Jump to content

DJD

Recommended Posts

ξερεις κανεις αν γινεται να κλεισω εισητηριο κτελ απο το internet?Απο αθηνα.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Δεν θέλω να βγάλω λάδι τους εγχώριους, αλλά αυτοί είναι απλά ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Αν ο εισαγωγέας (που στα μεγάλα καταστήματα μπορεί να είναι οι ίδιοι) βαράει τις τιμές στον θεό, τι θα κάνουν αυτοί; επί 1,23 (το ΦΠΑ) επί 1,15 (το κέρδος τους) της τιμής που του δίνει ο προμηθευτής.

proper

Διαφημιζουν συνεχεια τωρα τελευταια μια μπουρδα το mens-x, φυσικο συμπληρωμα διατροφης λεει, τους ξεσηκωνει ..... φυσικα λεει , κλπ κλπ.

Κανα χαπακι για να ΜΗΝ σου σηκωνεται τοσο συχνα υπαρχει ???? :p

Διαφημιζουν συνεχεια τωρα τελευταια μια μπουρδα το mens-x, φυσικο συμπληρωμα διατροφης λεει, τους ξεσηκωνει ..... φυσικα λεει , κλπ κλπ.

Κανα χαπακι για να ΜΗΝ σου σηκωνεται τοσο συχνα υπαρχει ???? :p

Ναι

υπάρχουν και αγορές, όπως υπολογιστές και ποδήλατα που έξυπνα μαγαζιά με φυσική παρουσία εντός Ελλάδος δουλεύουν με τιμές εξωτερικού. Αυτό [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] πως γίνεται?

νομίζω πως το θέμα είναι καθαρά στο χέρι του καταναλωτή.

Αν απέχεις από μια αγορά,κλάδο, συνειδητά, τότε και μόνο τότε ο κλάδος θα αναρωτηθεί

τι κάνει λάθος και γιατί δεν πουλάει.

Στον αντίποδα σωστό και το να μην ενισχύσουμε τους μεγάλους ή τους εξωτερικούς,

Απολύτως σωστό, αλλά δεν βγαίνει πλέον ο κόσμος και έπεσε ή στα πολύ φτηνά ή στα "έξυπνα" ψωνια, πλέον ΚΑΙ από ανάγκη όχι μόνο απο άποψη.

ναι. λέγεται χρέος-άγχος

Εχω και απτα 2 σε αρκετο βαθμο μαλιστα , αμα δεν ητανε τοσο χαλια η καμερα στο IDEOS θα ποσταρα κι εγω τους λογαριασμους μου, οι ορμονες δεν πτοουνται τοσο ευκολα φαινεται :p

Yeap, "Play BF3" λέγεται αυτό που ψάχνεις Grunt :D

εχω βγαλει σχεδον ολα τα παλια παρτς στο σφυρι και ειμαι χωρις gaming pc εδω και καμποσες μερες, υπολογιζω να ειμαι back on duty την επομενη βδομαδα, το προβλημα ειναι πως εχω σηκωμαρες ακομα και τις πιο ακυρες ωρες, ( και συνηθως φοραω φορμα :p ) πχ το πρωι πρωι - πιο μετα μεσα στην ημερα οταν ανταλασσω sms με το λουκουμακι μου κ.ο.κ

εχω βγαλει σχεδον ολα τα παλια παρτς στο σφυρι και ειμαι χωρις gaming pc εδω και καμποσες μερες, υπολογιζω να ειμαι back on duty την επομενη βδομαδα, το προβλημα ειναι πως εχω σηκωμαρες ακομα και τις πιο ακυρες ωρες, ( και συνηθως φοραω φορμα :p ) πχ το πρωι πρωι - πιο μετα μεσα στην ημερα οταν ανταλασσω sms με το λουκουμακι μου κ.ο.κ

Σιγά το πρόβλημα.

Λες στο λουκουμάκι να έρθει σπίτι σου.

Ξεκινάτε μαραθώνιο, μέχρι να μην δουλεύει πλέον το εργαλείο.

Ησυχάζεις για μερικές μέρες :p

Τα συμπληρώματα που παίρνεις φταίνε. Τα είδα στο δίπλα θέμα :p

Δεν μας τα έδειξες όλα.

Δεν χωρανε ολα σε μια φωτογραφια :hehe:

Σιγά το πρόβλημα.

