Jump to content

DJD

Recommended Posts

Σήμερα σκηνικό στην εταιρία:

Αρχιμανδρίτης (δεν είμαι σίγουρος για το άμα μετέφρασα τον βαθμό του σωστά από τα ρωσικα) ήρθε για θρησκευτικό τουρισμό στην ελλάδα και έκανε φασαρία στην εταιρία γιατί δεν παρείχαμε κοπέλα στο δωμάτιο XD epic

Part II

Ήρθε σήμερα στα κεντρικά μας και άρχισε κήρυγμα XD

"Και εγώ είμαι μεγάλος" "και έχω άκρες με μεγάλες εταιρίες" "Και χθες ήθελα να μιλήσω με τον πρόεδρο (our ultra big boss) τις εταιρίας και δεν δέχτηκε!.. Να βρει χρόνο να με πάρει τηλέφωνο να του τα ψάλω"

EPIC!!!

-You just went full retard. Never go full retard.-

[ame]

[/ame]

Έγινε επεξεργασία από dunkel_Stern

ε μα τι, να μην κάνουμε τίποτα στο τέλος, ούτε να φάμε μπορούμε, ούτε να πιούμε, ούτε να καπνίσουμε ( καλα γιαυτό προσωπικά χέστηκα) ε να μην μπορούμε ούτε να γλείψουμε; Στο τέλος θα μας πουν οτι απαγορεύετε να ξυνόμαστε

Οι μαστόροι είναι universal ράτσα κι αυτοί από ότι φαίνεται, σαν τους ταξιτζήδες, σε όλες τις χώρες ίδιοι :p Πρέπει να σου σπάσουν τα νεύρα για να βγει άκρη... :X:

έχεις προσέξει ότι όταν έρχεται καινούργιος μάστορας πάντα ξεκινά με την φράση:πωω πωωωω τι έκανε ο άλλος εδώ;

εκεί να ξέρεις ότι θα πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλα σου :p

Προτιμούσα αυτόν τον παλαιοβιβλιοπώλη γιατί μπορούσα να κάνω την κράτηση και να περάσω από εκεί να παραλάβω, σκεφτόμενος πως θα γλίτωνα έξοδα αποστολής. Και όντως, για τόσο φτηνό βιβλίο δεν αξίζει, το παίρνω καινούριο αν είναι. Κοίτα να δεις τί έφτιαξε ο τύπος! Τώρα θα αναγκαστώ να πάω κατευθείαν από εκεί (πολύ ψηλά στην Ιπποκράτους) και αν το έχει κρατήσει κάποιος θα ξενερώσω. Πφφ τί άλλο θα σκεφτούν! :warning2::suicide::crazy:

post-10676-1416076792,2016_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.