Jump to content

DJD

Recommended Posts

του εκανα report πριν επισης ο haya μετα του στειλε σημειωμα να ρθει με τους κηδεμονες στον διευθυντη δε θα συνεχιστει αυτο:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ]Thomas Matsios Vice President of PAE EDESSAIKOS - YouTube[/ame]

Λοιπον με κοροιδευετε αλλα εχω φιλιες με αντμιν αυτου του σαιτ και θα σας δειξω εγω.

τωρα θα παω να δω το carlitos way που το χε στο σταρ τις προαλλες και δε προλαβα να το δω:fie::jump1::jump1::fie::fie::jump1::jump1::fie:

ρε σεις τι φρούτο είναι αυτός ο 4770Κ ?!?/?1??1!

Μηχάνημα 775 στην δουλειά τα "εκλασε" λόγω μητρικής (με nForce 9400). Είχε Q9400 @ 3.2Ghz (όλα τα ρευματα default) με 8 GB ram (DDR2) και Crucial 256GB M4 (@Sata2 σε IDE mode*)

Έτσι αγοράστηκε ι7 4770Κ + 8GB ram DDR-1600 + Gigabyte GAZ87-HD3 και έπαιξε με το πρώτο boot 4.2GHz με όλα τα cpu fetures ON.

Έτσι το build από 2μιση λεπτά έπεσε στο 1 λεπτό !!!! :jump1: :jump1:

* καταραμένο nf9400 :cry:

ρε σεις τι φρούτο είναι αυτός ο 4770Κ ?!?/?1??1!

Μηχάνημα 775 στην δουλειά τα "εκλασε" λόγω μητρικής (με nForce 9400). Είχε Q9400 @ 3.2Ghz (όλα τα ρευματα default) με 8 GB ram (DDR2) και Crucial 256GB M4 (@Sata2 σε IDE mode*)

Έτσι αγοράστηκε ι7 4770Κ + 8GB ram DDR-1600 + Gigabyte GAZ87-HD3 και έπαιξε με το πρώτο boot 4.2GHz με όλα τα cpu fetures ON.

Έτσι το build από 2μιση λεπτά έπεσε στο 1 λεπτό !!!! :jump1: :jump1:

* καταραμένο nf9400 :cry:

με μαμα ψυκτρα και συ??:p

ποπ ποπ ποπ μπουμ τσιζζζζ...πουφ

....... ξαφνικά θα αρχίσουν να σκάνε και τα υπόλοιπα 775 στην δουλειά...... :hehe:

Μπαααα όχι. Με τίποτα. Τα προσέχω όλα.

Χωρίς αστεία !!

με μαμα ψυκτρα και συ??:p

ναι με μαμά !! 87βαθμούς με linx 4GB mem μετά από μια ώρα με κλειστό κουτί

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1

Εγώ τί να πω που έχω 12 μέρες το αμάξι χαλασμένο, το έχω λύσει όλο μέσα, έκανα και κάτι ψιλά συντήρηση στο μοτέρ και ανακάλυψα και 3 τρύπες στο πάτωμα;;;;

Δεν προβλέπεται να κινείται πριν το Σάββατο...

Καλησπέθρα πριν λίγο γύρισα από Χανιά που πήγα μονοήμερη με φίλους στο πρώτο ρεπό μου.

(Χρήστο σόρρυ μαν αλλά τώρα μπόρεσα)

Μάζεψα και 2 κιλά κρίταμο. Από τους ντόπιους κανείς σχεδόν δε ξέρει τι είναι. Ούτε ο filthy ήξερε :happy2:

Με το δικό μου σάπιο Kia Rio... θέλει τακάκια, θέλει εξατμισά να κοιτάξει την εξάτμιση που τράκαρε ο αδερφός μου ο βατάνεν και το air condition σάπιο.

Tην άλλη φορά θα βάλω μέσα και θα πάρω focus 1.6 2010 και οι βενζίνες τσάμπα.

Btw Ηράκλειο-Χανιά(Σταυρός)-Ηράκλείο ~300 χλμ = 28-30 ευρώ μπετζίνα 3 άτομα χωρίς AC.

Παρέδωσα το projectάκι 5 λεπτά πριν το deadline..

Πρέπει το πρόγραμμα να περάσει κάποια βασικά τεστ για να πάρω βαθμό, και μετά ο βαθμός θα είναι ανάλογα με την ποίτητα του κώδικα, documentation, και το πως θα τα πάει στα extensive test..

Περνάω 12/13 βασικά τεστ και αποτυχαίνω σε ένα που απλά δεν ξέρω τι θα έπρεπε να κάνει το πρόγραμμα... Οπότε, πρέπει να πείσω τον καθηγητή να ψιλοαλλάξει τους κανόνες.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.