Jump to content

DJD

Recommended Posts

Πάω να πληρώσω το ΦΠΑ μέσω e-banking στην Εμπορική και τρώω μήνυμα ότι η υπηρεσία πληρωμής ΦΠΑ είναι διαθέσιμη τις εργάσιμες μέρες μέχρι τις 16.00 το απόγευμα. Ε-Βanking και διαθέσιμο μέχρι τις 16.00 καθημερινές. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

seriouslyChan.png

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

και η Εθνική τα ίδια,μόνο για 2 μέρες όμως

Ειδοποίηση προσωρινής διακοπής λειτουργίας Internet Banking:

Η εφαρμογή Internet Banking δεν θα είναι διαθέσιμη την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, από 23:00μμ μέχρι τις 02:00πμ, Σάββατο 22 Οκτωβρίου. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

παίδες, ξέρει κανείς με τις απεργίες των τελωνειακών τι γίνεται; έχουν σταματήσει ή συνεχίζουν (και αν ναι πότε σκοπεύουν να σταματήσουν )

Μην ανησυχείς....ζυγώνει ο καιρός που δεν θα μετράνε μία, και τότε θα τα βάλουμε κανονικά στον κ@λο μας!:hehe: (τα αληθινά)

Τι είδες από Asus? Εγώ μητρικές πχ, βλέπω κάτι στοκαρισμένες μόνο.

Sh1t, έχεις δίκιο δε το πρόσεξα, όντως όλα τα asus mobo stocked είναι...

Εγώ σιγά σιγά πάω να τα χάσω επίσης,από τους φακέλους download και των 3ων δίσκων ,αλλά μπορώ και τα ανοίγω με κοινή χρήση τουλάχιστον ,για πόσο όμως ,για πόσο!!

Και αν τα χάσω θα πηδηχτώ απ'το μπαλκόνι. :(

Καλημέρα.

(το καλή ακόμα παίζεται)

Πφφ,λύσε και το δικό μου πρόβλημα ρε :p

Χτες είδα κάτι εφιάλτες,καλά ο ένας ήταν ζωντανός ,είδα Live τους Α des potes ( ψευτοκουλτούυυυυυρααα),οι γκόμενες είναι τρελές κάθε ώρα της ημέρας,οι δίσκοι μου κάνουν νάζια,no money as always ... ωχού πάω για TBBT να φτιάξει λίγο η μέρα. :T:

ωχού πάω για TBBT να φτιάξει λίγο η μέρα. :T:

Αμ δε... Δε θα τρελαθείς. Μέτριο επεισόδιο. U mad?

Γνωριζει κανεις κανενα ευκολο σχετικα software για να βαλω υποτιτλους σε ταινια...εννοω να τους ενσωματωσω,να γινουν 1...ψαχνω αλλα δεν εχω βρει κατι αξιολογο μεχρι στιγμης..

Νέα πρόσφορά από τον ΟΤΕ: Με κάθε σύνδεση στο Internet, δώρο μια δωροεπιταγή 50Ε για τα Jumbo.

rage-wtf.jpg?w=236

Να πω τον πόνο μου.

''Πυρετός το Σαββατόβραδο'' σήμερα κυριολεκτικά όμως....

Όλα με πονάνε + στομάχι + 38-39 πυρετός.

Περισσότερο χρόνο περνάω στην τουαλέτα, παρά στο δωμάτιο.:nothing:

Να πω τον πόνο μου.

''Πυρετός το Σαββατόβραδο'' σήμερα κυριολεκτικά όμως....

Όλα με πονάνε + στομάχι + 38-39 πυρετός.

Περισσότερο χρόνο περνάω στην τουαλέτα, παρά στο δωμάτιο.:nothing:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nGDpKpd3tUs]Ημισκούμπρια-Πυρετός το Σαββατόβραδο - YouTube[/ame]

Περαστικά :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.