Jump to content

DJD

Recommended Posts

Εμένα ο καθηγητής των γερμανικών (που είναι ήδη χρήστης του 2Play) μου λέει ότι έκλεισε στα 37 ευρώ νομίζω με Nova Cinema Pack (+5 ευρώ!!!!), αλλά μου φαίνεται θα είναι αυτό το νέο κανάλι που διαφημίζουν και κάνει λάθος. Τί να πω. 5 ευρώ είναι λίγα.

Υ.Γ: Σήμερα σέ-ρνε-ται!

Αύριο μετά τις 11 το πρωί θα είμαι στο μικρό Καβούρι για μπάνιο. Άμα περάσει κανένας Labίτης, να έρθει να με βρει, να δει και το κάρο από κοντά! Κάτω από τη μωβ ομπρέλα θα είμαι, δεξιά από το beach bar. (3-2-1 incoming για το χρώμα!!)

Αύριο μετά τις 11 το πρωί θα είμαι στο μικρό Καβούρι για μπάνιο. Άμα περάσει κανένας Labίτης, να έρθει να με βρει, να δει και το κάρο από κοντά! Κάτω από τη μωβ ομπρέλα θα είμαι, δεξιά από το beach bar. (3-2-1 incoming για το χρώμα!!)

etzjk.gif

Αντώνη, πες καλύτερα ότι ζηλεύεις που εσύ θα είσαι στη δουλειά!!

Προκαλείς! Τώρα που έδωσες στίγμα να σου κάνουμε επίσκεψη 5-6 Λαμπίτες φωνάζωντας "ου ουυυυ....Πέτροοοο!":p

Η Forthnet εχει παρει γυρω στις 5 φορες για τη προσφορα με τη νοβα.

καθε φορα τους λεμε δε θελουμε αλλα συνεχιζουν!

Αηδια καταντανε!

:hehe:

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Προκαλείς! Τώρα που έδωσες στίγμα να σου κάνουμε επίσκεψη 5-6 Λαμπίτες φωνάζωντας "ου ουυυυ....Πέτροοοο!":p

Ελάτε, για αυτό είπα που θα είμαι, για να έρθετε. Τώρα, άμα θέλετε να φωνάζετε έτσι, δε θέλω να σας καταπιέσω... φωνάχτε!

γνωστο-τα-το μέλος του φόρουμ που διαμένει στο εξωτερικό,θα πάρει master όταν η ducati (το'ψαξα μην κοιτας το google) βγάλει τρίκυκλο :pleasantry:

Έγινε επεξεργασία από wrong method
tana post

Δεν είμαι σίγουρος για το υπονοούμενο, λες ότι δεν θα πάρω πτυχίο ποτέ μου ? :S

Ακόμα στο Αμστερνταμ είμαι, η αλλαγή της περιοχής έγινε γιατί βαρέθηκα τον καθέ !@#$%^ στο φόρουμ να μου την λέει για το Αμστερνταμ.

Ωραία είναι εδώ πάνω, γουστάρω, μακάρι να υπήρχαν ή να υπάρξουν οι προυποθέσεις να κάτσω περισσότερο από την διάρκεια του μάστερ (πτυχίο έχω ήδη αγαπητέ [MENTION=1006]wrong method[/MENTION]), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταναλώνω αρκετό από τον χρόνο μου στο να μαθαίνω τι γίνεται στην Ελλαδα και να μην τα κοιτάζω όλα "αφ' υψηλού" όπως μου λένε οι προαναφερθείς !@#$%^.

Α, καθόλου τυχαία δεν είναι για εμένα η Παλιά Κοκκινιά...

όπου !@#$%^ πληκτρολόγησα 1,2,3,4,5 με shift, και δεν έδωσα κανέναν χαρακτηρισμό

Δεν είμαι σίγουρος για το υπονοούμενο, λες ότι δεν θα πάρω πτυχίο ποτέ μου ? :S

Από την στιγμή που έχει βγάλει η Kawasaki τρίκυκλο εννοεί ότι το πτυχίο το έχεις στο τσεπάκι σου.

Ακόμα στο Αμστερνταμ είμαι, η αλλαγή της περιοχής έγινε γιατί βαρέθηκα τον καθέ !@#$%^ στο φόρουμ να μου την λέει για το Αμστερνταμ.
Από πριν καν πας εκεί στα Αμστερνταμια

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.