Jump to content

DJD

Recommended Posts

δε φτουράει για 8 ώρες ρε:p

Εξαρτάται πως θα τον πάρεις. Αν τον χτυπήσεις με ενδοφλέβια κρατάει πάνω από μέρα.

7nTnr.png

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Μα πόσο ηλίθιος είμαι... Έχασα 7 ώρες από την υπέροχη αυτή ηλιόλουστη μέρα στη σχολή... :wall:

Πότε θα ξαναδούμε ήλιο τώρα; Σε δυο-τρεις μέρες κι αν... :hang3:

και εγώ είδα ήλιο και λέω ευκαιρία να κάνω απόψυξη το ψυγείο του παγωτού :/

Ενώ η φραπεδιά στον ήλιο θα σου χτίσει το μέλλον σου, ε?:p

Μπά δε πίνω φραπέ... :p (ξέρει ο vic :rolleyes:)

Μια ποδηλατοβόλτα όμως θα μου έφτιαχνε την εβδομάδα...

Δε μπορεί την Πέμπτη που θα απεργούν όλοι να απεργεί κι ο ήλιος, που θα πάει. :p

PS. Μόνο η μια μιση ώρα άξιζε στη σχολή... (σιγά που μια μέρα θα μου χτίσει το μέλλον) :hang3:

Δεν ξερω παιδες αν ειμαι ο μονος

αλλα νομιζω οτι οταν μπαινει ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] στο προφιλ του

εκει που λεει likes given κλπ ?

Εχω μια υποψια οτι καααααπου εκει περα απο κατω λεει F@cks given

:hehe:

oo δεν μου άρεσαν τα ubuntu μου φάνηκαν βαριά :triniti:

πάμε για xubuntu

Δε βάζεις το κουτάβι μια και καλή;

Δε βάζεις το κουτάβι μια και καλή;

έψαχνα laptop να του κάνω πειράματα τώρα που το βρήκα θα το τρελάνω :p

το μόνο προβληματάκι που συναντάω είναι να κλίνη η οθόνη του λάπτοπ κατα την εγκατάσταση και omg wtf ...

Αυτη ειναι η χειροτερη μου ωρα γιατι ολοι κοιμουνται και ειναι τοσο πειρασμος το εικονιδιο του Skyrim αλλα πρεπει να συγκρατηθω.Λεω να δω καμια σειρα:nothing:

Αγαπητέ πελάτη σε είδα που έβαλες στο καλάθι σου το subscription για το Popular Mechanics. Όταν είσαι έτοιμος μπορείς να πας και να το αγοράσεις.

...Αλλά ξέχασα να σου πω ότι δεν το στέλνουμε στην Ελλάδα.

trollface.jpg?w=281&h=257

Θέλεις hard copy εσύ ε; :p

Έχω τσιμπήσει subscription ενός χρόνου της ηλεκτρονικής μορφής του Popular Science με 12$. Αλλά άμα σου ερχόταν για ένα χρόνο το hard copy στην πόρτα σου με 5$ είναι άλλη γλύκα. :p

[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]...

Toυς νόμους κτλ που ανατρέχεις και παραθέτεις συχνά πυκνά σε thread τους έχεις αποθηκευμένους σε κάποια database (το τσακωνοπισι, αν είναι έτσι πόσα GB είναι) ή υπάρχει μαζεμένα Online και ανατρέχεις με κάποιο search;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.