Nephiλiμ Οκτώβριος 31, 2011 #341 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Ειδα ξανα χθες το SNL της season 36λιωνω[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6HWNNZGuldI]Extremely British - Don' you go Rounin' Roun to Re Ro [HD] OFFICIAL TRAILER 2011 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel1416003174 Οκτώβριος 31, 2011 #342 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Ας ρίξω κι εγώ ένα αρχαίο.Χτυπάει το τηλέφωνο του Γιωρίκα:-Έλα Γιωρίκα.-Ποιός είναι?-Ο Κωστίκας ρε.-Ποιός Κωστίκας?-Ο φίλος σου ρε ο Κωστίκας που έφυγα για τη Γερμανία πρίν από 20 χρόνια μετανάστης.-Έλα ρε ψυχή σε είχα σχεδόν ξεχάσει,τι κάνεις?-Μια χαρά ρε,δούλεψα,έγινα πλούσιος και είπα να τα μαζέψω και να γυρίσω στο χωριό,αλλά πρίν γυρίσω θέλω να μου κάνεις μία χάρη.-Ότι θέλεις αδερφέ.-Να μωρε επειδή θα έρθω με τη Ferrari θέλω να μου φτιάξεις ένα υπόστεγο γιατί με το χαλάζι που ρίχνει εκεί στο χωριό θα χαλάσει το χρώμα.-Ferrari?Τι είναι αυτό βρε?-Είναι ένα πανάκριβο αυτοκίνητο,μην του χαλάσει το χρώμα.-Αααα εντάξει μείνε ήσυχος.Ξεκινάει το χτίσιμο και περνάει ένας συγχωριανός του από εκεί και του λέει:-Γιωρίκα τι χτίζεις εκεί?Κοτέτσι?-Τι κοτέτσι βρε?Υπόστεγο για την Φερράρι του Κωστίκα χτίζω που έρχεται τον άλλον μήνα από τη Γερμανία.-Φερράρι?Τι είναι αυτό?-Α βρε αστοιχείωτε,Φερράρι είναι κάτι πανάκριβα αυτοκίνητα.-Καλά κάνεις τότε να μην το φάει το χαλάζι.Ε περνάνε περίπου 4 βδομάδες και ξαναπερνάει ο ίδιος χωριανός έξω από το σπίτι του Κωστίκα και βλέπει το Γιωρίκα να βάζει τα τελευταία σανίδια σ'ένα υπόστεγο100 μέτρα μήκος και 10 φάρδος και τον ρωτάει γεμάτος απορία:-Γιωρίκα πόσο μεγάλο αμάξι είναι η Φερράρι του Κωστίκα?-Α δεν στο είπα?Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε άκυρη η Φερράρι,με το τρένο θα έρθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 31, 2011 #343 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 31, 2011 #344 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 31, 2011 #345 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 31, 2011 #346 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 απλα epic.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JZLRPGWCjFY&feature=related]TV Presenter Laughing On Air (Greek Subs) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 31, 2011 #347 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kNelXEBZFfo]Why cats shouldnt be curious about plastic bags - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 1, 2011 #348 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Saif Gaddafi? Nope, it's just chu... ..ffy SLN with a tan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Νοέμβριος 1, 2011 #349 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 What do thirsty ghosts drink on Halloween? GHOUL-AID! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 1, 2011 #350 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Και υπαρχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 1, 2011 Author #351 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Κοπρίτη χωρίς καν να διαβάσω το spoiler ήξερα ποιον εννοούσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 1, 2011 #352 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Καπου διαβασα αυτο σημερα... Πρόβλημα ακοής ... Πάει κάποιος σ` έναν ωτορινολαρυγγολόγο, και του λέει: - "Γιατρέ, η γυναίκα μου, έχει μεγάλο πρόβλημα με την ακοή της." - "Δηλαδή;" - "Δεν ακούει όταν της μιλάω." - "Θα πάτε στο σπίτι σας και θα της μιλήσετε από διάφορα σημεία του σπιτιού σας, για να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημά της." Πάει λοιπόν στο σπίτι, ανοίγει την πόρτα και βλέπει ότι η γυναίκα του, είναι στην κουζίνα. Της λέει λοιπόν: - "Αγάπη μου, τι καλό θα φάμε σήμερα;" Καμία απάντηση από τη γυναίκα του. Πάει λίγο πιο κοντά: - "Αγάπη μου, τι καλό θα φάμε σήμερα;" Σιωπή. Ωχ, σκέφτεται ο τύπος, έχει μεγαλώσει το πρόβλημα! Πάει πιο κοντά: - "Αγάπη μου, τί καλό θα φάμε σήμερα;" Καμία απάντηση. Πάει λέει, κουφάθηκε τελείως! Πάει αγανακτισμένος, ακριβώς πίσω από το σβέρκο της και της λέει: - "Αγάπη μου, τί καλό θα φάμε σήμερα;" Και τότε γυρνάει η γυναίκα του και του λέει: - "Κοτόπουλο βρε βλάκα. Τόσες φορές σου το είπα."!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 1, 2011 #353 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Reporters Without Borders Uses Perverse Censorship To Defend Freedom Of Speech - Forbes Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 1, 2011 #354 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 1, 2011 #355 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 1, 2011 Author #356 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ky2V4C2Wmr4]Ergazomeni Gynaika - Sti Mana Sou To Eipes? - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 1, 2011 #357 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 1, 2011 #358 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Ένα πρωί στη ζούγκλα, το λιοντάρι βλέπει το μυρμήγκι να τρέχει σαν τρελό προς το ποτάμι. - Τι έγινε βρε μέρμηγκα και τρέχεις έτσι;;; - Δεν τα έμαθες; Ο ελέφαντας και η καμηλοπάρδαλη τράκαραν πριν είκοσι λεπτά! - Και εσύ τι πας να κάνεις; - Να δώσω αίμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 1, 2011 #359 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mgCIKGIYJ1A]De Lijn - Mieren - ENG - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 1, 2011 #360 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts