YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2011 #181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Ενα τετοιο ειχε το Master System II της Sega (~1993)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Οκτώβριος 25, 2011 #182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 If you know what this is, you're getting old ΠΑΝΤΑ με χτύπαγε το ρεύμα όταν μετακινούσα το διακοπτάκι. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 25, 2011 #183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 κάνοντας ένα RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 25, 2011 #184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 tv modulator είναι το παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 25, 2011 #185 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Έλα να βγούν και λίγο από την κουζίνα οι γυναίκες...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bGJSEEx2pXc]Contrex - Contrexperience (English Version) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 25, 2011 #186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Chuck Norris' grave Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 25, 2011 #187 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Τότε γιατί του έκαναν μνήμα; :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 25, 2011 #188 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 υπόμνημα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 25, 2011 #189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=S5o8DFfYHS4]Planes trains & automobiles car rental - This is the greatest scene from a movie ever! By far! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 25, 2011 #190 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 tv modulator είναι το παραπάνω?Ο χαρακτήρας μου θυμίζει Hyperbole and a half. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 25, 2011 #191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Ο χαρακτήρας μου θυμίζει Hyperbole and a half.???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 25, 2011 #192 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xnCRNrrLyRc[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 25, 2011 #193 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 When you see it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 25, 2011 #194 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Οκτώβριος 25, 2011 #195 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 If you know what this is, you're getting old Μηπως μεγαλωσαμε??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 25, 2011 #196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 1o Πηγαίνει ο διευθυντής μιας εταιρείας που κατασκευάζει καρφιά, με το όνομα Μανταλάκας, σε μια διαφημιστική εταιρεία για να προωθήσει το προϊόν του. Αφού τον ρωτάει ο Marketing Manager της διαφημιστικής κάποια πράγματα, του λέει να ξαναπεράσει σε μια βδομάδα γιατί θα έχει έτοιμο το σποτάκι της διαφήμισης. Πράγματι, πηγαίνει την επόμενη βδομάδα ο διευθυντής στη διαφημιστική εταιρεία, και τον βάζουν να παρακολουθήσει το σποτάκι. Αυτό παρουσίαζε το Χριστό πάνω στο σταυρό και τελείωνε με τη φράση: «Για δουλειά στο τάκα τάκα, μόνο πρόκες Μανταλάκα». Ο διευθυντής, σοκαρίστηκε και τους εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απήχηση που θα είχε το σποτάκι στο χριστιανικό πληθυσμό κλπ. Ο manager της διαφημιστικής προβληματίστηκε και του είπε να περάσει πάλι την επόμενη εβδομάδα να παρακολουθήσει ένα άλλο σποτάκι που θα έφτιαχναν. Ξαναπηγαίνει την επόμενη βδομάδα ο διευθυντής στη διαφημιστική εταιρεία και τον βάζουν να παρακολουθήσει το σποτάκι. Αυτό παρουσίαζε πάλι το Χριστό πάνω στο σταυρό και τελείωνε με τη φράση: «Η δουλειά είναι μια πλάκα, με τις πρόκες Μανταλάκα». Τσαντίζεται τότε ο διευθυντής και λέει στον τύπο από τη διαφημιστική: - Θέλω ένα σποτάκι που να μην παριστάνει το Χριστό πάνω στο σταυρό. Ξεκολλήστε από αυτή την ιδέα γιατί δε θα πουλήσουμε ούτε ένα καρφί. - ΟΚ, του απαντά ο μαρκετίστας κατάλαβα τι ακριβώς ζητάτε. Την άλλη εβδομάδα θα σας έχουμε ό,τι ζητάτε. Πάει λοιπόν την επόμενη εβδομάδα ο διευθυντής επιφυλακτικός για να δει το νέο σποτ που του υποσχέθηκαν. Αυτό που παρουσίαζε ήταν ο Χριστός που έτρεχε μακριά από το σταυρό και το σποτ τελείωνε με δύο Ρωμαίους στρατιώτες να λέει ο ένας στον άλλον: «Και του τό ’πα του μαλάκα, μόνο πρόκες Μανταλάκα!». 2ο Μόλις είχα καθήσει, όταν ακούω μία φωνή από δίπλα να μου λέει: - "Γειά σου, τι γίνεται"; Δεν συνηθίζω ν' αρχίζω συζήτηση στην τουαλέτα, αλλά δεν ξέρω τι μ' έπιασε κι απάντησα, λίγο σαστισμένος - "Μια χαρά!" Κι ο άλλος λέει: - "Και τι κάνεις;" - "Ε, ό,τι κι εσύ, ταξιδεύω!" Ενώ να προσπαθώ να καταλάβω το νόημα των ερωτήσεων, αυτός συνεχίζει - "Μπορώ να έρθω από κει;" Κάπου εκεί η κατάσταση έδεχνε να ξεφεύγει, οπότε προσπάθησα να τελειώσω ευγενικά τη συζήτηση. - "Καλύτερα όχι, έχω δουλειά αυτή τη στιγμή!" Και τότε ακούω τον άλλο να λέει νευρικά: - "Κοίτα, θα πρέπει να σε κλείσω. Είναι ένας βλάκας στη διπλανή τουαλέτα που απαντά συνεχώς στις ερωτήσεις μου!" 3ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 25, 2011 #197 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 25, 2011 #198 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Αυτό ήταν παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ ή είναι απλά photoshop; Κι αν ναι περίπου πιο έτος; PS. Είμαι μικρός και δε ξέρω/θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 25, 2011 #199 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 η απληστία μας έφαγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 25, 2011 #200 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Αυτό ήταν παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ ή είναι απλά photoshop; Κι αν ναι περίπου πιο έτος; PS. Είμαι μικρός και δε ξέρω/θυμάμαι 1985 εκλογές για την δεύτερη τετραετία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.