Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Χρόνια Πολλά Πέτρο :p

Νταξ', είμαι Ρουμανία και αισθάνομαι πως έχω μάθει πιο πολλά Αραβικά από Ρουμάνικα. Να δω που θα πάει αυτή η κατάσταση :p

Καλημέρα! σήμερα έχει ωραίο καιρό σε μας! ότι πρέπει για να κάτσεις σπίτι και να λιώσεις στο pc :p

Καλημέρα. Νομίζατε ότι σήμερα με τέτοια ωραία μέρα δε θα πάω για μπάνιο;;;

Μπορεί και να μη πάω, έχω κάνει βίδες το αμάξι και πρέπει να το φτιάξω...

Αποκτησαμε σήμερα και αδερφό μετανάστη... Μετα απο Πολύ ψαξιμο βρήκε δουλεια στο Κατάρ...

να πας με το ποδήλατο :p

Δεν τίθεται θέμα μετακίνησης, αλλά δουλειάς που πρέπει να κάνω πάνω στο σαράβαλο.

Ξέρει κανείς που μπορω να βρώ καλώδιο προέκτασης ανεμιστήρα (3pin), μεγαλύτερο απο 1m?

Ας μου στείλει ένα πμ.

Ευχαριστώ

γιατί σε όλες τις ταινίες ο/η ήρωας πυροβολεί τον κακό(3μετρο ρομποτ π.χ) με ένα πιστολάκι;

σαν να ρίχνεις στον Γκοτζιλα με νεροπίστολο ναουμ'

αφού ρε κρετίνε σκηνοθέτη είναι sci-fi η ταινία δωστου ένα πορταμπλ μπαζουκα να τελειώνουμε!1

γιατί σε όλες τις ταινίες ο/η ήρωας πυροβολεί τον κακό(3μετρο ρομποτ π.χ) με ένα πιστολάκι;

σαν να ρίχνεις στον Γκοτζιλα με νεροπίστολο ναουμ'

αφού ρε κρετίνε σκηνοθέτη είναι sci-fi η ταινία δωστου ένα πορταμπλ μπαζουκα να τελειώνουμε!1

[ame]

[/ame]

Κάτι χάζευα, για τις άδειες οδηγήσεως (Ελληνική, Ολλανδική κτλ), λέω, κάτσε να δω αν μπορώ να την μετατρέψω σε νέου τύπου (έχω την παλαιού τύπου). Διαβάζω στην σελίδα του Υπουργείου.

ΚΟΣΤΟΣ

0 - 108 € (+ 30€ για την εκτύπωση)

:jump::jump::jump:

Ρε δεν μαμιέστε.

Κάτι χάζευα, για τις άδειες οδηγήσεως (Ελληνική, Ολλανδική κτλ), λέω, κάτσε να δω αν μπορώ να την μετατρέψω σε νέου τύπου (έχω την παλαιού τύπου). Διαβάζω στην σελίδα του Υπουργείου.

ΚΟΣΤΟΣ

0 - 108 € (+ 30€ για την εκτύπωση)

:jump::jump::jump:

Ρε δεν μαμιέστε.

το καλυτερο ειναι οτι θελει κανα 2μηνο μεχρι να στη βγαλουν...

το καλυτερο ειναι οτι θελει κανα 2μηνο μεχρι να στη βγαλουν...

Ε ναι με 108€+30€ μπαινει τοσο βαθια που αργει να ξαναβγει :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.