Jump to content

DJD

Recommended Posts

Πραγματικά φταίτε πολλοί, ειδικά κάτι τύποι ( δεν ξέρω πως να τους σχολιάσω ) που στο facebook κάνουνε like & comments "κουκλάρα" "σούπερ" "γκομενάρα" κλπ σε κάτι χοντρές και γενικά σαν ανάποδο γαμώτο...

Η πλάκα είναι ότι το 99% ανεξαρτήτου ηλικίας ομορφιάς κλπ με συμπεριφορά γιδοβοσκού ( σόρρυ, βασικά θίγω τους γιδοβοσκούς, πιο ανθρώπινα συμπεριφέρονται αυτοί στα ζώα τους ) ονειρεύονται και θέλουνε λέει τον "πρίγκηπα" τους :D

Σορρυ μαν αλλά τα κομπλιμέντα είναι φυσιολογικά όταν τους αρέσει η κοπέλα/φώτο ή αν θέλουν να (νομίζουν ότι) την κολακέψουν μηηηηηηηηηηπως και πηδήξουν. Βλέπω επίσης ότι ο συνδυασμός "φταίτε", "κράζω τους άλλους τύπους" και παράλληλα "έχω γράψει 3-4 φορές τον πόνο μου που δεν μου κάθεται η κάργια (για μια αιωνιότητα)" είναι υπέρτατο γλύκισμα-λουκούμι για ένα έμπειρο τρολλ (άμα έχει και κόκκινο χρώμα, την "μαύρισες" :p )

Για το άλλο φταίνε και λίγο τα παραμυθάκια. Αν στα 25 ή 30 τους περιμένουν ακόμα τον πριγκηψ και το έχουν βάλει αυτοσκοπό, τότε χάνουν την απόλαυση κι εγώ θα πρέπει να αναρωτιέμαι γιατί ψάχνω κάποια πράγματα σε λάθος γυναίκες. Αν και θυσίες ή συμβιβασμούς μπορώ να κάνω, σίγουρα όμως δεν θα γίνω το "κορόιδο" για το one-sided love. Θα προτιμήσω την fit αφρατούλα, με το ωραίο γλυκύτατο πρόσωπο και καλή συμπεριφορά (aka να μην το πολυπαιδεύει αν είναι απλά για σεξ ή να μην κατινιάζεται) για να μοιραστώ το πάθος μου. Παρεπιπτόντως, μπορεί να είμαι τυχερός αλλά εμπειρικά, ανάμεσα σε "καλλονές" vs "μη-καλλονές" (σύμφωνα με αρκετούς άνδρες, εδώ πάνε όσες δεν έχουν προδιαγραφές μοντέλου) τα winning points στο σεξ και στην όλη εμπειρία δείχνουν υπερ των τελευταίων.

edit: Τώρα είδα ότι έγραψες "χοντρές". Φαντάζεσαι αυτοί να πηδάνε "χοντρές" κι εσύ να γράφεις ακόμα τον πόνο σου στο lab? :p

Έγινε επεξεργασία από Guest

Σορρυ μαν αλλά τα κομπλιμέντα είναι φυσιολογικά όταν τους αρέσει η κοπέλα/φώτο ή αν θέλουν να (νομίζουν ότι) την κολακέψουν μηηηηηηηηηηπως και πηδήξουν. Βλέπω επίσης ότι ο συνδυασμός "φταίτε", "κράζω τους άλλους τύπους" και παράλληλα "έχω γράψει 3-4 φορές τον πόνο μου που δεν μου κάθεται η κάργια (για μια αιωνιότητα)" είναι υπέρτατο γλύκισμα-λουκούμι για ένα έμπειρο τρολλ (άμα έχει και κόκκινο χρώμα, την "μαύρισες" :p )

Για το άλλο φταίνε και λίγο τα παραμυθάκια. Αν στα 25 ή 30 τους περιμένουν ακόμα τον πριγκηψ και το έχουν βάλει αυτοσκοπό, τότε χάνουν την απόλαυση κι εγώ θα πρέπει να αναρωτιέμαι γιατί ψάχνω κάποια πράγματα σε λάθος γυναίκες. Αν και θυσίες ή συμβιβασμούς μπορώ να κάνω, σίγουρα όμως δεν θα γίνω το "κορόιδο" για το one-sided love. Θα προτιμήσω την fit αφρατούλα, με το ωραίο γλυκύτατο πρόσωπο και καλή συμπεριφορά (aka να μην το πολυπαιδεύει αν είναι απλά για σεξ ή να μην κατινιάζεται) για να μοιραστώ το πάθος μου. Παρεπιπτόντως, μπορεί να είμαι τυχερός αλλά εμπειρικά, ανάμεσα σε "καλλονές" vs "μη-καλλονές" (σύμφωνα με αρκετούς άνδρες, εδώ πάνε όσες δεν έχουν προδιαγραφές μοντέλου) τα winning points στο σεξ και στην όλη εμπειρία δείχνουν υπερ των τελευταίων.

