Jump to content

DJD

Recommended Posts

Σε λιγες μερες ξεκιναει η εξεταστικη και η βαριομαρα βαραει κοκκινο.

Και εχω και πριμ 20Ε για καθε μαθημα που θα περασω :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wH7umONQIjM&feature=player_embedded]Gewapende overval op Utrechtse snackbar - YouTube[/ame]

Και καρεκλα και λαδι ... :p

Σε λιγες μερες ξεκιναει η εξεταστικη και η βαριομαρα βαραει κοκκινο.

Και εχω και πριμ 20Ε για καθε μαθημα που θα περασω :p

23758537.jpg

20 χαστούκια για κάθε μάθημα που δεν θα περάσεις έπρεπε να έχεις...

κωλόπαιδα :p :P :p

Στο τρενο, κατω απο το αεροδρομιο του Αμστερνταμ. Χτυπαει καποιο κινητο, το σηκωνει Ελληνας. Ειμι 4 θεσεις μακρια, τον ακουω πεντακαθαρα να γκρινιαζει, οτι δεν ξερει ποτε θα φτασει στο Λαιντεν και εχει εκνευριστει γιατι τα τρενα λεει εδω εχουν συνεχεια προβλημα.... (αποσταση 25 λεπτων το πολυ).

Η αληθεια ειναι οτι ειχαν ποροβληματα τις προηγουμενες μερες λογω χιονιου, ολες τις μερες εστειλαν mail οτι μπορει να εχουν καθυστερησεις και σημερα εστειλαν οτι ολα καλα....

Καλημέρα....

Τρελός ήλιος έξω και εγώ περιμένω τηλέφωνο από τη δουλεία που θα μου φάει όοολο το πρωϊνό...:angry:

Ειδικά ΣΚ, το πρωϊνό πιάνεται μέχρι τις 2...

Μετά μεσημεριάζει και κάνει πείνα!

(κ ο άλλος ο μ#$%$ από τη δουλειά δεν μπορεί να κάνει ένα φορμάτ και με έχει πρίξει στα τηλέφωνα...μαμώ.)

Ειδικά ΣΚ, το πρωϊνό πιάνεται μέχρι τις 2...

Μετά μεσημεριάζει και κάνει πείνα!

(κ ο άλλος ο μ#$%$ από τη δουλειά δεν μπορεί να κάνει ένα φορμάτ και με έχει πρίξει στα τηλέφωνα...μαμώ.)

Κλείσε το τηλέφωνο. Απλό.

Κλείσε το τηλέφωνο. Απλό.

Και μετά πέρνα αγόρι μου από το λογιστήριο..έχεις κάτι υπόλοιπα...

Ακόμα πιο απλό...

Ούτε αποζημείωση πέρνω...χαλαρά όλα..

Άσε γιατί με αυτούς του πελάτες είμαστε και στα δικαστήρια για χρηματικές διαφορές...δεν έχουν εξοφλήσει..

Δηλαδή δεν παίζει να πας κάπου και να μην έχεις σήμα; Δε σου λέω να του το κλείσεις, απλά να το κλείσεις και άμα σου πούνε πως τι, σου έμεινε από μπαταρία.

Δηλαδή δεν παίζει να πας κάπου και να μην έχεις σήμα; Δε σου λέω να του το κλείσεις, απλά να το κλείσεις και άμα σου πούνε πως τι, σου έμεινε από μπαταρία.

Όταν σου λένε να είσαι Stand-by .. πρέπει να είσαι νομίζω... καλώς ή κακώς..

Τουλάχιστον κατάφερε το φορμάτ!

Προχωρήσαμε στην εγκατάσταση των ειδικών λογισμικών...

ΌΟΟΟΟΛΕ!

Εκεί έχει οδηγό ένα word... Καααλά είναι!

Σόρρυ αλλά αυτό δε το είπες :p

Θυμάμαι σε μια δουλειά που δούλευα τα ΣΚ τα μοιράζαμε με κάποιον συνάδελφο (ο θεός να το κάνει με αυτό που μου έκανε) και πολλές φορές τύλιγε το κινητό του με αλουμινόχαρτο για να μην έχει σήμα και να τον βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμος και όχι ότι το έχει κλειστό και μετά τρέχανε εμένα:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.