Jump to content

DJD

Recommended Posts

Δε λέω, δεν έχεις πολύ άδικο :p

Αλλά έλα να διαβάσεις, με το παιδάκι στο ακριβώς από πάνω δωμάτιο να ρίχνει συνέχεια κάτι μεταλλικό στο πάτωμα, και πες μου αν θα καταφέρεις να διαβάσεις ή θα σηκωθείς να κάνεις κάτι άλλο, που δε θέλει συγκέντρωση ;)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
κατά τα άλλα σου φταίνε τα παιδάκια που δεν διαβάζεις...

είναι στιγμές που σκέφτομαι ότι εάν φοιτητές είχαμε adsl ακόμα πτυχίο θα πάλευα να πάρω...

c3hCT.jpg

RMA Log

σε 3 βδομαδες

1.ssd

2.vga

3.keyboard

4.wireless pci

5.HDD 500GB

6.wireless pci ΞΑΝΑ!!@!!!

ευχελαιο? η θα καει απο τις σταγονες?

RMA Log

σε 3 βδομαδες

1.ssd

2.vga

3.keyboard

4.wireless pci

5.HDD 500GB

Αν ο αγιασμος ειναι απιονισμενος δεν θα παθει Χριστο.

και απιονισμενος να ειναι με τις σκονες που θα παρει μαζι του απο το κουτι παλι ζημια θα κανει, there is no hope apparently

και απιονισμενος να ειναι με τις σκονες που θα παρει μαζι του απο το κουτι παλι ζημια θα κανει, there is no hope apparently

zqjYJ.jpg

RMA Log

σε 3 βδομαδες

1.ssd

2.vga

3.keyboard

4.wireless pci

5.HDD 500GB

Εσένα σε κυνηγάει από εποχές dfi

[MENTION=15441]Periklis_pap[/MENTION]

Μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου έχει προσφορά στο amazon.com σε πολλά subscriptions περιοδικών. 5$ η ετήσια συνδρομή και μπορείς να τη σταματήσεις όποτε θες. Συν τα δωρεάν μεταφορικά.

http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_358198022_9?ie=UTF8&node=2479923011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-11&pf_rd_r=1SRQ3VW32E1D7X3ZCXAT&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1328982062&pf_rd_i=384082011

Λοιπόν θα πάρεις τα Popular Science και Popular Mechanics θες δε θες. :p Μιλάμε για τρελή προσφορά.

11660034.jpg

RMA Log

σε 3 βδομαδες

1.ssd

2.vga

3.keyboard

4.wireless pci

5.HDD 500GB

ψάξε τι κοινό είχαν.....

θα συνεχίσει να σου καίει, λέω εγώ....

άρχισε να μου κάνει κουλά και η οθόνη σήμερα. Το πρωί δεν άνοιγε, τώρα το βράδυ μου πέταγε μόνη της το OSD menu, και μου πείραζε τις ρυθμίσεις. Έκανε και reset στις ρυθμίσεις και τώρα με στραβώνει / μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι (πάει με όλα αυτό :p). Αναρωτιέμαι τι θα ψοφήσει πρώτο: η vga ή η οθόνη;

πως την έχουν δει τα πράγματά μας ρε $#$στη μου? τι νομίζουν πως είμαστε???

Έλληνες κροίσοι με χ γράμματα:p

btw πάρε μια u2311 να βρεις την ησυχία σου, είναι σα να κλέβεις εκκλησία το monitor αυτό..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.