edit: Τώρα είδα ότι έγραψες "χοντρές". Φαντάζεσαι αυτοί να πηδάνε "χοντρές" κι εσύ να γράφεις ακόμα τον πόνο σου στο lab? :p

Όταν λέω χοντρές δεν εννοώ 5 άντε 10 κιλά πάνω από το νορμάλ βάρος για το ύψος τους, αλλά για καμμιά 20αρια-30αρια-και 40αρια κιλάκια :p

Πραγματικά πόσο απελπισίας για να μην πω τίποτα άλλο πρέπει να είσαι όντας μια χαρά παλικάρι να πας και να λες στην "ντουλάπα" ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχεις δει και λοιπές λαμακίες...

Edit:

Προσωπικά προτιμώ να έχω τον πόνο μου που με την άλλη είμαστε μια γαμάτα και μια στο κρύο, δίνει και περισσότερη αξία στην επανασύνδεση και την βολτο-και-σεξ-ο-περιπέτεια που ακολουθεί.

Με τα τερτίπια της το μόνο που κατάφερε είναι να με κάνει να την δουλεύω κι εγω, και εν τέλει από εκεί που θα ήμουν ξηγημένος σε όλα, θα φύγω και θα την αφήσω δίχως τι πως που και γιατί, ήθελε και να είναι αυτή η τελευταία σχέση της λέει αν πάει καλά σε 2 χρόνια να εξελιχθεί και σε γάμο... δεν τρελλαθήκαμε :D

Τώρα για αυτούς που θα την πέσουνε σε 2-3-4 χοντρές επειδή είναι κότες να πάνε σε μια που τους αρέσει πραγματικά ή επειδή δεν αντέχουνε 2-3-4 χυλούς μέχρι να κάτσει η κωκώνα, εντάξει, αφού τους αρκεί το να πηδήξουνε μια φακλανίτσα, good for them.

Edit: όπως κατάλαβες καθυστερημένα λίγο ίσως, δεν αναφέρομαι σε σένα, μιλάω γενικά :D

Έγινε επεξεργασία από billpeppas

Πραγματικά πόσο απελπισίας για να μην πω τίποτα άλλο πρέπει να είσαι όντας μια χαρά παλικάρι να πας και να λες στην "ντουλάπα" ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχεις δει και λοιπές λαμακίες...

Που έγραψα κάτι τέτοιο?

Δεν λέω για εσένα ρε man :D

Ε οκ. Τι σε νοιάζει αν το παιδί θέλει να ρισκαρει την σωματική του ακεραιότητα στο βωμό της ηδονής? :p

Από την άλλη πλευρά θα είχε φάση να πάρει απάντηση στο facebook "Μήτσο*, έλα σπίτι μου στις 5"

* random name

tB0IL.gif

Ε οκ. Τι σε νοιάζει αν το παιδί θέλει να ρισκαρει την σωματική του ακεραιότητα στο βωμό της ηδονής? :p

Από την άλλη πλευρά θα είχε φάση να πάρει απάντηση στο facebook "Μήτσο*, έλα σπίτι μου στις 5"

* random name

Χαχα, στάνταρ :D

Πέτυχες λάθος την φράση όμως "Μήτσο έλα σπίτι μου στις 5, δεν θα είναι κανείς" ( και θα εννοεί πως δεν θα είναι ούτε αυτή :D )

Δεν είμαι barwoman, είμαι barista

και εμείς έχουμε μια γυναικα υπεύθυνο τακτοποιήσεις εργασιακού περιβάλλοντος και ειδικός απομάκρυνσης ανεπιθύμητων ουσιών...

...συντομεύτηκα την φωνάζουμε καθαρίστρια

Δεν είμαι barwoman, είμαι barista

και εμείς έχουμε μια γυναικα υπεύθυνο τακτοποιήσεις εργασιακού περιβάλλοντος και ειδικός απομάκρυνσης ανεπιθύμητων ουσιών...

