Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ειδικά όταν πίσω αφήνεις καλούς φίλους μετά από χρόνια.

Δε χρειάζεται να κόψεις τις παρέες με τους παλιούς συναδέλφους σου. (αν κατάλαβα καλά τι θες να πεις)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ισχύει, απλά με κάποιους απολάμβανα και το να δουλεύω μαζί τους. Κι όταν σε χαιρετάνε σαν να περνάς με την βάρκα στον άλλο κόσμο είναι πολύ στενάχωρο. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο πάντως. Εξάλλου η ανάπτυξη έρχεται με φόρα :haha:

Μόλις έμεινα άνεργος.

το τέλος του παλιού είναι η αρχή του καινούργιου μαν,μην τα παρατάς :)

Rule #9 // If you are out riding in bad weather, it means you are a badass. Period.

τελικά,φιφες οι ανακοινώσεις για κατακλυσμό, λίγα σύννεφα μόνο και κατά τις 12 ήλιος(λίγο κρύο μόνο και υγρασία)

Προς όλους τους αντιμινιστρατορες. Λοιπον, μη τα βαζετε μαζι μου.

Σας το κρυβα....αλλά ξέρετε τι; Ξερω μάι τάι. 3 από σας δηλαδή αν τα βάλετε μαζί μου,

θα'χετε μώλωπες μετά.

Για εξωτερικό δεν το έχω σκεφτεί καθόλου προς το παρόν. Πάντως όσο κι αν νιώθεις ότι μπορεί κάποτε να βρεθείς κι εσύ μ' ένα χαρτί απόλυσης στο χέρι, ΠΟΤΕ δεν είσαι έτοιμος. Ειδικά όταν πίσω αφήνεις καλούς φίλους μετά από χρόνια.

Ερώτηση κρίσεως

πήρες αποζημίωση?

Ισχύει, απλά με κάποιους απολάμβανα και το να δουλεύω μαζί τους. Κι όταν σε χαιρετάνε σαν να περνάς με την βάρκα στον άλλο κόσμο είναι πολύ στενάχωρο. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο πάντως. Εξάλλου η ανάπτυξη έρχεται με φόρα :haha:

HR by the book ομως. Απόλυση Παρασκευή έτσι ώστε να έχει ο απολυμένος το ΣΚ για να "απαλύνει" τον πόνο του μέχρι τη Δευτέρα όπου συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν έχει δουλειά.

[MENTION=2502]Galioni[/MENTION] μη το σκέφτεσαι καν, φύγε εξωτερικό αρκεί να βρεις μια αγγελία που να σου ταιριάζει 100%. Οι παρέες δεν φεύγουν. Υπάρχει το skype/internet για τα υπόλοιπα. Με 1 κλίκ μιλάς όπου θες και με video κιόλας. Η εδώ παρέα δεν θα σου λείψει και άμα σου γυρίσει παίρνεις ένα αεροπλανάκι και έρχεσαι (όπως κάνουμε πάρα πολλοί από εδώ πλέον).

Μακάρι να είχα και εγώ τώρα μια αποζημίωση, να βγάλω πράσινη κάρτα και να πήγαινα Καναδά μόνιμα. :happy: Είναι το όνειρό μου :jump1:

Ερώτηση κρίσεως

πήρες αποζημίωση?

Μπορεί να είναι δίδαγμα, αλλά δεν είναι ηθικό :p

Είναι σαν την ερώτηση κρίσεως, ενώ θέλεις να πεις κρίσιμη ερώτηση.

Grammar Nazi over and out :upside:

:p

Μπορεί να είναι δίδαγμα, αλλά δεν είναι ηθικό :p

Είναι σαν την ερώτηση κρίσεως, ενώ θέλεις να πεις κρίσιμη ερώτηση.

Grammar Nazi over and out :upside:

Οι ερωτήσεις κρίσεως δηλώνουν ότι δεν είναι ερωτήσεις γνώσεων όπως οι περισσότερες.

Πχ

Αν είχες έναν κολλητό που είχε τσακωθεί με την γυναίκα του για οικονομικό θέμα.

Αυτή στην διάρκεια του έγγαμου βίου είχε πηδηχτεί με όλους τους γνωστούς.

Θα τον συμβούλευες να τα βρει μαζί της για χάρη των παιδιών;

Απλά καθ υπερβολή χάριν αστείου, ονομάζουμε ερωτήσεις κρίσεως γελοία απλές ερωτήσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.