Jump to content

DJD

Recommended Posts

:rofl: "Money can't buy" ???

400.000.000£ θα δώσουν για το γάμο. Της Adele θα ήταν ψίχουλα... Το τουπέ τους χάλασε αν διαβάσεις το άρθρο. Τόσα δεν έπαιρνε ούτε ο Θεός (a.k.a. Frank Sinatra) για να εμφανιστεί σε ιδιωτικά πάρτυ. Επίσης, για αυτό που είπες πριν, εδώ στο γραφείο που ακούμε ραδιόφωνο, κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, έβαζαν τα "Rihanna - Diamonds" & "Adele - Skyfail" τουλάχιστον 4 φορές τη μέρα. Μπορεί να είναι ωραίο κομμάτι, να έχει ωραία φωνή, αλλά χωρίς τόση πλύση εγκεφάλου δε θα την ήξεραν ούτε ο 1/100 που την ξέρουν τώρα. Υπάρχουν φωνές διαμάντια που παίζουν μουσική σε τοπικά μπαράκια...

Ωραίες φωνές υπάρχουν πολλές, όπως υπάρχουν ωραία κορίτσια. Ξεχωριστές φωνές, ελάχιστες. Φωνές τύπου Beyonce, Katie Perry, Rihanna κλπ είναι άπειρες.

Φωνές τύπου Shakira, Anastacia κλπ πόσες; Τουλάχιστον βλέπεις ότι η επιτυχία της Adele δεν οφείλεται στα looks, αλλά στη φωνή.

Όσο για τα ραδιόφωνα, ε κι αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, προωθούν MP3's και singles..

Ο Αστρολάβος με έχει κάνει ban από το ανεκδοτοθρέντ και δεν μπορώ να μοιραστώ κάτι γελοίο. Φοβάμαι να το βάλω και εδώ γιατί περιέχει κακιά λέξη. Πάντως αφορά post της Ελεονώρας Μελέτη στο twitter το οποίο μάλλον έσβησε, αλλά κράτησα σε screenshot.

:hang2:

Ο Αστρολάβος με έχει κάνει ban από το ανεκδοτοθρέντ και δεν μπορώ να μοιραστώ κάτι γελοίο. Φοβάμαι να το βάλω και εδώ γιατί περιέχει κακιά λέξη. Πάντως αφορά post της Ελεονώρας Μελέτη στο twitter το οποίο μάλλον έσβησε, αλλά κράτησα σε screenshot.

:hang2:

Δεν έχει άδικο. Δεν είναι αστείο η προβοκάτσια.

Όταν νοικιάζεις ένα χώρο, ο ίδιος ο Χριστός να κατέβει είναι δικός σου και τέλος.

Ας μην του το νοικιάζανε από την αρχή. Αυτά λέγονται απατεωνιές και σηκώνουν από μήνυση μέχρι μπραβιλίκια.

αυτό που τρώει τις λούτσες;

Ναι. :p

[MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] Δεν κατάλαβα τίποτα, προφανώς θα αναφέρεσαι σε background story που δε γνωρίζω. Δεν είμαι σοουμπιζάκιας, που να ξέρω τί λες. :p

Ναι. :p

[MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] Δεν κατάλαβα τίποτα, προφανώς θα αναφέρεσαι σε background story που δε γνωρίζω. Δεν είμαι σοουμπιζάκιας, που να ξέρω τί λες. :p

Οπότε καλύτερα όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι μην το ποστάρεις γιατί τρως κάρτες άδικα

Από τώρα μέχρι τη Κυριακή του Πάσχα μπορείτε να ποστάρετε βιντεοκλίπ με ξέκωλλα στο ΠΟΘ. Μη δω γυμνό όμως, σας έσφαξα.

Σου απαγόρεψε το σεξ η γυναίκα και είπες να ξεσπαθώσεις εδώ????!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.