Jump to content

DJD

Recommended Posts

σε μόλις 28 χρόνια τελείωσε δικαστική υπόθεση για σπίτι. Αρχικό δικαστήριο, έφεση, άρειος πάγος. Καλά είναι. Φοβόμουν ότι θα είχα κάνει παιδιά μέχρι να τελειώσει το πανηγύρι (δεν είχα γεννηθεί όταν ξεκίνησε)

Εεε μην σε πανικοβαλλω, αλλα υπαρχει και το ευρωπαικο δικαστηριο δικαιωματων του ανθρωπου...

European Court of Human Rights - Home page

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ας ελπίσουμε ότι θα τους έχει κοπεί η όρεξη πλέον (ή αλλιώς ότι δεν είναι τόσο βλάκες).

Από ραδιενέργεια πως τα πήγες; :hehe:

Νιώθω ήδη πιο δυνατος:hehe:

Νωρίς θυμήθηκες να μας το πεις. Να μην προλάβουμε να σου παραγγείλουμε τίποτα. Καλάαααααα :p

Όλα ήταν πανάκριβα, ενώ είχε τρομακτική ποικιλία σε όλα, ειδικά σε φωτογραφικά είδη οι τιμές ήταν υψηλότερες από Ευρώπη. Μόνο από Αμερική τελικά μπορείς να γλιτώσεις χρήματα.

Καλημέρες....των φώτων σήμερα ([MENTION=400]astrolabos[/MENTION] τα καλαντα των φώτων δεν τα είπαμε αλλά δεν πειράζει..πες ότι τα είπαμε....έξι ευρώ φέτος και 6 από πέρυσι...μου χρώστάς 12 ευρώ:thank_you2:)...Χρόνια Πολλά

Περιμένω και ένα δέμα με UPS ....από χθες δεν ανανεώθηκε η κατάστασή του....04:00 έφυγε από Μπολόνια...από τότε αγνοείται η τύχη του....

Μου έλειψες....

2417236396.png

ας ήσουν φοιτητής στην Ελλάδα να μη σου έλειπε :p

2417244539.png

(με το utorrent να ανεβοκατεβάζει ταυτόχρονα στο παρασκήνιο) :p

ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΠΗΚΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ...-.-

ΦΑΚ ΔΑΤ

You're getting too old for this shit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.