Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Σέλω κι εγώ... :baby:

Ας κάναμε τα μισά από όσα δείχνει μωρέ και ας μην είχαμε ούτε φωτογραφική με φιλμ :)

εδιτ. εκτός αν αναφέρεσαι στο βίντεο..

"GoPro, thank you once again for making my life look boring." :hehe:

Πηρα ενα καινούριο νετβοοκ πριν 4-5 μέρες και το εχω φορμάρει 5-6 φορές :D Σήμερα κατέληξα σε win7-32 να ηρεμήσει και το μηχανάκι λίγο :hehe:

Πηρα ενα καινούριο νετβοοκ πριν 4-5 μέρες και το εχω φορμάρει 5-6 φορές :D Σήμερα κατέληξα σε win7-32 να ηρεμήσει και το μηχανάκι λίγο :hehe:

Άμα το χρησημοποιείς πολύ, βάλε SSD..έναν απλό 60άρη.... το δικό μου πετάει λέμεεε ( όσο μπορεί, δεδομένου της CPU)

διαγνωστικα με χωλιστερικό πολύποδα το οποίο στην ουσία είναι η πέτρα στην χολή πριν εξελιχθεί, μπορώ να το βγάλω τώρα που θα πληρώσει ο ελληνικός στρατός και με καλό γιατρό ή αργότερα που θα εξελιχθεί όπως με συμβούλεψαν να κάνω άλλοι γιατροί όμως αυτό θα το πληρώσω με δικά μου λεφτά γιατί ασφάλεια δεν παίζει. Και οι δύο είναι σωστές ιατρικές μέθοδοι. γνώμες

διαγνωστικα με χωλιστερικό πολύποδα το οποίο στην ουσία είναι η πέτρα στην χολή πριν εξελιχθεί, μπορώ να το βγάλω τώρα που θα πληρώσει ο ελληνικός στρατός και με καλό γιατρό ή αργότερα που θα εξελιχθεί όπως με συμβούλεψαν να κάνω άλλοι γιατροί όμως αυτό θα το πληρώσω με δικά μου λεφτά γιατί ασφάλεια δεν παίζει. Και οι δύο είναι σωστές ιατρικές μέθοδοι. γνώμες

Τώρα. Δεν παίρνει συζήτηση.

Άμα το χρησημοποιείς πολύ, βάλε SSD..έναν απλό 60άρη.... το δικό μου πετάει λέμεεε ( όσο μπορεί, δεδομένου της CPU)

Ναι το σκέφτηκα απο την αρχη λογικα θα πάρει πόδι ο μηχανικος το συντομότερο . ενα hp 655 ειναι με τον Ε-1200 , 4gb ram & 7310hd

Do it now.

τι σώμα είσαι ?

Ναι το σκέφτηκα απο την αρχη λογικα θα πάρει πόδι ο μηχανικος το συντομότερο . ενα hp 655 ειναι με τον Ε-1200 , 4gb ram & 7310hd

Do it now.

Εδώ είδα εγώ διαφορά στο atom N270... είσαι τρελός? Κάνε το τώρα που το φορμάτ είναι φρέσκο..!!!

αυτό λέω και εγώ. πάντως 2 γιατροί με συμβούλεψαν ότι καλύτερα αργότερα

Εγώ το λέω από την άποψη στο ότι θα σε προσέξουν, δεν θα δώσεις μία και θα είσαι λούφα.

Από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα αν το πρόβλημα που έχεις παίρνει τώρα επέμβαση.

Για ποιον λόγο να το βγάλεις αργότερα και όχι τώρα?

1.πεζικό

2.ειμαι κεπικ λούφα ούτως ή άλλως

3.καλύτερα λέει να εξελιχθεί έτσι είπαν αλλά δεν το τεκμηρίωσαν

[MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] Βγαλε την κυστη της χολης τωρα ! Και δωρεαν, αλλα και οι γιατροι των στρατιωτικων σωματων θεωρουνται απο τους πόλυ καλους !

Ασε που μονο προβληματα μπορει να προκαλεσει (πετρες, καθιζισεις κλπ) αφου ο οργανισμος μπορει και ζει χωρις αυτην ΑΝΕΤΑ και για ΠΑΝΤΑ !

(Την εχω βγαλει εδω κ 4μιση χρονια...)

ναι είναι εξαιρετικός ο χειρουργός και καλός μου πελάτης οπότε θα με περιποιηθεί, άλλωστε αυτός επέμενε να το κοιτάξω

Αν κάτι πάει στραβά θα σε πληρώνει ο Ελληνικός στρατός μια ζωή; Ρωτάω διότι ίσως να εξηγεί το γιατί σου λένε "Περίμενε μέχρι να τελειώσει η εγγύηση και φέρε το μετά για έλεγχο". (ωπ σαν να μπλεχτήκαμε με την συζήτηση για το netbook) :p

Αύριο θα μπορεί να κυκλοφορήσει κανεις στη Σταδίου, στο ύψος της πλατείας Κοραή ή θα γινειται χαμός ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.