Jump to content

DJD

Recommended Posts

Βέβαια μπορεί οι 21 βαθμοί να έφεραν κουνούπια, αλλά έφεραν και τα σορτσάκια απ' ότι είδα σήμερα...:D

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

νιουζφλας-νιουζφλας-νιουζφλας-νιουζφλας-νιουζφλας-νιουζφλας-

1) στην κηδεία του Νάκου κάποιο μέλος της οικογένειας δεν δέχθηκε το στεφάνι της Ζ.Μακρή και από ότι μου'πανε η μανταμ αποχώρησε με μακρυαααα μερσεντε (πλήρωνε κορόιδο)

2) ένας από τους συλληφθέντες είναι γιος εμπόρου της πόλης* που διατηρεί κατάστημα σε κεντρικό δρόμο του Βόλου.

υποπτεύομαι ότι στην επόμενη πορεία θα γίνει της πόπης

*μάλλον είναι ο 4ος που πιάσανε μαζί με την γυναίκα του

2) ένας από τους συλληφθέντες είναι γιος εμπόρου της πόλης* που διατηρεί κατάστημα σε κεντρικό δρόμο του Βόλου.

υποπτεύομαι ότι στην επόμενη πορεία θα γίνει της πόπης

*μάλλον είναι ο 4ος που πιάσανε μαζί με την γυναίκα του

Σε ποιους συλληφθέντες αναφέρεσαι?

Μίλησα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και το δέμα μου το είχε αφήσει λέει ο ταχυδρόμος έτσι χύμα και φυσικά εγώ δεν το βρήκα ποτέ..

swarovski, τελικά η πιο εύκολη λύση όταν δεν ξέρεις τι να χαρίσεις στην κοπέλα σου

Τα διαμαντια ειναιτο μεγαλυτερο πιασοκολιασμα εβερ

Τα διαμαντια ειναιτο μεγαλυτερο πιασοκολιασμα εβερ

1. Δεν βγάζει διαμάντια η Swarovski

2. Εσύ τι της παίρνεις? Κάρτες γραφικών? :hehe:

1. Δεν βγάζει διαμάντια η Swarovski

2. Εσύ τι της παίρνεις? Κάρτες γραφικών? :hehe:

Γενικοτερα ειναι οχι μονο τα swarovski

Προς το παρον ειμαι han_solo.jpg?1268401892

If you know what i mean :p

οχι , στον καινούργιο thegame

ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΩΓ! ΟΠΛΗ ΤΟΥ ΒΑΑΛ! ΜΥΚΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΓΚΟΘ! ΣΥΓΧΡΟΝΕ ΦΙΛΙΣΤΑΙΕ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!

ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΩΓ! ΟΠΛΗ ΤΟΥ ΒΑΑΛ! ΜΥΚΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΓΚΟΘ! ΣΥΓΧΡΟΝΕ ΦΙΛΙΣΤΑΙΕ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!

f_113a9bea55.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.