Jump to content

DJD

Recommended Posts

Κοιτάω λίγο στο Toms Hardware σύγκριση μεταξύ Core i3-3220 και FX-4170. Το συγκριτικό έχει ήδη τελειώσει από την πρώτη σελίδα. Δεν χρειάζεται καν να πας να δεις μετρήσεις.

Core i3-3220 55W

FX-4170 125W

δεν λέω πως το fx ρουφάει τα έντερα του....

αλλά αν πας για low budget μηχάνημα δες και τα trinity της amd

(τα k (unlocked multiplier)στα 100w και τα απλά στα 55-65 w)

βέβαια με πολύ ανώτερη on-board gpu από τα trinity

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

ακριβως ομως!! :p ελεγα να το πλυνω και εγω προχθες αλλα χθες και σημερα βρεχει οποτε κομπλεεεε :D

Νομίζω επιτρέπονται οι ερωτήσεις μη τεχνολογικού περιεχομένου.

Χτες δεν κατάφερα να δω live το jump του Felix, οπότε αν ξέρετε κάποιο βίντεο που να το δείχνει όλο, let me know. :)

Edit: Ωπ, δεν έκανα ερώτηση! :D

Επίσης σε τ όρρεντς μπορείς να το βρείς..είδα και έκδοση 1080i.. οπότε σύντομα θα δούμε και 720p εκδόσεις ... γιατί το 1080 ήταν σχεδόν 11Gb

Βρέχει.

Δεν έπλυνα το αμάξι το Σάββατο

Θα γίνει ακόμα πιο βρώμικο περισσότερη δουλειά όταν επιτέλους το πλύνω.Kαι μόλις το πλύνω θα ξαναβρέξει

Fixed :p

Επίσης σε τ όρρεντς μπορείς να το βρείς..είδα και έκδοση 1080i.. οπότε σύντομα θα δούμε και 720p εκδόσεις ... γιατί το 1080 ήταν σχεδόν 11Gb

Επίσης θα δούμε ντοκιμαντέρ από BBC και National Geographic νομίζω.

Θα προτιμήσω τα του BBC. Το NG δε βγάζει συχνά καλά docu. Το τραγικότερο όλων History Channel.

Άρα [MENTION=4655]racer[/MENTION] ξαναπάμε στην κουβέντα τορρεντς 720p απλά αντί για 1080i βάζουμε 1080p :D

Κατεβαίνω κέντρο μπρουμ σήμερα πάω δίπλα στα ΚΤΕΛ να βρω ένα μάστορη να κάνω μια δουλειά που θέλω. Περιπλανώμενος για το μάστορη (που σημειωτέον δεν τον βρήκα) βρίσκομαι σε ένα δρόμο στον οποίο μια φερράρι f430 κάνει περίπολο το τετράγωνο, έξω από ένα πρεσίζιον εντζινήρινγκ έχει 2 μπράβους ινδούς και το φτηνότερο παρκαρισμένο που βλέπω απ'έξω είναι μπέντλευ των 200.000 λιρονιών.

ΚΟΥΙΖ:

1. Έχει μαφία το μπρουμ?

2. Πόσα λεφτά μπορεί να βγάλει ένα πρεσίζιον εντζινήρινγκ?

3. Ναρκωτικά ή όπλα?

Κατεβαίνω κέντρο μπρουμ σήμερα πάω δίπλα στα ΚΤΕΛ να βρω ένα μάστορη να κάνω μια δουλειά που θέλω. Περιπλανώμενος για το μάστορη (που σημειωτέον δεν τον βρήκα) βρίσκομαι σε ένα δρόμο στον οποίο μια φερράρι f430 κάνει περίπολο το τετράγωνο, έξω από ένα πρεσίζιον εντζινήρινγκ έχει 2 μπράβους ινδούς και το φτηνότερο παρκαρισμένο που βλέπω απ'έξω είναι μπέντλευ των 200.000 λιρονιών.

ΚΟΥΙΖ:

1. Έχει μαφία το μπρουμ?

3. Ναρκωτικά ή όπλα?

Go inside and find out

because yolo

:p

ΚΟΥΙΖ:

1. Έχει μαφία το μπρουμ?

3. Ναρκωτικά ή όπλα?

answer:

4. Team Rocket

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.