Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αλάτι, πετρέλαιο ή βαμβάκι σε ένα μπαμπάκι, τα βάζεις εκεί που βγαίνουν γιατί τα απωθούν και δεν περνάνε. Αυτό ωφελεί αν είναι έξω και δεν θέλεις να μπουν μέσα, εγώ τα έχω ήδη μέσα στο ντουβάρι και περιμένω να πιάσουν τα φάρμακα που έχει ψεκάσει ο παλίκαρος από τις απεντομώσεις.

Απλά όλα αυτά είναι λιγάκι πιο δύσκολα όσο έχεις πιτσιρίκι στο σπίτι.

mirmigkofagos-katoikidio-10.jpg

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
χειρότερο πράγμα από τα μυρμήγκια δεν υπάρχει. 14 μέρες μετράω καθημερινή "μάχη".

Ιστορίες απ' τη φλογο-κρύπτη.:p

Θυμήθηκα μία μάχη απ' τα παλιά και συγκεκριμένα απ' το στρατό. (1998 ήτανε θαρρώ και 251 η ΕΣΣΟ)

Ήταν τότε που ένα νεαρό, αμούστακο αγόρι (εγώ δηλ.:p) είχε βάλει στοίχημα να σκοτώσει ένα ποντικάκι, που νυχτοπερπατούσε στον ΛΥΤ.

Το ρημάδι μας είχε μασήσει τους σάκους με τα πολιτικά στην αποθήκη όπου και κρυβόταν, περνώντας από τη χαραμάδα της πόρτας με το πάτωμα.

Αυτό έδινε και νόημα στα βράδια όταν είχα υπηρεσία ως θαλαμοφύλακας.:D

Καθόμουν στο τραπεζάκι απέναντι από την αποθήκη (ήταν δεν ήταν 2 μέτρα απόσταση), και σκαρφιζόμουν τρόπους εξολόθρευσης.

Μετά από πολύ σκέψη κατέστρωσα το απόλυτο σατανικό σχέδιο...:p

το part-2 αύριο

:p

Ιστορίες απ' τη φλογο-κρύπτη.:p

το part-2 αύριο

:p

Μας αρχίζεις ωραία, και μετά μας παρατείνεις την αγωνία για μία μέρα?

Αστρολάβε, αν δεν είναι ιστορία επιπέδου τουλάχιστον Πολωνού, προτείνω μπαν!

Μας αρχίζεις ωραία, και μετά μας παρατείνεις την αγωνία για μία μέρα?

Αστρολάβε, αν δεν είναι ιστορία επιπέδου τουλάχιστον Πολωνού, προτείνω μπαν!

Αν βάλεις κοριτσο-βίντεο άξιου μπαν στο ΠΟΘ, σου στέλνω το part-2&3 με πμ. τώρα!:p

Και εκεί που έκανα σούζες σήμερα στο Σειχ Σου με το ποδήλατο(μεγαλύτερες από 26 δευτερόλεπτα αλλά μικρότερες από 30).

Πέτυχα αυτό

Παρτούζα κατσαρίδας,ταραντούλας,ακρίδας...

9138734904

Monster - a set on Flickr

Και εκεί που έκανα σούζες σήμερα στο Σειχ Σου με το ποδήλατο(μεγαλύτερες από 26 δευτερόλεπτα αλλά μικρότερες από 30).

Πέτυχα αυτό

Παρτούζα κατσαρίδας,ταραντούλας,ακρίδας...

9138734904

Monster - a set on Flickr

Να μου πεις που πηγαίνεις, να πάω κι εγώ καμιά βόλτα γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου πλέον από εκεί πάνω και θα βρεθώ στα Πορόια.

29C στις 12:30 το βράδυ,δλδ ρε το πρωί πόσο θα πάει;500;

τι γλέντια θα κάνω άμα έρθει η ΔΕΗ...... :rofl:

άντε καληνύχτες,πάω για grimm

Τι κατσαρίδες μου λέτε, χειρότερο πράγμα από τα μυρμήγκια δεν υπάρχει. 14 μέρες μετράω καθημερινή "μάχη".

Είχαν φωλιάσει κάπου μέσα στις σωληνώσεις του νερού στο πατάρι και μου έβγαιναν καμιά 50αριά την ημέρα από κουζίνα-μπάνιο-πατάρι. Μεγάλα. Ιπτάμενα.

Πλέον έχω φτάσει στο σημείο μετά από μονώσεις, απεντομώσεις, απολυμάνσεις, δολώματα, παγίδες, στεγανοποιήσεις με σιλικόνες, πολυουρεθάνες, σοβά, στόκο κλπ να κλείνω κάτι τρυπούλες 1mm που βρίσκουν/ανοίγουν στους αρμούς στα πλακάκια.

Αν ήταν δικό μου το σπίτι θα το είχα γκρεμίσει λέμε. Έχω καλό feeling ότι όπου να'ναι τελειώνουν τα ψωμιά τους. Τουλάχιστον δεν έχω δει μεγάλα εδώ και 6-7 μέρες..

Δεν ξερω αν κανει διαφορα στο ιπταμενο variant, αλλα πριν κανα μηνα ειχα σοβαρο θεμα στους παγκους της κουζινας με μυρμηγκια. Εβγαιναν ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, δε τους εκανε τιποτα το τεζα, ψεκαζα το πρωι, το ιδιο βραδυ παλι τση ποτανας. Εν τελει δοκιμαζω (με τραγικη δυσπιστια) ενα tip της μανας μου, σπαω 2 αυγα, τα αδειαζω απο κροκο/ασπραδι, θρυμματιζω τα τσοφλια και τα απλωνω πανω στους παγκους. Το ιδιο βραδυ, παλι μυρμηγκια. Απο καθαρη βαρεμαρα δεν τα μαζεψα εκεινη τη στιγμη και πηγα για υπνο. Το επομενο πρωι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ. Ζωντανο δηλαδη, πτωματα πολλα. Και δεν ξαναβγηκαν ποτε. What kind of sorcery is this κλπ.

Εμείς φταίμε ή αυτός με αυτά που έχει πει και κάνει;

ΕDIT:

Αν κρατούσε κάτι τέτοιοι, δεν θα είχαμε ΝΔ κυβέρνηση τώρα, και πριν 4 χρόνια, και ακόμα πιο παλιά κτλ κτλ

Μπλέκεις την Δεξιά με την Χούντα και την Δικτατορία. Δεν φταις εσύ βέβαια, έτσι σου είπαν, αλλιώς κατάλαβες.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EKYgFpe4ZUg]Τσίπρας: Πήραν τα παπάρια μου - YouTube[/ame]

Χαχαχαχαχαχαχα. Μάγκας.

Βρήκες (άσχετο αν ο Άδωνης είναι αυτός που το βρήκε) το "ψέμα" του Τσίπρα. Τον κατατρόπωσες. Δηλαδή τώρα, έπεσε τρομακτικά πολύ στα μάτια μου.

Αν τα αίσχη που έχει πει ο Άδωνης και που έκανε μετά ήταν τόσο σοβαρά όσο αυτή η απολίτικη βλακειούλα του Τσίπρα, κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για το ποιο υπουργείο πήρε και κανείς δεν θα τον χαρακτήριζε όπως τον χαρακτηρίζει.

Ο τύπος, είπε για τον Σαμαρά "Ο αχρηστότερος Υπουργός Εξωτερικών από καταβολής του Ελληνικού Κράτους", και πλέον είναι Υπουργός, επί Πρωθυπουργία του. Τι άλλο θέλεις?

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η ξαφνική αγάπη για τον Μπουμπούκο, άρχισες να αληθωρίζεις αριστερά?

Δεν θα το συνεχίσω άλλο στο ΠΟΘ όμως.

Ο τύπος, είπε για τον Σαμαρά "Ο αχρηστότερος Υπουργός Εξωτερικών από καταβολής του Ελληνικού Κράτους", και πλέον είναι Υπουργός, επί Πρωθυπουργία του. Τι άλλο θέλεις?

Θα χρησιμοποιήσω το τρομερό επιχείρημα σου.

Χαχαχαχαχαχαχα. Μάγκας.

Παρεμπιπτόντως, αν το:

Μου αρέσει που έχουμε γενικά τους πιο άσχετους, στο αντικείμενο τους, πολιτικους, αλλά η προπαγάνδα κατά της κακιάς δεξιάς (από το 1974) καλά κρατεί. Facebook, thelab, ειδήσεις, όλοι κατά του μπουμπούκου.

σου βγήκε σαν υπεράσπιση στον μπουμπούκο...τι να πω;

Αλάτι, πετρέλαιο ή βαμβάκι σε ένα μπαμπάκι, τα βάζεις εκεί που βγαίνουν γιατί τα απωθούν και δεν περνάνε. Αυτό ωφελεί αν είναι έξω και δεν θέλεις να μπουν μέσα, εγώ τα έχω ήδη μέσα στο ντουβάρι και περιμένω να πιάσουν τα φάρμακα που έχει ψεκάσει ο παλίκαρος από τις απεντομώσεις.

Απλά όλα αυτά είναι λιγάκι πιο δύσκολα όσο έχεις πιτσιρίκι στο σπίτι.

Ο απεντομωτής, ψέκασε ή έβαλε gel σε σημεία;

Αν απλά ψέκασε ψάξε για gel για τις κατσαρίδες.

Το πουλάνε συνήθως σε μαγαζιά με είδη κήπου και άνθη-φυτά. Καφέ gel το οποίο χρησιμοποιήσαμε στο σπίτι στην Ελλάδα.

Οι κατσαρίδες τρελένονται να το τρώνε. Το τρώνε και σκάνε. Και επειδή είναι καννίβαλοι και τρώνε και τα πτώματα αλλά και τις ακαθαρσίες τους, σκάνε και αυτές που απομένουν. Αλυσιδωτή αντίδραση.

Βάλαμε gel πέρυσι στο σπίτι μας γιατί είχαμε πρόβλημα και η πολυκατοικία δεν έκανε απεντόμωση. Από τότε έχουμε να δούμε κατσαρίδα στο σπίτι.

Είναι το μόνο που πραγματικά είχε αποτελέσματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.