Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Πειραια χιοναει κανονικα κι με τη βουλα.

Με βλεπω να φευγω νωριτερα γιατι ειμαι με τη μηχανη.

Τα @@ μου ειναι ακομα στη αποψυξη απ'το πρωι :hehe:

εγώ σήμερα επιτέλους έλυσα το μυστήριο, γιατί το απόγευμα όταν είμαι στο γραφείο με τα air conditions είμαι ok, και την μέρα ισα που τα ανοίγω πεθαίνω από την ζεστη...

...ανακάλυψα πως έχω και καλοριφέρ XD

Έξω από το σπίτι μου...Όχι πολύ έξω...1 βήμα από την πόρτα...κάνει πολύ κρύο και δεν είμαι άνθρωπος της περιπέτειας.

dsc00005-8131.jpg

εχεις βαλει 5 φορες τη φοτο :upside:

Thanks. τό 'φτιαξα. Είχα ένα προβληματάκι και δε μου την εμφάνιζε.

επεσαν μερικοι ποντοι χιονι στην αττικη, και εκτακτα δελτια, χαμος, δυσκολες συνθηκες κτλ για μερικες μερες

σε αλλα μερη της ελλαδα, που χτυπαει καθυμερινα -9, για πλακα βραδυ, ή που σε χιονοπτωσεις, θαβονται τα παντα για μερες, ουτε καν αναφορα δεν γινεται...

μιλαω για περιοχες πχ φλωρινα.

εδω σε μας, -4 εδειξε το θερμομετρο, αλλα με το βαρδαρη το wild chill πεφτει πολυ χαμηλοτερα.

ειχε κολλησει και ο σταθμος το πρωι, στελνω mail στο εθνικο αστεροσκοπειο, που ειναι υπευθυνοι και σε 3 λεπτα μεσα μου απαντησαν και το εφτιαξαν!!

Κύριε *****

Μικρή διακοπή δικτύου γιατί βλέπω ότι αποκαταστάθηκε,

Φιλικά

Κ. Λαγουβάρδος

Dr. Kostas Lagouvardos

Research Director

National Observatory of Athens

Institute for Environmental Research

Εσύ δεν ήσουν φοιτητής; Πότε έπιασες δουλειά;

Ακόμη φοιτητής είμαι. Την πρακτική μου κάνω εκεί. :p

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

ντάξει ηράκλειο κρήτης απλά έβρεξε.

Ο πατέρας μου:

OMG LOL WTF ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΕΛΛΕΤ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΗ ΣΚΑΣΕΙ !!

Mητριά:

NAI ROFLCOPTER OMG DEAD ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΕΤΟ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΤΖΑΚΙΑ ΣΟΜΠΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ!!!!!ΟΝΕ

Εγώ:

Ηρεμήστε λίγο δεν είμαστε Κομοτηνή...

Συμπέρασμα:

Ούτε νευριασμένος μπορώ να παίξω pacman. Είχα κολλήσει στην πρώτη πίστα για κάνα 20λεπτο στις 5μιση. Ευτυχώς ηρέμησα και έκανα καλό σκορ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.