Jump to content

DJD

Recommended Posts

2 Απριλίου

Κομμάτι από mail της σχολής

The course has 4 instructors. To contact us, send an email to cns-l. If you are stuck (and you will be), do not hesitate to contact us.

So: clear your agendas, forget about sleep or fun for the next two months. CNS is about to start.

18 Απριλίου

Δευτερη άσκηση, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, έπεσα για ύπνο σήμερα στις 10:30 το πρωι για 4 ώρες, σηκώθηκα,. είδα απαντήσεις σε κάτι που τους ρωτούσα, άλλαξα κάτι, πήρα αποτελέσματα, τους έστειλα πάλι mail, έπεσα για άλλες 2-3 ώρες ύπνο, σηκώνομαι, 2 εισερχόμενα από 2 από αυτούς να μου λένε διαφορετικά πράγματα...

:-O:-O:-O:-O

Πάντως μέχρι στιγμής το πιο πετυχημένο που πέτυχα, είναι σε γυναικείο βιογραφικό

Μπλα Μπλα: Μπλα

στρατιωτικές υποχρεώσεις: -

Έγινε επεξεργασία από dunkel_Stern

Δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά Developing C++ with Windows8 under Microsoft's VM = nightmare

Ευχαριστώ τον Δία/Μωαμεθ/Χριστο/Βουδα/Google για το topic : Bypass Windows 8 UAC while keeping Metro

Πειράζει που θέλω να το βάλω copy&paste στην αρχική σελίδα του thelab.gr :hehe: :hehe:

To είχα δει και παλαιότερα. Είναι λάθος το σκεπτικό του. Απλά σου δείχνει το ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό. Της γυναίκας μου πχ η καταγωγή από μαμά, είναι Ήπειρος και τη βγάζει Κέρκυρα, γιατί κάποτε έφυγαν από εκεί και πήγαν στο νησί. Το ίδιο και σε άλλους που κοίταξα από περιέργεια.

καλημέρα.... κλήση για παράνομο παρκάρισμα 80ευρά...... αφού όμως χτύπησα το δάχτυλο το ποδιού τόσο δυνατά που άκουσα κρακ και πρήστηκε
ΣΩΘΗΚΕΣ φίλε μου, http://www.thelab.gr/off-topic/eidiseis-apo-tin-ellada-kai-olo-ton-88519-170.html#post1063473667

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.