Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ξέρει κανείς αν αύριο στην "κόκκινη" ζώνη, εκτός από απαγόρευση συναθροίσεων, αν θα μας απαγορέψουν και να αναπνέουμε;

Δημοκρατία... :flower:

7.000 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές και ειδικές δυνάμεις για τη Μέρκελ"...ε του πούστη! Ένας από αυτούς δεν θα την πετύχει???

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι περιμένω ακόμα το Raspeberry Pi. Θα έρθει ως χριστουγεννιάτικο δώρο ή ούτε καν;

yup

αν ψαξεις καπου στο post yer pics , καπου νομιζω εχω βαλει την μπουγελοφατσα μου!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

θυμαμαι που σε ειχα δει στις φωτο και μετα δεν σε αναγνωριζα στην κοπη το πιτα :hehe:

θυμαμαι που σε ειχα δει στις φωτο και μετα δεν σε αναγνωριζα στην κοπη το πιτα :hehe:

στο κοπη τη πιτα

4374700.jpg

Ξέρεις ότι μπορώ να στα κάνω 13 άμα θέλω ε; :p

ψεμαααα δεν μπορεις να του τα κανεις 13....!!! do it or it's a lie!!

Ξέρεις ότι μπορώ να στα κάνω 13 άμα θέλω ε; :p

ξέρεις ότι μπορώ να δημιουργήσω 13.000 λογαριασμούς και να σε στείλω στο τρελοκομείο ε ; :hehe:

δηλαδή έλεος ποιος πιάνει γκόμενα από το ικάριαμ !

ότι να ναι

μου θυμίζει τα παλιά chat που λένε και οι δύο ******** και στο τέλος είναι ότι νάνε

γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ.. εχω μονο 1 μηνυμα :D :D :D :D :D!!! :D χααχαχαχαχ

πως χακαρω το pc της μαμας μου?? δεν μου στελνει δωρα στο yoville!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.