Jump to content

DJD

Recommended Posts

Πέρασε το πρωΐ αλλά νομίζω ότι αξίζει.. :

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DVkcntQtUGI]Pws na kalhmerizeis th gynaika sou - YouTube[/ame]

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
θυμάμαι στην Αγγλία τον εαυτό με Casio PRG-100 στο χέρι που έχει και βαρόμετρο. Ήξερα 1-2 ώρες πριν αν θα βρέξει ή όχι. Έτσι κέρδιζα στο να μη κουβαλάω ομπρέλα συνέχεια :X:

αντρικο

Μετα απο τοσα χρονια με το ευρω, τωρα παρατήρησα πως ειναι γραμμένο στα ελληνικα και αγγλικα πανω στα χαρτονομισματα :D [δηλαδή οχι οπως στα νομισματα ανάλογα τη χωρα]

παμε μωρη πατριδα

Στην εθνική επανέφεραν τα πάνελ με το GRD

οπότε προσεχώς κάτι έρχεται :neo:

που είναι το δέμα μου οέο;

με τετοιους ταχυδρομους που εχετε εδω κατω, καααπου στη γειτονια θα ειναι ...:Ρ

πριν 10 μέρες το αμαζον προέβλεψε ότι το πακέτο μου θα έρθει στις 29/3 δηλαδή αύριο...για να δούμε!

Κι ο ΓΑΠ προέβλεψε πριν 3 χρόνια ότι τώρα θα είχαμε επιστρέψει στην ανάπτυξη. Καλή τύχη με το πακέτο. :D

επιδηκατεβασα κατι μπυρες με το django και δε νιωθω... :rolleyes:

1 Μαη τα πανεπηστημια ειναι κλειστα? :hehe:

ναι ενωω μεθαυριο :hehe:

αν θες να πεις οτι εχουμε αλλαξει μερα.. και παλι ειναι παραμεθαυριο :)

Καινούργιο είναι αυτό που κάθε γκομενίτσα στο facebook πάει και ανεβάζει ένα status του παρακάτω μοτίβου:

θα ταξιδεψω για Χ ημερες στην Υ ..

Χ=Insert days count

Y=Insert Country

Νταφάκ αρ δειζ μπίτσιζ πλάνινγκ :hehe:

ναιιιιιιιι οντως ... ρωταω μια φιλη μου αλλα δεν μου λεει... μηπως ειναι σαν το προπερσινο αυτο με τα νουμερα παπουτσιων, και περσυ με τα χρωματα?

θα είναι κατά το "Δευτέρα το καταλαβαίνω. Σάββατο; Γίνεται να μην με αγαπάς Σάββατο;"

:nothing::slap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.