Λες στο λουκουμάκι να έρθει σπίτι σου.

Ξεκινάτε μαραθώνιο, μέχρι να μην δουλεύει πλέον το εργαλείο.

Ησυχάζεις για μερικές μέρες :p

Σπιτι μου ειναι μια φορα δυσκολο, σπιτι της 10 :p

Ποτε δεν μπορω εγω για ξενοδοχειο ποτε δεν μπορει αυτη, και παλι οταν καθεται φαση δεν βγαινει τιποτα, η παθηση μου περιγραφεται με πολυ κοσμιο τροπο απτον mikeus στο παρακατω βιντεο :phttp://www.youtube.com/watch?v=xgl2nEPod4M#t=4m42s

θες να είσαι ΤΟΥΡΜΠΟ; Β12. είχα έλλειψη βιταμίνης β12 και μαι το που έκανα τις ανάλογες ενέσεις.. ΒΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ αντίσκηνο

θες να είσαι ΤΟΥΡΜΠΟ; Β12. είχα έλλειψη βιταμίνης β12 και μαι το που έκανα τις ανάλογες ενέσεις.. ΒΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ αντίσκηνο

Ποιες ενεσεις ? εχεις ιδεα ποσο κρεας/γαλακτοκομικα καταναλωνω τουλαχιστον 5 φορες την ημερα ?

Κοψε ταυρινη και αργινινη και θα πεσει που θα παει.

Δεν παιρνω καποια σημπληρωμα που να περιεχει κατι απο αυτα τα 2, αντε ισως λιγη αργινινη απτα 6 δισκια σπιρουλινας που κατεβαζω καθε μερα + την whey.

Περιεργαζομουνα μια λυση που προτεινε ενας φιλος αλλα μου φανηκε καπως αποτομη και ..... μονιμη :p

fibrox-victorinox-5400318-cleaver.jpg

υπάρχει ουσία ταυρίνη?

Ναι,υπαρχει και σε συμπληρωμα.

Ειτε ξεχωριστα ειτε σε blend amino

ΤΑΥΡΙΝΗ (TAURINE)

Η ταυρίνη είναι το δεύτερο σε μεγαλύτερη ποσότητα αμινοξύ μέσα στο σώμα. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι παρόμοιος με εκείνο της κρεατίνης. Αυξάνει τον όγκο των κυττάρων με το να δημιουργεί κατακράτηση υγρών. Η κατακράτηση υγρών εκτός από το να αυξάνει τον όγκο των κυττάρων βοηθά και στο να συνθέτουμε μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεΐνης και αυτό οδηγεί στο να δημιουργούνται μύες πιο #8220; φουσκωμένοι#8221;. Η καλύτερη ώρα για να πάρετε συμπληρώματα ταυρίνης είναι ½ ώρα πριν και ½ ώρα μετά την προπόνηση. Εάν κάνετε κατάχρηση της ταυρίνης ή οποιουδήποτε αμινοξέου τότε θα δημιουργηθούν παρενέργειες όπως αδυναμία και ναυτία. Αρχίστε με μικρές δόσεις και αυξάνετε τες σταδιακά ώσπου να φτάσετε το επιθυμητό όριο.

edit

Δεν παιρνω καποια σημπληρωμα που να περιεχει κατι απο αυτα τα 2, αντε ισως λιγη αργινινη απτα 6 δισκια σπιρουλινας που κατεβαζω καθε μερα + την whey.

και η whey εχει αργινινη μεσα, μικρη ποσοτητα αλλα και παλι ;)

Ποιες ενεσεις ? εχεις ιδεα ποσο κρεας/γαλακτοκομικα καταναλωνω τουλαχιστον 5 φορες την ημερα ?

Περιεργαζομουνα μια λυση που προτεινε ενας φιλος αλλα μου φανηκε καπως αποτομη και ..... μονιμη :p

fibrox-victorinox-5400318-cleaver.jpg

η Β12 βρίσκεται σε αρακά όσπρια ψάρι κόκκινο κρέας και ξυρούς καρπούς

Αποθήκευσε μια φώτο της Παπαρήγα στο τηλ σου, problem solved :p

Πήγα να ποστάρω ακριβώς το ίδιο. Bricks shat ή FUUUUU ή "Great minds think alike".

ΥΓ. Το autocorrect μου διόρθωσε το Fuu σε FUUUUU. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.