεις ξεμείνει στα Starbucks με ipad και δωρεάν wifi; Άντρας είσαι, θα λυγίσεις...Νταξει ξερω γω αφου... πασο... extenuating circumstances που λεν και στο χωριο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Νοέμβριος 2, 2011 #391 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 να ρίξω ένα στον uNick άμα είναι. εγω που κολλαω τωρα??? ειπαμε... θελω την καρτα παραγγελεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Νοέμβριος 2, 2011 #392 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 εγω που κολλαω τωρα??? ειπαμε... θελω την καρτα παραγγελεια!! Είσαι ο αποδιοπομπαίος τράγος σε οποιοδήποτε πρόβλημα του φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Νοέμβριος 2, 2011 #393 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 (edited) ηρεμα ηρεμα... δεν χωραει και αλλος τιτλος ... μονο Button tester Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 2, 2011 από uNick FTFY Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 2, 2011 #394 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 πως κάνω like σε edit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Νοέμβριος 2, 2011 #395 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 αφηστε ησυχα τα ποστ μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 2, 2011 #396 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 on topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 2, 2011 #397 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 2, 2011 #398 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 hot !!! προσπαθησε κάποιος να πεί το όνομα στο γραφείο και έχουμε λιώσει στα γέλια τα τελευτάια 10 λεπτά: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 2, 2011 #399 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Δεν το κατάλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 2, 2011 #400 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vG_DGMWI88A]Pixar Intro Parody - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts