Jump to content

DJD

Recommended Posts

lol,όχι μέχρι που μου το είπες :p

Αν θέλεις δροσιά τι κάθεσαι εδώ? Παίρνεις το αεροπλανάκι και πας π.χ. Αλάσκα

αν δεν δούλευα το πρωί θα ήμουν ήδη στο βουνό για ποδήλατο ή στην θάλασσα,μια και λόγω περιοχής

είναι και τα δύό κοντά (στην Πορταριά [15 λεπτά με αυτοκίνητο] π.χ τέτοια ώρα έχει 15-18 βαθμούς ενώ στην πόλη 30+

Έγινε επεξεργασία από wrong method

Eδώ όλη μέρα είχε απιστευτη υγρασία / ομίχλη, χωρίς να βρέχει πολύ.

1002421_4984902552474_597805980_n.jpg

photo at 22:40

Με αντικουνουπικό στην πρίζα εδώ και ώρα, και ανοιχτή πόρτα, μόλις σκότωσα 4-5 κουνούπια που έκαναν σιέστα κοντά στο αντικουνουπικό και το φωτιστικό..

Έφαγα όλο το απόγευμα να αδειάσω τον 1 τέρα δίσκο μου γιατί δεν πέρναγε το quick τεστ της WD. Τώρα, άδειος και χωρίς partitions το περνάει....

:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Άντε να δούμε...

χαχαχαχαχ ζήλεψε ο άλλος και έβαλε τοποθεσία "ΕΚΑΛΗ"

ΕΠΙΚ ΜΟΜΕΝΤΣ

Το ότι έβαλε ΣΥΡΙΖΑ δεν το είδες?

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Πάντως, έτσι για την ιστορία, ο Τσιπράκος μένει σε ένα διαμέρισμα στην Άνω Κυψέλη, στο οποίο μάλιστα μετακόμισε πριν 1-2 μήνες.

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Πάντως, έτσι για την ιστορία, ο Τσιπράκος μένει σε ένα διαμέρισμα στην Άνω Κυψέλη, στο οποίο μάλιστα μετακόμισε πριν 1-2 μήνες.

[ame]

[/ame]

Όχι και Τσιπράκος

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.