Jump to content

DJD

Recommended Posts

πολλές ιστορίες θα βιώσουμε το 2013 από ότι βλέπω

μία μέρα είπα και εγώ να κοιμηθώ νωρίς στις 1 ώστε να χορτάσω ύπνο και να είμαι φρέσκος το πρωί 10 να πάω να τρέξω για μερικέ δουλίτσες στην αθήνα !

αλλά δεν υπολόγισα δύο παράγοντες τον ηλίθιο φίλο μου και την ηλίθια αδερφή μου .

1:15 ξερός εγώ τέλος πάντων περνάει η ώρα και πάει 3 εκεί μπουκέρνει η sister μου Νίκο ο Μάνος είπε ...............

σηκώνομαι βλέπω το ρολόι και λέω πότε πήγε τρεις (Το μεσημέρι άργησα πάνε οι δουλείες κλπ ...) όχι βράδυ είναι ακόμα να μου λέει

τέλος πάντων τους διαβολόστειλα και τους δύο και μετά yok ύπνο τώρα χασμουριέμαι αλλά λέω να πεταχτώ μέχρι τον φούρνο 20μ να πάρω καμία τυρόπιτα

μας ψεκάζουν δεν εξηγείται αλλιώς

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Υπομονή και ψυχραιμία!

Μεγάαααλα προσόντα!!!

Και από ότι φαίνεται ολοένα και πιο απαραίτητα,

διαφορετικά το βλέπω να "σφαζόμαστε" μεταξύ μας

και κάποιοι άλλοι να χαμογελάνε χαιρέκακα!!!

Στωικότης λοιπόν, θάρρος καρδιά και πλάτη φαρδιά!

Θα μας χρειαστούν!!!

Χρόνια καλά και πολλά!!!

:happy2:

κακό αυτό. Η Δευτέρα και η Τρίτη -deadlines για εργασίες- πλησιάζουν. Άρα από μεθαύριο θα αρχίσω να αγχώνομαι :p

Ξεφόρτωμα ξύλα για το τζάκι (2t).

Στην αρχή.

arnold4-8127.jpg

Στο τέλος.

old-man-with-back-pain-8128.png

φίλε θες εκπαίδευση

δες εδώ πως το κάνει η γιαγιά μου:hehe:

7684118184_9ee047948d_b.jpg

Γεια σου Lab!:)

Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους είναι άρρωστοι η κρυωμένοι. Περαστικά μας!:)

κακό αυτό. Η Δευτέρα και η Τρίτη -deadlines για εργασίες- πλησιάζουν. Άρα από μεθαύριο θα αρχίσω να αγχώνομαι :p

MOUAXAXAXAXAXAXA! Τεταρτη το deadline εδω... success-kid.jpg

Μονο τα "blueprints" εχω ετοιμασει. Προβλεπεται τρελο γραψιμο επι 2 μερες...

MOUAXAXAXAXAXAXA! Τεταρτη το deadline εδω... success-kid.jpg

Μονο τα "blueprints" εχω ετοιμασει. Προβλεπεται τρελο γραψιμο επι 2 μερες...

Τα "last minute" assignments τα έκανα δυο φορές στις αρχές, αλλά από τότε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Καλύτερα να μου καούν τα pc, να χάσω το ιντερνετ/ρεύμα, ακόμη και το σεξ παρά να κάθομαι δυο μέρες σερί πριν την τελική ημερομηνία.

Προτιμώ να τις έχω 90+% έτοιμες ένα μήνα πριν το deadline από το να ξημεροβραδιάζομαι και να τρέχω στο παρά πέντε.

πήρα μια οθόνη για την γραμματέα στην εταιρία (από το πλαίσιο κάνει η εταιρία όλες τις παραγγελιες). την ανοίγουμε.. 1 καμένο pixel στην μέση τις οθόνης...

τηλέφωνο στο άτομο του πλαισίου με το οποιο μιλάμε εταιρικά...

-έχει ένα καμένο pixel!

-η εγγύηση καλύπτει από 3 και πάνω

-δεν θα ξαναπάρω τίποτα από το πλαίσιο και όταν μας ρωτήσει ο προϊστάμενος σου γιατί είμαστε δυσαρεστημένοι, θα πω το όνομα σου

-την δευτερα θα έρθει η νέα οθόνη και μέχρι τότε αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν

-ok tnx

πφφ ρε δεν ειναι μονο οι καπς, ολοι αμα δουν οτι παιζει ευθυνη τους, θα κοψουν τις μ@λ@κιες και θα εξυπηρετησουν...

Ειχα παει μια φορα μαλλ για σινεμα, τελειωνει στις 2μιση πλερωνω με το εισιτηριο, παω να βγω, ειχε κατεβασμενο ρολλο...το μηχανημα μου κραταει μεσα το χαρτι του παρκινγκ... μιλαω στην ενδοεπικοινωνια με τον σεκιουριτα, χαλαρος και ανετος "ααα να μην πηγαινατε απο κει, πηγαινετε απο αλλου"...αμεσως λε τσακωνας φωνες "ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΛΠ" ..σε 3 λεπτα ηρθε σεκιουριτας και μου ανοιξε... like a bawss...

σε μόλις 28 χρόνια τελείωσε δικαστική υπόθεση για σπίτι. Αρχικό δικαστήριο, έφεση, άρειος πάγος. Καλά είναι. Φοβόμουν ότι θα είχα κάνει παιδιά μέχρι να τελειώσει το πανηγύρι (δεν είχα γεννηθεί όταν ξεκίνησε)

Μετά από 24 μέρες στην Ιαπωνία (Τόκιο/Καμακούρα/Κυότο/Οσάκα/Νάρα/Κόγιασαν) ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής.

Έχω φάει ήδη το 4ωρο ταξίδι από Οσάκα για το Ναρίτα και το μεγαλύτερο μέρος της αναμονής στο αεροδρόμιο. Σε μία ώρα με περιμένουν οι 21 ώρες πτήση για Ελλάδα και άλλες 2 ώρες για Πάτρα.... Τουλάχιστον γυρίζω στην δουλειά τις 15/1.

Μετά από 24 μέρες στην Ιαπωνία (Τόκιο/Καμακούρα/Κυότο/Οσάκα/Νάρα/Κόγιασαν) ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής.

Έχω φάει ήδη το 4ωρο ταξίδι από Οσάκα για το Ναρίτα και το μεγαλύτερο μέρος της αναμονής στο αεροδρόμιο. Σε μία ώρα με περιμένουν οι 21 ώρες πτήση για Ελλάδα και άλλες 2 ώρες για Πάτρα.... Τουλάχιστον γυρίζω στην δουλειά τις 15/1.

Από ραδιενέργεια πως τα πήγες; :hehe:

Νωρίς θυμήθηκες να μας το πεις. Να μην προλάβουμε να σου παραγγείλουμε τίποτα. Καλάαααααα :p

Τελικά είναι πολύ σημαντικό όταν πίνεις, πριν κοιμηθείς να πιεις 2 ποτήρια νερό ..

Δεν ξυπνάς με πονοκέφαλο.... xD

Τον τελευταίο καιρό ΠΑΝΤΑ όταν πίνω τρώω ταυτόχρονα.

Ξηροκάρπια-πατατάκια κλπ OUT OF THE QUESTION!

Μεζεδάκια μπόλικα ή και φαϊ κανονικό σιγά σιγά και μπορείς να πίνεις ωωωωωωρες ασταμάτητα. Επίσης δεν πειράζεται το συκώτι ή ο οισοφάγος ή το στομάχι έτσι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.