Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ρουμανία είπαμε; Δεν ξέρω αν ισχύουν εκεί αυτά, αλλά πολλά άτομα που πήγαν Βουλγαρία διακοπές μου είπαν ότι σε clubs τα μπουκάλια δεν έχουν καν μπίλια.

Μόνο στην Ελλάδα έχω δει μπουκάλι με μπίλια. Η Diageo φροντίζει γι αυτό.

Φαντάσου ότι έγινε διότι μάλλον παλαιότερα είχαμε ξεσκιστει στις μπόμπες.

ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟ

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Ρε άσε.. όταν βγήκαμε από το 1ο δε μπορούσα να περπατήσω, 1η φορά τέτοιο πράγμα :rofl:
Δεν ξέρω αν ισχύουν εκεί αυτά, αλλά πολλά άτομα που πήγαν Βουλγαρία διακοπές μου είπαν ότι σε clubs τα μπουκάλια δεν έχουν καν μπίλια.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0UAas5r5Pl4&feature]Η Ελλάς πωλείται. Αλλά οχι σήμερα. Απο παλιά... - YouTube[/ame]

Χωρίς να το ανοίξω, βάζω στοίχημα ότι θα έχει κάποιο επιχείρημα της εξής μορφής:

Άμα μπορέσουμε εμείς σε κάποια φάση στο μέλλον να δημιουργήσουμε μία προσομοίωση (βλέπε π.χ. the sims) με ΑΙ που να είναι τόσο εξελιγμένο, που οι ίδιοι οι χαρακτήρες να μη ξέρουν ότι βρίσκονται σε προσομοίωση...

...σημαίνει ότι μπορούμε και εμείς οι ίδιοι να λαμβάνουμε μέρος σε κάποιο είδος προσομοίωσης.

Πω πω... τα έχει πάρει στο κρανίο ο τύπος :p

Το status πάντως ωραίο, θα το πάρω για λίγο. :yes4:

Ο Πλάτωνας αν δε κάνω λάθος είχε πει ότι μπορεί και να είμαστε σκιές που προβάλλονται στο τοίχωμα μιας σπηλιάς.

Μιλάμε για την πρώτη καταγεγραμμένη σκέψη ότι βρισκόμαστε στο matrix!!

There is a theory which states that if ever anybody discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable. There is another theory which states that this has already happened..

Douglas Adams

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.