Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

τώρα μετά από μερικές βότκες καλό φαίνεται :p

χαλαρά το σκέφτηκες κοιτάζοντας κάτι να κυματίζει και θα είπες κάτσε να κόψω το μπροστά και βουαλά !!!

το μονο πράγμα που δεν έκανε το τμήμα μου είναι το όνομα

btw ποιος βλάκας έβγαλε ρε γαμώτο στο net και τα προσχέδια :/

δεν είναι όλα αυτά τα σχέδια για αεροπλάνα στο τελικό

Πέρα την πλάκα μπράβο σου @dunkel_Stern !

και είναι τιμή μου, πιστεύω όπως και του lab να έχει έναν τόσο ικανό σχεδιαστεί εδώ μέσα !

άλλο θέλω να πω άλλο λέω άτιμη βότκα

Πέρα την πλάκα μπράβο σου !

και είναι τιμή μου, πιστεύω όπως και του lab να έχει έναν τόσο ικανό σχεδιαστεί εδώ μέσα !

άλλο θέλω να πω άλλο λέω άτιμη βότκα

δεν είναι δικη μου δουλειά μονο, 3 άτομα σχεδιάζαμε. το logo p.x. από τα εκατοντάδες προσχέδια επιλέξαμε αυτό. και δημιουργήσαμε όλοι μαζί την στιλιστική.

και το μονο πράγμα που έγινε από ένα άτομο ειναίοστο τέλος την τελική υλοποίηση την έκανε συνεργάτης μου που δουλέψαμε το logo του.

τέτοιες δουλειές από ένα άτομο δεν γίνονται

Root access σε 4 compute nodes με 2x 8core Xeons και 2x Nvidia K20 (Titan) :devil:

Πόσο μέτρησε? :D:D:D

Όχι δεν θα τρέξω crysis! :hehe:

Όσο καλά και να έχεις περάσει το τριήμερο, μετά την κίνηση που τρως στην επιστροφή, μετανοιώνεις την ώρα και τη στιγμή που ξεκουνήθηκες από το σπίτι σου...

Και μετά απ' όλο αυτό, να αρρωσταίνεις κιόλας με πυρετό και τα πάντα όλα... :nada:

Κανα τιπ για τις αϋπνιες; :ρ

Atarax αντισταμινικό φάρμακο πρώτης γενιάς (Για τις αλλεργίες δηλαδή) που κύρια παρενέργεια του είναι ότι θα πέσεις ξερός LOL μιλάω εκ πείρας αφού με πιάνουν βαριές αλλεργίες ειδικά αυτή την εποχή....

:o

NSFW

Clicked for the boobs, stayed for the awesome :D

Καμία σχέση με boobs πάντως, ειδικά οι gamers, δείτε το.

Σε αυτους που πετανε τα αποτσιγαρα απ'το παραθυρο του αυτοκινητου στη εθνικη με 100χλμ/ωρα

ΚΛΟΤΣΙΑ ΣΤΑ ΟΥΛΑ !

Καλημερα σας

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.