Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Πρωταπριλιά αλλά τελικά δεν ήταν πλάκα...το φυσάω και δεν κρυώνει απ' το πρωί!:rant:

Reveal hidden contents

καθαρό ρεύμα 157 ευρώ !!! :wall:

A8orYwR.jpg

Τετράμηνο αλλά το θέμα δεν είναι το ρεύμα, είναι τα "κερατιάτικα" που το συνοδεύουν!

Το τελικό νούμερο είδα και τρόμαξα, και ρώτησα για την περίοδο.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Some people need a high five

Reveal hidden contents

In the face

Sent from my LG-E970 using Tapatalk 2

Lakisss έγραψε:
Πρωταπριλιά αλλά τελικά δεν ήταν πλάκα...το φυσάω και δεν κρυώνει απ' το πρωί!:rant:

Τι να πω κι' εγώ που έχω γ@μηθεί στα κοινόχρηστα, 100+€ το μήνα; :hehe: Ρουμανία έτσι. Υπολόγιζα να έχω πάρει και projector μέχρι τώρα αλλά πάνε στη θέρμανση.. :hehe:

Πάλι 4 πάει; Πότε πήγε; Και χτες το ίδιο. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Σήμερα ξύπνησα 12 παρά τέταρτο. Αύριο θέλω να πάω το πρωί κατά τις 11 για καφέ, πότε θα ξυπνήσω; Θα ξυπνήσω; Ή θα είμαι νυσταγμένος; Πάω για ύπνο.

Και ναι δούλεψα και εγώ σε αυτή την εταιρία!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hrLyo0g_LfQ]National Car Rental Commercial 2012 - Improve ROI through SEO by COB - YouTube[/ame]

θέλω καινούριο πληκτρολόγιο (Τα νεύρα μου) :wall:

και το Razer Black Window Ultimate δεν βγαίνει με Ελληνικό layout από ότι είδα skroutz.

Από το 2003 που πήρα το Internet Keyboard της Microsoft, δε με ξαναένοιαξε το ελληνικό layout.

Είναι 100% θέμα συνήθειας

DJD έγραψε:
80 το μήνα μαζί με καλωδιακή τηλεόραση και τηλέφωνο.

Πανάκριβη. Έλα Ελλάδα να γλιτώσεις έξοδα.

Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεο μελος (μολις εκανα εγραφη) και θα ηθελα καποιες πληροφοριες σχετικα με το Forum. Το ξερω οτι μπορει να ειναι βαρετο για καποιους να εξηγουν τις διαδικασιες. Θα ηθελα να πουλησω καποια αντικειμενα που μπορει για καποιθους να ειναι χρησιμα και δεν ξερω πως. Θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.