Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Όταν πετυχαίνεις τέτοια αστεράκια στο μετρό, στις 9 το πρωί, ούτε που σε νοιάζει η υπνηλία...

post-51-1416077156,9036_thumb.jpg

^

Η γυναίκα σου διαβάζει thelab; :spell:

Ελπίζω πως όχι, αν και δεν έκανα τίποτα κακό. Μια φωτό τράβηξα.

Εγω παντως πεταω χαρταετο :whistling

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IqCIq-wYFI4]"Petao xartaeto...!"(Break Waffle Greek Commercial) - YouTube[/ame]

Ελπίζω πως όχι, αν και δεν έκανα τίποτα κακό. Μια φωτό τράβηξα.

Μάλλον πρέπει να κόψεις το μετρό για να μην κάνεις. :hehe:

ξεψυχάει το logitech g400 που αγόρασα τώρα το χειμώνα.... :...:

Θα μου στείλουνε καινούριο χωρίς καμμία επιβάρυνση.

Faith in logitech restored :T:

Παίδες όταν σε μια πρόταση υπάρχει παρένθεση και ακολουθεί κόμμα ή τελεία

π.χ. : web browsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome κτλ)

το κόμμα ή η τελεία μπαίνει πριν την παρένθεση ή μετά;

Έτσι: web browsers, (Inter... _ή_ Έτσι: ...Chrome κτλ),

Όταν η παρένθεση συσχετίζεται με την πρόταση, τότε τα κόμματα/τελείες μπαίνουν μετά.

Αν μπουν πριν, το νόημα αλλάζει.

Ποιο είναι το νόημα όταν μπει πριν την παρένθεση το σημείο στίξης? Προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ.

Ποιο είναι το νόημα όταν μπει πριν την παρένθεση το σημείο στίξης? Προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ.

Το νόημα είναι ότι το περιεχόμενο της παρένθεσης μεταφέρεται στην επόμενη πρόταση.

Ένα κόμμα είναι αρκετό για να αλλάξει όλη τη σύνταξη. ;)

Έχεις δει ποτέ πρόταση να ξεκινάει με παρένθεση?

Παρένθεση μετά από κόμμα, ναι. Για δυο προτάσεις που έχουν συνδετική λέξη ή κόμμα ανάμεσα τους μιλάμε.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που ρωτάει ο zomg, το κόμμα θα μπει μετά την παρένθεση.

Thanx, αυτό ακριβώς είχα απορία. Και ένα τελευταίο για να κλείσει

αυτό το θέμα. Σε περίπτωση τελείας, ποιό είναι το σωστό;

1) ...με όλους τους web browsers. (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome κτλ)

2) ...με όλους τους web browsers. (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome κτλ).

3) ...με όλους τους web browsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome κτλ).

Ευχαριστώ ε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.