Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Ερωτηση στο ΠΟΘ alert :p

Ξερει κανεις καταστημα στη αθηνα με μεγαλη γκαμα σκουφιων κολυμβησης ?

Να μην ειναι καταστημα της speedo πχ που εχει μονο 3-4 σχεδια.

Κοντά σε όλα τα κολυμβητήρια υπάρχει ένα κατάστημα με προϊόντα κολύμβησης.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που είναι down το TheLab, πάω να κάνω το IQ Test. :p

Βγαινει κανενα trend αυξομειωτικο απο φορα σε φορα?

Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε αν η παρατεταμενη εκθεση στις π@π@ριες του Αστρολαβου επηρεαζει θετικα ή αρνητικα το IQ μας "ιν δι λόνγκραν"

Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε αν η παρατεταμενη εκθεση στις π@π@ριες του Αστρολαβου επηρεαζει θετικα ή αρνητικα το IQ μας "ιν δι λόνγκραν"

Στα ίδια επίπεδα παραμένει. Μένει να δούμε αν η χρόνια έκθεση έχει παρενέργειες.

Οι Νιγιριανοι απατεωνες τωρα και μεσω του website της Χρυσης Ευκαιριας. Εβαλα μια αγγελια εδω και 2 μερες και λαμβανω καθημερινα πανω απο 40 email.

Απο περιεργεια απαντησα σε 2 (απο 3ο email) και θελουνε να στειλω το αντικειμενο Νιγηρια και θα μου στειλουν τα λευτα σε paypal... Και στο website ουτε για αστειο Human verification app !

Ελεορ δηλαδη !

trololololol

καλός σας βρήκα πάλι,

α! έχω ευχάριστα νέα, χάλασε ΠΑΛΙ το philips vh$ μου και η κεφαλή γύρναγε σαν πέτρα, ο μάστορας έμεινε κόκαλο, και σιγά τη μεταχείριση, 7 κασέτες έβαλα να παίξουν.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=95SYdjRVCR0]DAAAMMMMMMMMMMMN!!!!!!!!!!!!!!! - YouTube[/ame]

Σπάσιμο;

F YES!!!! :getlost:

Υ.Γ: Έχω να κόψω εισιτήριο απ'τον Μάϊο ,αν θέλουν να με γράψουν ας παίξουν κυνηγητό.

Σπάσιμο;

F YES!!!! :getlost:

Υ.Γ: Έχω να κόψω εισιτήριο απ'τον Μάϊο ,αν θέλουν να με γράψουν ας παίξουν κυνηγητό.

δεν σου φτάνανε τα λεφτα από τα εισητήρια για τα εισητήρια?

Ένα εισιτήριο = 3 μήνες κάρτα μετρό.

Δυστυχώς δεν έχει πολύ δουλειά τελευταία το μαγαζί...

Υ.Γ: Not εισητήρια

εισιτήρια

σιγά τη ποσότητα, αντί να πάρω 5g από αυτό, πήρα μόνο 3g (gtp διαχωρισμό έκανα στο χάπι). Κατα τα άλλα είμαι μια χαρρρρΑααΑααΑααΑαααΑΑ

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.