...συντομεύτηκα την φωνάζουμε καθαρίστρια

Η λέξη barwoman είναι εγγλέζικη και η barista ιταλική. Αφού δεν υπάρχει διαδεδομένη αντίστοιχη ελληνική όποια γουστάρει χρησιμοποιεί

Προσωπικά προτιμώ να έχω τον πόνο μου που με την άλλη είμαστε μια γαμάτα και μια στο κρύο, δίνει και περισσότερη αξία στην επανασύνδεση και την βολτο-και-σεξ-ο-περιπέτεια που ακολουθεί.

Σύμφωνοι. Μια κρύο μια ζέστη δεν είναι του φόρτε μου όμως. Γιατί να σπαταλάμε χρόνο σε κουταμάρες και δεν βγάζουμε τα μάτια μας?

Το παραδέχομαι. Μου κάνει ιδιαίτερα ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]

Τώρα για αυτούς που θα την πέσουνε σε 2-3-4 χοντρές επειδή είναι κότες να πάνε σε μια που τους αρέσει πραγματικά ή επειδή δεν αντέχουνε 2-3-4 χυλούς μέχρι να κάτσει η κωκώνα, εντάξει, αφού τους αρκεί το να πηδήξουνε μια φακλανίτσα, good for them.

Είναι κότες ενώ την πέφτουν "δημόσια" σε γυναίκες που τραβάνε αρνητική προσοχή? Δεν νομίζω "Τάκη".

Επίσης λανθασμένα νομίζεις ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει περίεργα βίτσια :p

Εγώ προτείνω να την καταβρούν οι singles (λεπτοί, εύσωμοι, ψηλοί, κοντοί, παραδοσιακοί, κινκιδες, κλπ) μπας και φύγει ο κομπλεξισμός και πάει παρακάτω η χώρα.

Σύμφωνοι. Μια κρύο μια ζέστη δεν είναι του φόρτε μου όμως. Γιατί να σπαταλάμε χρόνο σε κουταμάρες και δεν βγάζουμε τα μάτια μας?

Το παραδέχομαι. Μου κάνει ιδιαίτερα ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]

Είναι κότες ενώ την πέφτουν "δημόσια" σε γυναίκες που τραβάνε αρνητική προσοχή? Δεν νομίζω "Τάκη".

Επίσης λανθασμένα νομίζεις ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει περίεργα βίτσια :p

Εγώ προτείνω να την καταβρούν οι singles (λεπτοί, εύσωμοι, ψηλοί, κοντοί, παραδοσιακοί, κινκιδες, κλπ) μπας και φύγει ο κομπλεξισμός και πάει παρακάτω η χώρα.

Πιθανότητες να σου κάτσει η μ*υνάρα στο bar = < 15%

Πιθανότητες να σου κάτσει μια πολύ όμορφη = < 20%

Πιθανότητες να σου κάτσει μια όμορφη = < 35%

Πιθανότητες να σου κάτσει μια καλή = < 50%

Πιθανότητες να σου κάτσει μια χοντρή που παίζει τελευταία φορά που της την έπεσε οκ άντρας να ζούσε ο Κολοκοτρώνης = >90%

Πιθανότητες να σου κάτσει μια χοντρή που παίζει τελευταία φορά που της την έπεσε οκ άντρας να ζούσε ο Κολοκοτρώνης = >90%

Thats_Racist_Transparent.gif

Nop

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CemLiSI5ox8]Governing Dynamics: Ignore the Blond - A Beautiful Mind (3/11) Movie CLIP (2001) HD - YouTube[/ame]

πως εβγαλες τα νουμερα;

πως εβγαλες τα νουμερα;

Normalized average reality.

ίσως στην υψηλή κλίμακα ομορφιάς να δίνω και αρκετά ευνοϊκά νούμερα.

( με βάση έναν μέτριο ή λίγο πάνω ή λίγο κάτω του μετρίου εμφανισιακά άντρα λέω, δεν μιλάμε για διασταύρωση Clooney Pitt DiCaprio και Depp, ούτε για έκτρωμα :p και πάντα με βάση τις Ελληνίδες, δειγματοληψεία σε Περιστέρι, Κορυδαλλό, Πολιτεία, ΚΩΛΟνάκι, Κεφαλάρι, Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή, Γλυφάδα, Πετρούπολη, Πειραιά, Θεσσαλονίκη )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.