Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Αυτό έβλεπα και εγώ τώρα. Καλά από πότε το youtube υποστηρίζει live broadcasts?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-E4fm4Wqego]Are You From The Past - YouTube[/ame]

:X: Απλά δεν βλέπω παρουσιάσεις. Και τώρα δλδ δεν με ενδιαφέρει, για trolling λόγους το κάνω :hehe:

Ναι καλό είναι. Απλά μας έχουν λιώσει με το software και εγώ θέλω να βεβαίωσω το hardware :p

LOL... Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι cpu θα φοράει! Και για να δείτε πόσο μπροστά είναι το TheLab.gr, τα δικά μας μέλη όχι μόνο ξέρουν τι cpu θα έχει, αλλά ξέρουν και ανατριχιαστικές λεπτομέριες περί της απόδοσής του!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

θα τον φερεις εδω με αυτα που λες και θα ρχισει μετα τις καρτες ο..."άλλος".

Δεν σας καταλαβαίνω κύριε... ^_^

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JS7k6rD29ZI]Ethical First Impression at Work - YouTube[/ame]

Σε ΩΡΛ του ικα σημερα το πρωι....

Μου εγραψε σταγονες για το αυτι

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΧΩ.

Αλλα φροντισε να μου αναλυσει ολο το ιστορικο ενος HP pavilion που εχει λυσει μονος του.

Και οταν το κουνας κλεινει.

Εγινεεεεεεεεεεε

ΥΓ καλημερα :p

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΧΩ.

Αλλα φροντισε να μου αναλυσει ολο το ιστορικο ενος HP pavilion που εχει λυσει μονος του.

Εγινεεεεεεεεεεε

πως το ελυσε τελικα?

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΧΩ.

Εγινεεεεεεεεεεε

Να μάθεις να μην τους λες τι δουλειά κάνεις.

Να μάθεις να μην τους λες τι δουλειά κάνεις.

Αφου ρωτησε, ειμαι ευγενικος ανθρωπας εγω :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.