Jump to content

DJD

Recommended Posts

Από όσο ξέρω, η Dell δεν ξεχωρίζει καινούριες-refurbished στα κομμάτια αντικατάστασης. Δε λέω ότι χάθηκε ο κόσμος, απλά πάνω που είχα ξαναφτιάξει το desktop και έλεγα ότι θα αρχίσω να την απολαμβάνω, πουφ...

Ιδανική στιγμή, αν είναι να χαλάσει, είναι τα 2.5 χρόνια. Να την έχεις χορτάσει, αλλά να είναι ακόμη εντός εγγύησης. :)

Η χειροτερη ειναι. Η δικη μου 2209 εμφανισε σκιες λιγο πριν την ληξη της εγγυησης (περα απο κατι κολλημενα πιξελς). Η εγγυηση δεν ανανεωνεται, και ειμαι απο το καλοκαιρι με οθονη αντικαταστασης (2η, γιατι η πρωτη που εστειλαν ηταν DOA) εκτος εγγυησης πλεον, η οποια μολις εμφανισε 2 σκιες-κουκκιδες στο πανω μερος (στο πρασινο χρωμα μονο). Τωρα τρεμω μην εμφανισει οπως η αλλη σκιες και αλλου.

Η λογικη μου ειναι, οτι θα ηταν καλυτερα οτι βγαλει να το βγαλει εξαρχης (οπως η δικη σου) και μετα να εχεις ησυχο το κεφαλι σου, παρα να εχω το αγχος οτι μπορει να παθει κατι στο ακυρο μετα απο καιρο, και ακομα χειροτερα, εκτος εγγυησης.

Θα το σκεφτω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πριν αγορασω παλι dell. Ναι, κορυφαια υποστηριξη (2 οθονες μεσα σε 2 μερες χωρις να κουνηθω απο το σπιτι) αλλα για 3 χρονια μονο. Να το βρασω αν μετα το περας της η οθονη μου θα βγαλει προβλημα. Ειναι απαραδεκτο. Εχω μια φτηνη LG 10 χρονια και δεν εχει κανει κιχ. Ελεος δηλαδη.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=12793]Enema[/MENTION] (δεν πίστευα ότι θα το έγραφα ποτέ αυτό...)

Για πέρνα λίγο από το http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/dikaiomata-katanalwti-53727.html.

fyi:

Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.
jetlag?

Μακάρι. Κάνουμε support στην Αμερική και εκεί που πήγαινα δουλειά στις 5:30πμ, μέχρι να αλλάξει και η δικιά μας ώρα, πάω στις 4:30 :zzz:

Καλησπέρα από την Πρέβεζα!

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

3-ημεράκι? Μπορώ να πω ότι με 'κανες και ζήλεψα :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.